bugün

önlem alınsa bile en fazla bizde ölüm sayıları bir nebze azaltılır japonya gibi olamayız.
Yine uykudan uyandırdı.
4.1 osmaniye.
3,9 geçmiş olsun.
görsel
geçmiş olsun.
Bu gerçekle yaşamak lazım.Geçmiş olsun.
Bu aralar büyük ölçüde kabuslarım. Gece elimden telefon düşüyor panikle sallanıyorum diye rem den direkt ayılıyorum.
Nereye gitsem sallanıyor aq.
Ktç akıllı ol sizin oraya da gelirim. Mesela Adıyaman'a gidecektim 1 gün gecikme oldu sel basmış aq. Senin yanına gelmeye niyetlenirim sonrasını sen düşün.
ARTIK HAYATIMIZDAN çıksın dediğimiz tabiat olayı.
bir türlü ders almadığımız olaylar silsilesi.
türkiyede olan depremler allah'ın imtahanı değilde müteahhitlerin imtahanıdır. bunu anladığımızda çok geç olacak maalesef.
iran'da 14.47'de 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Van ve çevre illerden de hissedilmiş.
istanbulda beklenip diğer her şehirde olan doğa olayı.
özellikle bu yıl ülkemizi çok seven bir doğa olayı !..
Bütün şehirler sallanıyor. Allah sonumuzu hayretsin. Evet.
Uzak olsun ulkemden .
ne dandik bir dünyada yaşıyoruz her yer sallanıyor. allah evreni nasıl kusursuz yaratmış çözemedim.
Deprem bölgesinde 3 ile 5 arası depremler, Kıbrıs'ta 4'lük depremler, Yunanistan'da Akdeniz'de 4'lük depremler, iran'ın batısında 4'lük deprem, kuzey Irak'ta 5'lik deprem..

Noluyoruz..
Mersin Erdemli, 4.6
Kandilli.

Mersin'de 4 üstü bir bana mı anormal geldi.
22.59 4,6 mersin kızkalesi açıkları / akdeniz .
Adana depremi çok uzun yıllar sonraya vs kalmayacak. Emin oldum bir kere daha.
4.6- 4.8 / maraş- göksun civarı.

Aq ne meret bir yermiş arkadaş... 1 aydır app a düşen her 3 artçıdan 1 i burada oluyor.
Allahtan genişçe bir alan olarak dağlık da biraz lokal kalıyor etkisi her yere.
Adını bile duymak istemiyorum artık.
Ve biliyor musunuz Maraş merkezli depremler olana kadar her zaman hükümet ayrı devlet ayrı der devlete laf söylemez ve söyletmezdim.
Taa ki 6 Şubat a kadar. Özellikle 9 Şubat'ta bile devletin hala orada olmamasi, eski sevgilimin üşüyoruz ve açız diye mesaj atması, ayakta kalan bir binada çok az şarjıyla attığı kar tipisinin altında branda gerilip insanların çöp tenekesinde ateş yaktığı o Instagram hikayesinde...
Ben ilk defa devlete sövdüm.
Meğersem ortada zaten devlet yokmuş. Kızılay ensar vakfına paravan şirket olmuş, afadin yetkilileri ilahiyatçı çıkmış devlet parti ve ideoloji devletine dönüşmüş. Anlamış oldum.

Size kolay bir ölüm nasip olmayacak.