bugün

beşinci nesil yazar şeysi. nickinin okunuşu kıreyzitantana * olsa gerek.
nicki crazy tarantula gibi okunsa sanki daha bir doğru olacak, yazar arkadaş.
kısa kısa yazan, güzel yazan yazar.*
(bkz: çılgın örümcek)
sözlükte küçük kardeşlerden *

bir büyüğü olarak biraz durulmasını olaylar üzerinde biraz daha çok kalarak olaya hakim olmasını nacizane bir tavsiye olarak isminin altına iğnelemek istediğim yazar. takipteyiz. *
tuzlada oturduğunu düşündüğüm beşinci nesil yazar. tuzladan altbostancıya 133t, tuzladan kadıköye de 130a otobüsü ile gitmektedir. kendisini akbil kuyruğunda, ya da bu otobüslerden birinde görebilirsiniz. hayranlarına duyrulur. *
(#3471007)
(#3471067)
(bkz: yarın crztarantla ile otobüse biniyoruz zirvesi)
yapacak olan yazardır. katılmak isteyenleri akbilleri ile durakta bekliyor olacaktır. detaylar için özel mesaj butonunu kullanınız. **
(bkz: e 7)
yakında tuzla otobüslerinde aranacak olan yazar. *
moderator olma fikrime ortak olmuş yazar, "öncee seeen değil beennn" dediğim yazar. nesildaşım, hoşgelmişim hoşbulmuşum..
birde nickinin doğru okunuşunu sözlüğümüze bahşetse tam süper olacak *
nickini kireyzi tarantula diye okuduğum yazar kişisi.
2 yaz önce bodrumda tanıştığım, o seneden itibaren okul arkadaşım olacağını havuz başında öğrendiğim, beraber bir ilkimizi (bkz: piercing) paylaştığımız metalci insan.
deşifre olmuş yazardır. (#3744714)

(bkz: sözlükte tanıdığa rastlamak)
(bkz: sözlükte eski sevgiliye rastlamak)
(bkz: sözlükte seray sever e rastlamak)
dilaraaa1'i çekip biraz sözlük formatı hakkında bildiklerini anlatmasını beklediğimiz yazardır.

bizi duyuyorsan lütfen yap bu dediğimizi!
sözlükten ayrı kalmış ama sonunda gelmiş yazardır. dilaraaa1'i yetiştirmekte ve format hakkında uyarmaktadır, merak etmeyinizdir.
(bkz: deşifre olmuş yazar)
siyahı severdim.
şimdi daha çok seviyorum.
hiperaktif karmaya sahip yazar.*
çok tatlı, bıcır bıcır bir şey.
gossip girl hayranı,dan humphrey aşığı aynı ben*
kitap zevklerimizin tamamen aynı olduğu yazar kardeşim. birlikte emolarla dalga geçtiğim süper insan. aynı burçtan olduğumuz için bu kadar iyi anlaşıyoruzdur belki de. *
msn fotoğrafları sebebiyle umut sarıkaya'nın kendisine bengay göndereceği şirin, bıcır bir lise öğrencisidir. *
herkes tarafından cici olarak tarif edilen, bu durum nedeniyle sevinen, sevgi dolu yazar.

not:seviyorum lan sizi.
müzik zevkinin müptelası olduğum güzel insan.

(bkz: dinleyeni 8 3 siddetinde sallayan sarkilar/#4425382)
ne zamandır kendi nick altına entry girmedigini farkeden yazardır. kendi hakkında olumlu yazılanlara sevinmekte ve sözlüğü daha da sevmektedir.

not: sevgiler lan hepinize.
piercingli yazarlar kategorisinden olan, piercingdaşım, gercek adina hayran kaldigim.
sevgiler efenim.
en az çizgi film karakterleri kadar sevimli, mutluluk boncuğu yutmu$ canım ciğerim nesildaşım.

edit : benden ho$lanıyorsun biliyorum. *
© copyright 2005 - 2026