bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez22
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir6
- yine çok fena burnum kanadı5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler4
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- manifest grubu vs tarkan16
- the odyssey5
- am ile pm yi karıştırmak3
- sözlük kızlarının kekleri11
- korkusuz korkak4
- huzur6
- yeni parti50
- bana onu sormayin5
- parcalandim toparlanamiyorum4
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- ona bir şey söyle8
- zevk suyu ile traş olan erkek2
- whopper3
- cenkiss2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- kıyafet alışverişi6
- galataport3
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü4
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri4
- sevgili4
- hikayeyi devam ettir54
- habire1222
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı3
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- gebze fm5
- velvet17
- 4 mevsim lastiği kullanan erkek2
- nickten isim tahmini yapmak72
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- en iyi web tarayıcısı3
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- manyak olmaya karar verdim6
- çekirge istilası3
*ulusalcı yani nasyonal sosyalist chp'nin genel başkanı kemal kılıçdaroğlundan başkası değildir.
o kadar dersimli kemal'dir ki seçilememe korkusuyla seçimlere tunceli yerine izmir'den girmiştir. 90 senelik chpli ailemi bile chp'den soğuttu bu pezevenk.
cumhuriyete baş kaldırdıkları için atatürk tarafından yakılıp yıkılan dersim şehrinden çıkan ve atatürk'ün partisinin başına geçen kemal isimli birisi. insan hayret ediyor. atatürk'ün mirasına sahip çıkmak bu değil. bunun adı mirasın üstüne kusmak filan, daha hafif bir tabir bulamıyorum kusura bakılmasın.
Kürtçü vatan haini şerefsiz o.ç selahattin demirtaş tutuklandığında eşini arayarak destek verdi ama pkk tarafından kahpece şehit edilen derik kaymakamı fatih safitürk'ün eşini aramadı. Anlayın artık bu dersimlinin iç yüzünü.
türk geçinip türkiye'nin tunceli adlı şehrine dersim diyen hainlerin yakıştırmasıdır.
her zaman kaybeden kemal olarak anılacaktır.
Atatürk düşmanı hdpkk lılarla kol koladır.
Mussolini'nin roma yürüyüşünü taklit etmekle meşgul şu an. Ama mussolini kim dersimli kim tabi.
chp nin tapusu üzerindedir. Ne var ki ölüm var. Ondan gayrısı koltuk onundur.
yüreksiz biridir. tayyibin karşısına aday olmaktan korktuğu kadar hiçbirşeyden korkmadı.
(bkz: kılışdar)
Dersimli kemal gizli gizli netflixten gay filmi izleyip, okulda delikanlı rolü yapardı.
chp'den faşistleri tasfiye eden, chp'yi atatürk devrimlerini yaşatmak isteyen sosyal demokratla dolduran, fetullahçılar-liboşlar ve pkk ile omuz omuza yürüyenlere savaş açan ateşli bir sosyal demokrat. tüm zamanların en büyük kemalisti.
Atatürkten dersimin intikamını almayı kafaya koymuş, o yüzden chpyi rezil rüsvan eden, partideki atatürkçüleri kapı dışarı eden ve pkklılara sandalye veren, kaset komplosu ile başa getirilen 1.70 boylarında kel gözlüklü bir şahıstır.
Ona cumhurbaşkanı diyeceksiniz. Az kaldı.
Bizzat ve bizzat dağdaki terör örgütü pkk’nın sözde liderleri tarafından işaret edilip, desteklenen cumhurbaşkanı adayı.
https://m.haber7.com/amph...-terorden-bir-destek-daha
https://m.haber7.com/amph...-terorden-bir-destek-daha
2028'de onu da yollarız.
Atatürk'ten nefret eder.
Kılıçdaroğlu'nu ben de sevmem ama bu zamana kadar Atatürk'ten nefret ettiğine dair bir intiba bırakmadı bende.
Eleştireceksiniz, 78 yaşında torun sevmesi gerekirken genel başkanlık koltuğuna oturarak gençlerin hayalleriyle nasıl oynadığından bahsedin.
Eleştireceksiniz, 78 yaşında torun sevmesi gerekirken genel başkanlık koltuğuna oturarak gençlerin hayalleriyle nasıl oynadığından bahsedin.
Tarihin en büyük trollerindendir. Adamın poker face'sinin ardında troll face gizli lol.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar