bugün
- tai lung52
- ne kadar yaşlısın10
- ankete gelin beyler25
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek20
- sözlüğün bünyeyi yorması7
- sözlük yazarlarının kendi çalıp kendi oynaması4
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması3
- sarapci koala39
- kapadokya4
- fiyat için dm3
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak2
- bir soru sor3
- nervio hamferdi13
- avanos2
- inci sözlük5
- bar kokhba isyanı3
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali11
- ben de reise oy vericem13
- japon ritüelleri2
- sevmediğiniz yazarlar11
- 18 ay askerlik yapmak4
- meleklere serbest insanlara yasak olan ilimler4
- alparslan kuytul20
- tavuk döner4
- aziz ihsan aktaş davası8
- hiç büyü yapan gavur görmemek5
- kutlu doğum haftası9
- on dokuzuncu yüzyıl kendi çocuklarını yedi2
- bu teyp kaç para eder6
- yapay zeka ve işsizlik7
- beni sevmeyen o kişi7
- sözlük kızları nerede sorunsalı10
- noter güvenli kapora sistemi2
- demokratik tercihi yüzünden birine hakaret etmek8
- diego dalla palma rosso rossetto ruj2
- yalnızlık rahatlıktır14
- abd'nin suriye'yi terör listesinden çıkarması7
- denetlemede bayılma numarası yapmak6
- kendini her konuda haklı gören tip5
- müdürden izin almak4
- çürük raporu2
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- sütlaçın üstünü pürmüzle yakmak5
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları6
- az ötede havla çapulcu5
- dürüm yerken kağıtlı kısmı ısırmak4
- menemen6
entry'ler (2101)
Cemiyet hayatının bilinen ve Türkiye'nin en zengin kadınlarından biridir.
En son ülkemizin en zengin kadınlarından olan (bkz: servet koçak) hanımefendinin vasiyetinde evlatlarını mirasından men etmesi durumudur.
Bu zenginlerin görülmeyen hayatları. evlatlar analarına zülüm ediyor, analar evlatlarıyla aynı mezarda bile yatmak istemiyor. yazık...
--spoiler--
https://www.milliyet.com....-defnedilmesinler-7647679
--spoiler--
Bu zenginlerin görülmeyen hayatları. evlatlar analarına zülüm ediyor, analar evlatlarıyla aynı mezarda bile yatmak istemiyor. yazık...
--spoiler--
https://www.milliyet.com....-defnedilmesinler-7647679
--spoiler--
kaldığım bir otelde şöyle yazıyordu : ' zahmet olmasa çöle zibil atmayın.' bizdeki karşılığı ' lütfen dışarı çöp atmayın.'
azerbaycan'da eski türkçe ve anadolu ağzı çok kullanılıyor. tabi rusça'da girmiş ancak genel niteliğini bozmamış.
ben gayet iyi anlıyorum.
azerbaycan'da eski türkçe ve anadolu ağzı çok kullanılıyor. tabi rusça'da girmiş ancak genel niteliğini bozmamış.
ben gayet iyi anlıyorum.
Antalya Belekte (bkz: the land of legends) tema parkın karşında temiz, yeme içmesi güzel kompakt kısa tatiller için ideal bir oteldir.
Sabahları şirket asansöründe oluşan sessizliktir. kimse günaydın bile demek istemiyor aslında.
Avcılar ambarlı mezarlığına sıfır yapılan binalardır.
bir erkeğin hayatında 3 kadın olarak annesi, eşi ve kızı olur ise öncelik kızıdır bence.
yakalanırsa iadesi hangi devlete yapılacak olan sorunsal.
Haklısın.
Yapmadım ve 'mesai devam ' cezası aldım. Yani ikinci emre kadar kamuflajlı çıkarmadım ve asker koğuşunda karargahta yaptım. Hâlbuki yanımda bir uzman vardı bir tane de benim hedefe sıksa görev tamam olacaktı.
Kendi kendine bakabilir. Bu çok önemli zira erkekler kadınlar tarafından yetiştirildiği için bu konuda oldukça zayıf.
Kadınlar acıya çok daha dayanıklıdır. Bu da hayata tutunmalarını güçlendiriyor.
Hisleri güçlüdür.
Kadınlar acıya çok daha dayanıklıdır. Bu da hayata tutunmalarını güçlendiriyor.
Hisleri güçlüdür.
bir kurtarıcının gelmesini eski insanlar dahil kitap sahibi olanlar da bekledi. Yahudiler Davut soyundan bir Mesih bekliyor, Hristiyanlar Hz. isa'nın tekrar gelişini bekliyor. Şia 12nci imamı bekliyor. Daha önce medeniyet kurmuş Aztekler, inkalar vb birçok halk da bir kurtarıcı bekledi.
islam dünyasının bu halkalarla irtibatından sonra 'lan onlar bekliyor biz niye beklemeyelim' düşüncesinin hasıl olması şaşırtıcı değil.
şahsi düşüncem: bir kurtarıcı beklemeye gerek yok. zaten insan ömrü buna yetmez. kendin varsın ve ne yapmak istiyorsan yap. birini beklemene gerek yok.
hattı zatında öyle biri de geldi zaten . son peygamber geldi. konu kapandı. öğretilerini dinlersen kurtulursun.
islam dünyasının bu halkalarla irtibatından sonra 'lan onlar bekliyor biz niye beklemeyelim' düşüncesinin hasıl olması şaşırtıcı değil.
şahsi düşüncem: bir kurtarıcı beklemeye gerek yok. zaten insan ömrü buna yetmez. kendin varsın ve ne yapmak istiyorsan yap. birini beklemene gerek yok.
hattı zatında öyle biri de geldi zaten . son peygamber geldi. konu kapandı. öğretilerini dinlersen kurtulursun.
kedisi olan biri olarak (bkz: sen hayırdır oğlum)
Sözlükte ekranın üzerinde çıkan (bkz: gemini) içerikli başlık.
camide rakı içmenin yahut dini değerlere saygısızlık yapmanın izmirlisi kadını erkeği olmaz. hepsi birdir. muhtemel aklı başında değildir. yahut sadece dini değerlere değil kendi dahil herhangi bir şeye saygısı olmayan kayıp biridir.
başkalarının yanında sana nasıl davrandığıdır. çok çekici de olabilir ilelebet itici de olabilir.
unutulmamalıdır ki kadın kendinde ya da kendisini isteyen başka birinde gücü hissettiği an huyu suyu değişir. işte değişmeyen çekicidir.
unutulmamalıdır ki kadın kendinde ya da kendisini isteyen başka birinde gücü hissettiği an huyu suyu değişir. işte değişmeyen çekicidir.
Sözleri ve davranışları arasındaki uyuma bakarım.
Sözlerini ortama göre değiştiriyor mu ona bakarım.
Sözlerini ortama göre değiştiriyor mu ona bakarım.
Eline emeğine sağlık kişidir. bu tarz isimlerin sözlüğe kazandırılması da ayrıca taktire şayandır.
Oluşan manyetik alanın tencerenin içini doğrudan ısıtması prensibine göre çalışır. Bu tür ocaklar için tencere altları uygun olmalıdır. aksi halde aparat kullanmak gerekir. bakır, alüminyum vb metallerde doğrudan pişirme yapılamaz. En verimli pişirme yapılmaktadır. verim oranları gazlı ocaklarda %60 'larda iken bu tür ocaklarda %90'nın üzerine çıkmaktadır.
Elektrikle çalışan rezistansların cam yüzeyi ısıtması ve ısının tencereye geçmesi prensibi ile çalışır. Gazlı ocaklara göre verimi bir miktar yüksektir. Cam yüzeye el ile temas edilmez.