bugün
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak2
- ismail kartal12
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler11
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- yolda olmak2
- evrene bir mesaj bırak7
- kızla konuşmaya çalışmak3
- oğuz çetin2
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- özgürlükçü eğitim paradoksu3
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- şu anda ne yapıyorsun19
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bugün ne yedin10
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- muhafazeküler4
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 30 lu yaşlar14
- 2026 dünya kupası13
- kilo verdiren gıda4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- bir gün ölecek olmak6
- org vs synthesizer4
- güne bir şarkı bırak14
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- en iyi terapi6
- kemal derviş5
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- en iyi yanık kremi5
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- sözlükte altın günü yapmak12
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- insanın bu hayattaki amacı17
Devlet ve hastane iki duzgun calismayan kurumun birlikteligi.
Zombilerin buradan çıkacağına eminim.
Bir zombi istilası yaratmak için gerekli tüm malzemeler var.
Ölüme yakın insanlar
Hastane virüsleri
Binlerce hastalık
Sırada bekleyen yaşlılar.
Bir zombi istilası yaratmak için gerekli tüm malzemeler var.
Ölüme yakın insanlar
Hastane virüsleri
Binlerce hastalık
Sırada bekleyen yaşlılar.
Aksine çoğu özel hastanelerden daha iyidir diyorum, çünkü sağlıkta ticaret olmaz. Günümüzde gercekten durum nasıl peki?
Suriye'li hastaneleri olarak adını değişmesi gerek. Gittiğim hastanede 10 hastadan 7'si bunlar amk ninja gibi de giyinmişler ter kokusundan oturulmuyor.
soyleyecek cok seyim var ama susuyorum. bir ara yazacagim.
dün gittiğimde bina önünde sıraya sokularak alındığımız mekan, ki o da sadece randevusuna 5 dakika kalanlar. girişi böyle çileli, izdihamlıydı, ama aynı sebepten binanın içi de oldukça sakin durumda idi.
Şehir hastaneleri yapılan illerde yıkılan hastanelerdir.
Aslında kıt bilgimle şöyle bir öneri sunabilirim,
Bu hastaneleri yıkmak yerine belli bir bölümü covid 19 salgını için kullanılamaz mı?
Örneğin benim yaşadığım şehrin şehir hastanesinde covid bölümü dolmuş diyolla,
Buralarda gözetim altında tutulabilir bu hastalar.
Aslında kıt bilgimle şöyle bir öneri sunabilirim,
Bu hastaneleri yıkmak yerine belli bir bölümü covid 19 salgını için kullanılamaz mı?
Örneğin benim yaşadığım şehrin şehir hastanesinde covid bölümü dolmuş diyolla,
Buralarda gözetim altında tutulabilir bu hastalar.
Her personelin işini savsakladığı ve işi başkalarının üzerine yıktığı fakir sağlık merkezleri. Bir holter çekeceğim yok doktor yok doktor olunca bu ne yarın gel yarın gelince sana kim yarın gel dedi. Tarzında soru silsileleri mevcut. Birde bizim orada bir sekreter var yüzü sirke satıyor. Bakalım ne olacak.
randevu bulmanın zor olduğu hastaneler.
devlet hastaneleri mhrs üzerinden randevu verirler. 15 günden uzuna randevu vermeye sistem izin vermiyor zaten nasıl 1 aya aldın?
(15 gün de doluysa randevu yok daha sonra deneyin uyarısı çıkıyor)
(15 gün de doluysa randevu yok daha sonra deneyin uyarısı çıkıyor)
görsel
Her gittiğimde şu şekilde olan hastanelerdir. Özel hastanelere hiç girmiyorum (bkz: ticarethane)
Her gittiğimde şu şekilde olan hastanelerdir. Özel hastanelere hiç girmiyorum (bkz: ticarethane)
Türkiye’nin Ortadoğu olduğunu hatırlatan mekan.
Gidince beklemekten daha çok hastalandığım, meymenetsiz bakışlarla yengeme benzettiğim hemşirelerin olduğu yer.
suriyelilerin hastaneleridir. sen 25 sene 30 sene sgk öde öyle veya böyle memlekete faydan olsun ama iş derdine deva bulmaya gelince hastanelerde randevu yok. randevu yok çünkü hastanelerin birinci önceliği sen değilsin. bir doktor günde 40 randevulu hastaya bakacakken bu sayıyı suriyeli kardeşlerimiz için 25-30 a indiriyorlar. zaten hastanede doktor sıkıntısı var ki olan doktorlarda canlarından bezmişler iyice randevu bulup karşılarına oturabilsen bile sanki sen derman aramıyorsun da onlara derman olmaya gitmişsin gibi davranıyorlar artık..
lan en son gittiğimde adama derdimi anlatıyorum "olur öyle" diyor. sonra bir sessizlik oldu ben içimde sakin kalablmek için kendimle mücadele ederken adam kalktı bana ne iş yaptığımı sordu. dedim "şu işteyim" kalktı evindeki sorunu anlatıp benden tavsiye istedi. 5 dakikalık muayenenin 1.5 dakikası ben anlattım 30 saniyesi sessizlikle geçti kalan 3 dakika ben adamın derdine çare oldum. bunu bir yerlerde röportaj olarak versen "sktr lan olur mu öyle şey" derler ama oluyor işte.
lan en son gittiğimde adama derdimi anlatıyorum "olur öyle" diyor. sonra bir sessizlik oldu ben içimde sakin kalablmek için kendimle mücadele ederken adam kalktı bana ne iş yaptığımı sordu. dedim "şu işteyim" kalktı evindeki sorunu anlatıp benden tavsiye istedi. 5 dakikalık muayenenin 1.5 dakikası ben anlattım 30 saniyesi sessizlikle geçti kalan 3 dakika ben adamın derdine çare oldum. bunu bir yerlerde röportaj olarak versen "sktr lan olur mu öyle şey" derler ama oluyor işte.
bir kişi ortada dolaşsa, canim teyzecim amcacım, sana yardım edeyim dese, yarısından fazlasının doktor görmesine gerek kalmaz. ilgi istiyorlar sadece.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar