bugün

/354
Her seçim geriliyor.
Artık koltuğu gençlere bırakma vakti geldi bahçeli.
Milletin değerini ancak yarım yüzyıl sonra anlayabileceği lider. Ancak görüyorsun işte olmuyor, olmayacak, bir veliaht belirle.
Dürüst siyasetçi.
istifa etmesine gerek olmayan liderdir. Adam gibi adamdır... MHP genel seçimlerde gereken cevabı ve mesajı verecektir herkese. Bahçeli iyi bir lider ve şuan yerine gelecek kişi konusunda herkes gibi o da kararsız. Ben isterim ki Ümit Özdağ gelsin ama içimizdeki irlandalılar itiraz eder. Bahçeli de koray gibilere koltuk bırakmaz çünkü bilir ki onlar o koltuğa geçerse...
başbakan potansiyeli olmadığı için mhp'nin oylamalarda bile baş gösteremediğini düşünüyorum. kendisini savunacak, fikir yürütecek, farklılık yapacak, güçlü gösterecek bir yanı yok. amma velakin bu adam ne derse desin kızamıyorum. ayrıca çokta espritüeldir kendisi bkz; ne akp ne chp ille de MHP. bu cümlesine hayranım valla her duyduğum da 32 diş gülüyorum.
devlet bahçeli... Devlet bançeli mhp'nin her şeyi. Emin olun her şeyi. Üniversiteli ülkücüsü, milletvekili danışmanı, genel başkan yardımcısı ve genel başkanı. Evet bahçeli bunların hepsi. Ya da hepsi bir ara bahçeliydi. Bu partinin demirbaşı. Ömrünü bu davaya harcayan adam, resimiz. Evlenmeyen, zevk sefa sürmeyen hep çile çeken bir adam bahçeli. Saygıda kusur eden ülkücü siktirsin gitsin.

Ancak saygıdeğer genel başkanım. Türkiye'de yeni bir sağcı partiye ihtiyaç varken mhp bunu kullanamıyor. Yerinde sayıyor. Gel sen yerine oktay vural veya tuğrul türkeş'i bırak. Ya da sen kimi uygun görürsen. Uçsun bu parti.

Saygılarımla...
salağın tekidir efendim oturdu koltuğa kalkmıyor. Mhpnin sinmesinin ve susmasının ülkücülerin durmasının sebebi bu varlıktır efenim. Bir mhpli olarak en nefret ettiğim şahıstır parti başında başka biri olsa çok daha güzel olurdu. Ayrıca bu adam hiç bi boka karışmaz. Ulan o kadar kaset çıktı sen ülkücülere otur evde diyosun. Gezi olayları çıktı sen otur evde dedin. Korkaktır efendim korkuyor rteden.
Teskilattan ayrilma vakti gelmistir. Hizmetleri icin tesekkur ederiz. Saygiyi hak eden bir lider.
sayın bahçeli bu vatan için çalışıyorsan çıkar ülkücüleri çankaya'ya yenimahalleye "Vatan elden gidiyor ulan!"
reisin istifa vakti gelmiştir ne yazık ki...
az sonra açıklama yapacaktır. hayırdır inşallah...
açıklama yapmaktadır açın izleyin adam görün kekolar.
an itibarıyla açıklama yapmaktadır.
Şu bir gerçek ki, gidersen Mhp'ye eskisi kadar sempati duymam.

O ülkede ekran dışında da görmek istediğim tek politikacısın, neden mi? I don't know.

Bu arada ısparta'yı her zamanki gibi mhp almış, gittiğim sezon miting düzenlemesi dileğiyle...
açıklaması için link istediğim sempatik reyiz.
Yaptığı açıklama ile yine beni gururlandırmış verdiğim oydan gram pişmanlık yaşatmamış devlet adamı.

Seviye adamlık duruş = devlet bahçeli!

Şu yaşında bu saatte ayaktasın ve gayet güzel konuşuyorsun. Allah sana sağlıklı ömür versin inşallah.

tek çare son kale mhp!

an itibariyle başbakanın yaptığı konuşmanın erken olduğunu söylemiştir. Devlet bahçeli en son yalan konuşacak manipülasyon yapacak adamdır bu arenada.

Mansur Yavaş'ın ankara yı aldığı kesin bence. istanbul şüpheli... itirazlarımızı yaptık diyor üstümüze düşen görevi yaptık diyor.
son derece etkili güzel bir değerlendirme yapmıştır. bir de sonunda eyyyyyyy türk milleti sizin tercihlerinizin ta amq deseydi süper olurdu. bu millet tecavüz seviyor çünkü.
"bazen yükseltilerek de yere atılır" diyerek, inceden ayar vermiştir birilerine....
gerek açıklamalarıyla gerek süreçteki duruşuyla mhpnin türkiye için meclis için millet için ne demek olduğunu kanıtlamıştır.
seçim sonrası dinliyoruz, ne bir özeleştiri, ne bir itiraf... kaldığı yerden iktidara sallamaya devam etmiştir kendileri.
büyük başarı da demiştir kendileri için.
Artık istifa müessesesini çalıştırmalıdır.
başarız değildir adamdır. adamın hasıdır hammaddesidir. milliyetçi hareket partisinin ilelebet genel başkanı ve türkiye'nin , türklerin umududur halk farkında olmasada.
bir tek hitabeti ile seçimin kaderini oynatma gücüne sahip başkan.
görsel
partisiyle kazandığı en büyük başarı, oy oranını yüzde 12-15 arasında tutmak olsa da, aslında en büyük başarısı; ülkücülerin sokağa çıkmalarına engel olmasıdır.

mhpli değilim, oy da asla vermem; ama sorumlu bir siyasetçinin nasıl olmasını gösteriyor uzun provokatöre. yalansam yalan deyin. tek bir sözüne bakıyor ülkücüler, ama kendisi sürekli itidal çağrısı yapıyor.
Şantaj kelimesini Sandaj
kalaşnikof kelimesini kalenşikof
küçük cekmeceliler kelimelerini küçük çekmeller
bisküvi kelimesini püskevit diye telaffuz eden milliyetçi haraket partisi lideridir .

https://www.youtube.com/watch?v=vry6A6iyvT4
© copyright 2005 - 2026