bugün
- boyumun 2 cm kısalması21
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler19
- sözlük yazarlarına güvenmek11
- fazla düşünceli olmak5
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- teoman'ın 60 yaşına girmesi5
- fazla samimiyet4
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- nev10
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- beni sevdiniz mi4
- midye tava3
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- chatgpt'ye dizi karakteri benzerliğini sorma3
- arkadaşlar bakar mısınız5
- mal mıyım sorunsalı13
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- neyse ya2
- küt saçlı hatun12
- haberin yok ben ölüyorum2
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- müzik zevki2
- online listesi7
- sözlüğün troll mekanı haline gelmesi4
- hiç bir şey hissetmemek4
- natisii mik'yi ena4
- ilk sevgili3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- sözlüğün bok yoluna doğru gitmesi3
- geceye bir tespit bırak5
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak5
- kiraz cicegi kolonyasi41
- sözlük yazarlarının saatleri8
- midye dolma2
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- mandalina8
- modern tanrılara tapınmak4
- cihangir insanı2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
- hüküm giymişim5
- sözlük kavgaları5
- ismail kartal34
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan4
- tansağ türk4
- istanbul trafiği7
- sözlük yazarlarının ikindil vakti rüyaları2
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
demokrasi çerçevesinde, demokrasinin öngürdüğü ölçüde kişinin sahip olduğu hak.
sana, bana onun, bunun tarafından verilmeyen hak.
aradığınız haka şu anda ulaşılamıyor. hakkınız belirli bir zümrenin elinde bulunuyor ya da erişim hakkınız bulunmuyor olabilir. lütfen bir daha denemeyiniz.
aradığınız haka şu anda ulaşılamıyor. hakkınız belirli bir zümrenin elinde bulunuyor ya da erişim hakkınız bulunmuyor olabilir. lütfen bir daha denemeyiniz.
aradığınız sözcük bulunamadı. belki aşağıdakiler işinize yarar.
faşizm
oligarşi
kapitalizm
ulkucu
1 mayıs 2007
faşizm
oligarşi
kapitalizm
ulkucu
1 mayıs 2007
nasıl bir demokrasiye göre olduğu belirsiz haktır. zira, bu demokrasi, uygulamada birine diğerine göre farklılıklar arz etmektedir.
başörtüsüyle okula girebilmeyi savunanların sarıldığı bir kavramdır da bu aynı zamanda. (ancak bu kişiler ramazanda oruç tutmayanları da dövenlerdendir). * * * yani isine gelenin isine geldiğinde gündeme getirdiği bir kavramdır bu.
bir başka örnek : içki içmeyenler içkili restorana girebilirler ama içenler onların lokantalarına gittiğinde isteseler de içki satılmaz. * *
bir başka örnek : içki içmeyenler içkili restorana girebilirler ama içenler onların lokantalarına gittiğinde isteseler de içki satılmaz. * *
dtp ve geri kalan tüm hain yapılanma için bölücülük anlamına gelendir. nerede bir demokratik hakçı görülürse bilin ki orası ya kurtarilmis bolgedir ya da kurtarılmayı bekleyen bir garip bölgedir. acil müdahale lazımdır böyle bölgelere.
iki kelimelerinden biri bu "demokratik hak" olanlar, en büyük demokratik hak olan sandık görevini yarine geçirmemeyi seçerler. git sandığa, at geçersiz oyunu. o zaman görelim ne kadarmış boykotunuzun büyüklüğü.
kürtçü piçlerin ağzından düşürmediği ve düşürmeyeceği söylem. otobüs yakarlar hak, arabaları kundaklarlar hak, iş yerlerinin bankaların camları kırar dökerler hak, polise saldırırlar hak, ben anlamıyorum ne skim hak bu? bu hainlere karşılık versen, kendi malını canını korumak için, hooop içerdesin provakatörlükten. nerelere geldik? nereye gidiyoruz? gerçekten vahim gerçekten...
şiddet kullanmadan istenen haktır. Örneğin sözlükte kürtleri istemiyoruz talebi şiddet içermeyen demokratik bir haktır. Silahla dayatılmayan zor kullanılmayan her istek demokratiktir.
bu lafa bayılıyorum. ay laik atağım geldi. olur olmaz şeylere demokratik hak veya tabii o senin demokratik hakkın diyorum, sonra da gülüyorum bence çok komiğime gidiyor yani.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar