bugün

devlet hastaneleri

suriyelilerin hastaneleridir. sen 25 sene 30 sene sgk öde öyle veya böyle memlekete faydan olsun ama iş derdine deva bulmaya gelince hastanelerde randevu yok. randevu yok çünkü hastanelerin birinci önceliği sen değilsin. bir doktor günde 40 randevulu hastaya bakacakken bu sayıyı suriyeli kardeşlerimiz için 25-30 a indiriyorlar. zaten hastanede doktor sıkıntısı var ki olan doktorlarda canlarından bezmişler iyice randevu bulup karşılarına oturabilsen bile sanki sen derman aramıyorsun da onlara derman olmaya gitmişsin gibi davranıyorlar artık..

lan en son gittiğimde adama derdimi anlatıyorum "olur öyle" diyor. sonra bir sessizlik oldu ben içimde sakin kalablmek için kendimle mücadele ederken adam kalktı bana ne iş yaptığımı sordu. dedim "şu işteyim" kalktı evindeki sorunu anlatıp benden tavsiye istedi. 5 dakikalık muayenenin 1.5 dakikası ben anlattım 30 saniyesi sessizlikle geçti kalan 3 dakika ben adamın derdine çare oldum. bunu bir yerlerde röportaj olarak versen "sktr lan olur mu öyle şey" derler ama oluyor işte.
© copyright 2005 - 2026