bugün
- sözlük erkeklerinin göğüsleri9
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- herkese garip size normal gelen şeyler16
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması25
- haftanın gammazları listesi25
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı8
- seyir terasının parmaklıklarına yaslanmak5
- meme arasının terlemesi4
- chp başa gelirse demirtaş serbest kalır4
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- sözlük kadınları üzerine süper tespitler4
- süleymancılar6
- sinirlendiren sevgiliye sinirli kedi fotosu atmak2
- mekke anlaşması23
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- meme arasına soğuk şişe bastırıp serinlemek2
- dusan vlahovic8
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı8
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle2
- balıkesir de orman yangını2
- sevgilin kezonun suyundan içmek3
- beyin ameliyatından çıkmak7
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- radyo dinlemek2
- tarih tekerrür eder mi2
- iha yaptı siha yaptı7
- ispartalı kızların gül kokması8
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- ergofobi2
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- gültekin2
- kim bana beddua etti3
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- mauro icardi'nin lazio'ya transferi2
- elit kelimesini çok kullanan insan5
- anın görüntüsü20
- gocu'nun arabada açtığı şarkılar5
- ioçk'nın arkasına binmek4
- akp3
- arkadaşlar sizce bu neye benziyor4
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- gammaz çetesi büyük bir operasyon planlıyor8
- yeni parti tüzüğü4
- sarma3
- bilinçaltımızın derin dondurucu olması8
- rüştü reçber'in antalyalı olması3
- sadece elit beyler mesaj atsın5
- emniyet kemeri takan erkek ılık mıdır sorunsalı5
demokrasi çerçevesinde, demokrasinin öngürdüğü ölçüde kişinin sahip olduğu hak.
sana, bana onun, bunun tarafından verilmeyen hak.
aradığınız haka şu anda ulaşılamıyor. hakkınız belirli bir zümrenin elinde bulunuyor ya da erişim hakkınız bulunmuyor olabilir. lütfen bir daha denemeyiniz.
aradığınız haka şu anda ulaşılamıyor. hakkınız belirli bir zümrenin elinde bulunuyor ya da erişim hakkınız bulunmuyor olabilir. lütfen bir daha denemeyiniz.
aradığınız sözcük bulunamadı. belki aşağıdakiler işinize yarar.
faşizm
oligarşi
kapitalizm
ulkucu
1 mayıs 2007
faşizm
oligarşi
kapitalizm
ulkucu
1 mayıs 2007
nasıl bir demokrasiye göre olduğu belirsiz haktır. zira, bu demokrasi, uygulamada birine diğerine göre farklılıklar arz etmektedir.
başörtüsüyle okula girebilmeyi savunanların sarıldığı bir kavramdır da bu aynı zamanda. (ancak bu kişiler ramazanda oruç tutmayanları da dövenlerdendir). * * * yani isine gelenin isine geldiğinde gündeme getirdiği bir kavramdır bu.
bir başka örnek : içki içmeyenler içkili restorana girebilirler ama içenler onların lokantalarına gittiğinde isteseler de içki satılmaz. * *
bir başka örnek : içki içmeyenler içkili restorana girebilirler ama içenler onların lokantalarına gittiğinde isteseler de içki satılmaz. * *
dtp ve geri kalan tüm hain yapılanma için bölücülük anlamına gelendir. nerede bir demokratik hakçı görülürse bilin ki orası ya kurtarilmis bolgedir ya da kurtarılmayı bekleyen bir garip bölgedir. acil müdahale lazımdır böyle bölgelere.
iki kelimelerinden biri bu "demokratik hak" olanlar, en büyük demokratik hak olan sandık görevini yarine geçirmemeyi seçerler. git sandığa, at geçersiz oyunu. o zaman görelim ne kadarmış boykotunuzun büyüklüğü.
kürtçü piçlerin ağzından düşürmediği ve düşürmeyeceği söylem. otobüs yakarlar hak, arabaları kundaklarlar hak, iş yerlerinin bankaların camları kırar dökerler hak, polise saldırırlar hak, ben anlamıyorum ne skim hak bu? bu hainlere karşılık versen, kendi malını canını korumak için, hooop içerdesin provakatörlükten. nerelere geldik? nereye gidiyoruz? gerçekten vahim gerçekten...
şiddet kullanmadan istenen haktır. Örneğin sözlükte kürtleri istemiyoruz talebi şiddet içermeyen demokratik bir haktır. Silahla dayatılmayan zor kullanılmayan her istek demokratiktir.
bu lafa bayılıyorum. ay laik atağım geldi. olur olmaz şeylere demokratik hak veya tabii o senin demokratik hakkın diyorum, sonra da gülüyorum bence çok komiğime gidiyor yani.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar