bugün
- yunan aşığı tip15
- dinci ahlaksızlığı20
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması13
- yunan adalarına gitmek20
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi6
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak14
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- rüyada nervio yu görmek5
- ucu nereye giderse gitsin4
- çinli erkek2
- hobi olarak açlık grevi yapan tuzu kuru solcu2
- sağlıklı yaşama katkı payı3
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- akın gürlek'in fon soruşturması açıklaması4
- rujlu erkekle öpüşmek14
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- kaliteli entryler girip eksi oy almak6
- evlenmeyip zina mı yapalım4
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- centaur sırtına binip topraklar fethetmek3
- gurbette yaşayıp milliyetçilik yapan insan4
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- 3 ayda bir duş almak5
- mini sosis2
- mevlana celaleddin rumi'nin yunan olması2
- my name is buck2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- 1 ekim 2026 benzin zammı7
- çok düşünmek neyin belirtisidir5
- evinden çıkarılıp sokakta öldürülmek2
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması3
- ölüyorum lan ölüyorum6
- gri havaların sevgilisi şarkılar2
- miss universe türkiye 20262
- yazarların sabah kahvaltısı6
- recep tayyip erdoğan27
- para için karısını tiktok ta oynatan erkek3
- beyazlar içinde görmek istediğiniz yazar2
- nervio23
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- from gold from dust13
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız5
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
entry'ler (569)
görsel
Soğuk bir ekim akşamında insanın içini ancak gorseldeki isitir.:)d
Soğuk bir ekim akşamında insanın içini ancak gorseldeki isitir.:)d
Cumalı Ceber 2 filmine gitmek isteyen arkadaşlar mesaj atabilir.
Skimsonik saç ve sakal modelleri yaptırarak kendilerini dünyanın en cekici insanı sanmaları.
Kemal sunal'ın toplasam 5 6 filmi dışındakilerin hepsi berbat çok kötü, bu filmlerde zorlama komedi oyunculuğu yaptığını hissedebiliyorsunuz.
Akar allah deyu deyu diye devam eden gözleri dolduran muhteşem ilahi.
Ulan birinizin değil hepinizin bir tarafına goyayim demeyi çok isterdim ama uçurulmak istemiyorum sözlükten.
Ossurunan sandalye delen kizlar varken geçerliliği olmayan önerme.
"Portakal" paylaşımı ile ne yapmaya çalıştığını anlayamadigim komedimsi.
Bu komedimsi şahıs gezi eylemleri zamanı eylem yapanlara her türlü hakareti etmemişmiydi ? Şimdi ne oldu da portakal paylaşarak insanları sokağa davet edip eylem yapmalarını istiyorsun diye sorarım.
Bu komedimsi şahıs gezi eylemleri zamanı eylem yapanlara her türlü hakareti etmemişmiydi ? Şimdi ne oldu da portakal paylaşarak insanları sokağa davet edip eylem yapmalarını istiyorsun diye sorarım.
Yarim saat önce başıma gelen elim hadise.gayrettepe bilişim şubeden aradığını söyleyen bir kisi; bana fi tarihinde uludağ sözlükte birine hakaret ettiğin için gayrettepe'ye ifadeye gelmen gerekmektedir diye bir şeyler söyledi. Bana nasıl ulaşabildiniz diye sorduğumda: bilgilerini uludağ sözlükten alıp daha sonra ip numarani bulduk deyince pek şaşırmadım çünkü uludağ sözlük yönetiminden beklenecek bir hareketti bu.
sözlüğü pek kullanmıyordum bu da hesabı kapamak için iyi bir neden oldu.
sözlüğü pek kullanmıyordum bu da hesabı kapamak için iyi bir neden oldu.
Sosyal medyayı sikindirik reklamlari ile zehirli bir virüs gibi saran, pis sırıtışlı bu müsveddenin ne yapmaya çalıştığını anlayamadigim video.
Milletin adamı yüce cumhurbaşkanımızın vefat edinceye kadar bu necip türk milletine hizmet etmesi için tamam demiyoruz kampanyası baslatiyorum.
Vasatın çok altında stoper.
Kullanımı belli bir iq seviyesinin üstünde olan insanların kullanabileceği uygulama.
Nisan ayının başlamasıyla beraber düğün yapma sezonu da açılmıştır. Her hafta en az 4 düğün davetiyesi geliyor amk hangi birine gidelim, gittik diyelim bunun takı takması var parası var çarti var curtu var. Meteliksiz günler bizi bekliyor.
Samimiyetsiz olduklari; futbolda dahi güçlü ve zengin olandan yana olmalarından belli.
Ts,fb,gs ve bjk yi destekleyen komünistlerin davalarında ne kadarda samimiyetsiz ve sahtekar görünümlü olduklarının göstergesidir. Bu saydığım dört büyük kulüp turkiyenin en "zengin" kulüpleri değil midir ? 1 maden işçisinin 40 sene çalışsa alamayacağı Para yi dandik bir futbolcuya tikıt diye verebilecek güçteler yani kapitilazmin beşiği gibi neredeyseler zenginlik falan ohohororo.. ama bu komünistler ezilmiş horlanmis fakir kulüpler yerine zengin ve statükonun en büyükleri olan takımları tutarlar. Yani komünizm ideolojisine ters tutum içindeler çünkü bunlar gerçek komünist olsalar zengin ve büyüklerden uzak durur fakir ovaciksporu desteklerlerdi.
Tarlasını alevi ve kürt vatandaşlarından oluşan mahsuller oluşturur.Ezilen halkların savunucusuyuz derler nerede gariban memur varsa suikast ile saldırırlar.Gariban halkın içinde olduğu ıett otobüslerine molotof atarlar,garibanların yaşadığı evleri kundaklarlar..tam şerefsiz oğlu serefsizlerdir.
Yok kanada başkanı halkın içinde bisikletle geziyor yok avusturya kralı berbere kendisi gidiyor tarzı sahte duyar paylaşımları yapan cehapelilere bu da kapak olsun.ama bunu görmezler hatta küçümserler koca cb bakkala mı giderlan diye yine boklarlar.
Tadını bir türlü beğenemediğim overrited yemek.
Adam cahilliğimi yüzüme vurmayın ne olur yalvaririm demeye getirmiş,bu yüzden patlamış ki başlık açmış.Tamam cahil bey üzerine gelmiyoruz oynayabilirsin.