bugün
- bileklik11
- kaplan11
- kolye21
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler72
- aslan9
- timsah5
- zürafa13
- kalp14
- eskortluk yapan sözlük yazarı27
- queen ravenna büyücülük okulu20
- karton toplayan cocuk vs yogartiksen13
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler5
- ilkokul bebesine türbanı savunmak65
- yogartiksen35
- nervio adlı yazara uyarı7
- içine cin giren insan nasıl kurtulur4
- 850 000 000 000 tl3
- türkiye15
- sözlüğün tat vermemesi12
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek49
- akp döneminde gerçekleşmiştir2
- eskorta para verecek kadar düşmek7
- amin güzelmiş diyen tip9
- arkadaşlar burçlar yalan çıktı7
- opera tarayıcı2
- sözlüğün artık ciddiyetini yitirmesi9
- yılmaz güney adamlığı12
- birilerinden sevgi beklemek4
- sinem dedetaş'ın ahında boğulacaksınız20
- amazon com tr5
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı74
- exlerle arkadaş kalmak8
- çakmak ister misin diyen tip2
- sözlükteki bölücüler16
- platon'un mağara alegorisine bayılma sebebi2
- tutmayınca entry silmek4
- cezaevine girmek için rte'ye hakaret eden adam11
- verginin hırsızlık olup olmaması5
- bibik uyumuş olmalı4
- beşiktaş12
- ağlıyorum sözlük20
- cips cola3
- whatsapptan gelen mesajları cevaplamayan erkek5
- karı kız için sözlüğe gelen tipler4
- anın görüntüsü22
- fake hesabı ifşa olan sözlük kezbanı6
- arap adam olsaydı6
- romanya11
- asrın soygunu3
- sözlük kapatılsın9
her kafasına eseni engelleyen ve yasaklayan devleti göreve çağırdığım film. daha film çekilmeden engellenmesini çekilirse de mit,egm devreye girip yok etmesi konusunda rica ediyorum. yalvarıyorum. oy veririm çıkmasın bu film. kemal sunal, halit akçatepe ve şener şenlerden aldığımız mirası koruyalım.
t:türk filmlerinin yüz karası olan cumali ceber filminin devam filmi. herkesin tahmin edebileceği gibi filmin %90 ı osurma,şerefsiz,allah belanı versin gibi klişe ve iğrençliklerden oluşması beklenmektedir.
t:türk filmlerinin yüz karası olan cumali ceber filminin devam filmi. herkesin tahmin edebileceği gibi filmin %90 ı osurma,şerefsiz,allah belanı versin gibi klişe ve iğrençliklerden oluşması beklenmektedir.
Aa film çıkmış oraya sıçalım, sıçtık hahahaha buraya sıçtım burası benim hahaha.Buranın kalıcı olması için sıçmamız lazım ahahhahahahahaha.Seve seve 1 puan vereceğim filmdir.
heyecanla beklenen filmdir birincisine baya gülmüştüm ikincisinden daha fazlasını bekliyorum.
ilk facianın üzerinden 1 yıl geçmeden ikinci geliyor.
https://boxofficeturkiye....n-tarihi-belli-oldu--1121
https://boxofficeturkiye....n-tarihi-belli-oldu--1121
ilk filmle beraber türk sinemasında yaptığı devrimin üstüne koymasını dört gözle beklediğim film. oscar'ları silip süpüreceğinden en ufak bir şüphesi olan geri zekalıdır.
ince mizahtan anlamayan geri zekalıları kudurtan gelişme. Çok sevindim sinemaya gidip bol bol güleceğim.
izlemeden önce ölünmesi gereken ilk 10 filmin ilk 5ine girer.
Ben böyle bir rezaletin müsebbibi olsam bırak reklamı, insan içine çıkacak yüzüm olmaz ama millet bir de reklamını yapıyor.
Buna giden kerizlerin kredi kartlarına bloke falan koyacaksın.
+18 sınırı koyulmadığından. Sinema salonları tekelleştiğinden her türlü izlenecektir.
izlenmeyecek. ilki meraktan izlendi, ikincisi izlenmeyecek.
Sinemalarını bu filme açan patronların amina goyum.
olum ben doğru okudum dimi yazıyı "ilk üç gününde 128.564 biletli seyirci tarafından izlenerek yaz ayları yerli film rekoruna imza atmıştı." mı yazıyor orada? yuuhhh amk yuuuhh.
tan: fragmanını bile izlemeyeceğim devam filmi.
tan: fragmanını bile izlemeyeceğim devam filmi.
bunu izleyen gençler sınır dışı edilsin.
işte ülkemizin aynası bu film. Biz buyuz dünya medeniyetleri arasındaki kültürümüzün yeri ve değeri işte bu film.
ikincisi mi çıkıyor bu leş bile olmayan filmin?
Bok osuruk ve küfürden ibaret bir film recep ivedikçilere göre tam.
sinema elestirmeni vasat tiplerin b.k attigi film. siz gidin nuri bilge ceylan'in b.ktan filmlerini izleyin.
izlemeden söylüyorum. Bok gibi filmdir efendim.
Akp döneminde gerçekleşmiştir.
1'ine giden bile tanımadığım filmin 2'ncisine kim gidecek bakalım?
Söyle filmler her seferinde popüler oldugunda gercekten cok üzülüyorum. Bir arkadaşım var mesala 6 yıldır bu sektörün icinde, görmedigi veya yasamadıgı pislik kalmadı. Saatlerce calıstırılıp bir kuruş vermediler. Ama bir kere agzını acmadi,hic duymadim agzidan "yeter" lafını. Hala saatlerce yazip,saatlerce kafasıni yoruyor.sosyal sorunlar da cabası. Ama bu dallamalar 2 tane video cekip 2 tane igrenc mizah yapınca binlerce insanin tek hayaline kolayca ulasiyor. Bu basari degildir, bu sadece populizm denen igrencligin eseridir.
ilk film resmen rağbet görmemesine rağmen daha 1 yıl geçmeden ikincisi çıkıyor. ve bu gibi tipleri popüler yapanlar ne yazık ki ergen tayfalar. konu yok, oyunculuk yok, hiç bir şey yok. bir kaç saatte yazılabilecek bir senaryo resmen. yazık.
Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin afedersiniz amınakoyayım.
Bu filme para verip giden insanın da beyin hücrelerini teker teker sikeyim.
2018 yılında ülke sinemasının geldiği durum bu mudur lan.
Bu filme para verip giden insanın da beyin hücrelerini teker teker sikeyim.
2018 yılında ülke sinemasının geldiği durum bu mudur lan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar