bugün
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak8
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı3
- özel mesaj ifşası5
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- silver ile evlenecek erkek37
- korkunçlu cinli roman yazmak4
- ellerim bos gonlum hos24
- masonların kurduğu abd4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- gocu giderse sözlüğün abisi kim olacak3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- kuzey kore de bim olmaması4
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- katatespizartmasi14
- maddi dünyanın prensi lucifer dır2
- gecenin şarkısı9
- allah teknolojiye ne kadar tahammül gösterecek2
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- lucky strike2
- allah insanı kendisine kulluk etsin diye yarattı2
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- ağlayarak 31 çekmek4
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi4
- seri kalça koklayıcısı4
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- ortama girince herkesin susması11
- nervio hamferdi7
- simko311
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi5
- et yemek2
- yüzüklerin efendisi2
- big bang ten önce ne vardı sorusu ne kadar anlamlı3
- sigara kahvenin imanidir2
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- kebap yiyen kız6
- sarapci koala63
- gocu iticiliği2
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- cemaatçi subaylar3
- coca cola light3
- cinler nefilimlerdir3
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- canım yanıyo sözlük3
- kestane mantarı2
- kuzey korenin güneyden daha büyük olması2
- çekirdek kola3
- seri artılayan melek4
her kafasına eseni engelleyen ve yasaklayan devleti göreve çağırdığım film. daha film çekilmeden engellenmesini çekilirse de mit,egm devreye girip yok etmesi konusunda rica ediyorum. yalvarıyorum. oy veririm çıkmasın bu film. kemal sunal, halit akçatepe ve şener şenlerden aldığımız mirası koruyalım.
t:türk filmlerinin yüz karası olan cumali ceber filminin devam filmi. herkesin tahmin edebileceği gibi filmin %90 ı osurma,şerefsiz,allah belanı versin gibi klişe ve iğrençliklerden oluşması beklenmektedir.
t:türk filmlerinin yüz karası olan cumali ceber filminin devam filmi. herkesin tahmin edebileceği gibi filmin %90 ı osurma,şerefsiz,allah belanı versin gibi klişe ve iğrençliklerden oluşması beklenmektedir.
Aa film çıkmış oraya sıçalım, sıçtık hahahaha buraya sıçtım burası benim hahaha.Buranın kalıcı olması için sıçmamız lazım ahahhahahahahaha.Seve seve 1 puan vereceğim filmdir.
heyecanla beklenen filmdir birincisine baya gülmüştüm ikincisinden daha fazlasını bekliyorum.
ilk facianın üzerinden 1 yıl geçmeden ikinci geliyor.
https://boxofficeturkiye....n-tarihi-belli-oldu--1121
https://boxofficeturkiye....n-tarihi-belli-oldu--1121
ilk filmle beraber türk sinemasında yaptığı devrimin üstüne koymasını dört gözle beklediğim film. oscar'ları silip süpüreceğinden en ufak bir şüphesi olan geri zekalıdır.
ince mizahtan anlamayan geri zekalıları kudurtan gelişme. Çok sevindim sinemaya gidip bol bol güleceğim.
izlemeden önce ölünmesi gereken ilk 10 filmin ilk 5ine girer.
Ben böyle bir rezaletin müsebbibi olsam bırak reklamı, insan içine çıkacak yüzüm olmaz ama millet bir de reklamını yapıyor.
Buna giden kerizlerin kredi kartlarına bloke falan koyacaksın.
+18 sınırı koyulmadığından. Sinema salonları tekelleştiğinden her türlü izlenecektir.
izlenmeyecek. ilki meraktan izlendi, ikincisi izlenmeyecek.
Sinemalarını bu filme açan patronların amina goyum.
olum ben doğru okudum dimi yazıyı "ilk üç gününde 128.564 biletli seyirci tarafından izlenerek yaz ayları yerli film rekoruna imza atmıştı." mı yazıyor orada? yuuhhh amk yuuuhh.
tan: fragmanını bile izlemeyeceğim devam filmi.
tan: fragmanını bile izlemeyeceğim devam filmi.
bunu izleyen gençler sınır dışı edilsin.
işte ülkemizin aynası bu film. Biz buyuz dünya medeniyetleri arasındaki kültürümüzün yeri ve değeri işte bu film.
ikincisi mi çıkıyor bu leş bile olmayan filmin?
Bok osuruk ve küfürden ibaret bir film recep ivedikçilere göre tam.
sinema elestirmeni vasat tiplerin b.k attigi film. siz gidin nuri bilge ceylan'in b.ktan filmlerini izleyin.
izlemeden söylüyorum. Bok gibi filmdir efendim.
Akp döneminde gerçekleşmiştir.
1'ine giden bile tanımadığım filmin 2'ncisine kim gidecek bakalım?
Söyle filmler her seferinde popüler oldugunda gercekten cok üzülüyorum. Bir arkadaşım var mesala 6 yıldır bu sektörün icinde, görmedigi veya yasamadıgı pislik kalmadı. Saatlerce calıstırılıp bir kuruş vermediler. Ama bir kere agzını acmadi,hic duymadim agzidan "yeter" lafını. Hala saatlerce yazip,saatlerce kafasıni yoruyor.sosyal sorunlar da cabası. Ama bu dallamalar 2 tane video cekip 2 tane igrenc mizah yapınca binlerce insanin tek hayaline kolayca ulasiyor. Bu basari degildir, bu sadece populizm denen igrencligin eseridir.
ilk film resmen rağbet görmemesine rağmen daha 1 yıl geçmeden ikincisi çıkıyor. ve bu gibi tipleri popüler yapanlar ne yazık ki ergen tayfalar. konu yok, oyunculuk yok, hiç bir şey yok. bir kaç saatte yazılabilecek bir senaryo resmen. yazık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar