bugün
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı26
- queen ravenna'ya açık teklif9
- sözlükte yasak aşk yaşadığına inandığımız yazarlar20
- yağmur yağınca direkt nescafe yapan kezban kız14
- aslolan ağladıysan bi duşa gir6
- yeeeaaaahhh kadıköy5
- serenay sarıkaya5
- arkadaşlar acıktım5
- ev boş gelsene diyen kızın amacı6
- erkeğin orospusu tipler8
- 14 ekim 2026 istanbul yağmuru10
- fenerbahahahahahçe4
- kale3112'nin erik gibi hatun olması6
- sindirella'nın orospu olması8
- ithal kürtler10
- uludağ sözlükte yakışıklı erkek olmaması9
- insanı cinsel açıdan çekici yapan tuhaf ayrıntılar8
- almanya da tuttuğunuz takım3
- akrabaların içindeki en zengin insan16
- din gerekli midir sorunsalı6
- yağmurdan nefret etmeye başlamak8
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı86
- belinde kobra dövmesi olan kadınla evlenilir mi7
- sözlükte takılan evli barklı yazarların amacı28
- enayimiknatisii26
- uludağ sözlük acil ilgi hattı15
- ankara abisi iyilik derneği11
- evde çiçek yetiştiren erkek3
- porno yönetmenlerinin hasta ruhlu tipler olması5
- ilkokul bebesine türbanı savunmak33
- şarapçı koala'ya aşık olduğumu itiraf ediyorum4
- sindirella'nın ayakkabıyı numaradan düşürmesi4
- laptopun su çekmesi8
- nervionun beni reddetmesi7
- çarşambayı sel alması4
- 14 ekim 2026 manchester city psg maçı2
- akplilerin akp yi hiç eleştirmemesi6
- hitit2
- fenerbahçe2
- johan manzambi2
- ama bir lambo her zaman bir lambodur2
- erkeği karizmatik gösteren şeyler25
- yeni parti'nin halk tv protestosu9
- arkadaşlar sizce bu bana yakışır mı4
- dinden nefret etme nedenleri3
- gooooooool2
- açık ilişki8
- asurlular2
- 14 ekim 2026 halk tv polis baskını27
- arkadaşlar size bi soru sorucam45
entry'ler (586)
geçen yayındaki şiir kısmıyla yarmıştır. kısa bir kesit
https://www.youtube.com/watch?v=e9cV9PxG8_8
bu akşam da 23:00 da başlayacaktır program
https://www.youtube.com/watch?v=e9cV9PxG8_8
bu akşam da 23:00 da başlayacaktır program
iki manyağın, doğaçlama mizansenler ve sıradan konulardaki yaratıcı geyikleriyle yardıran, canlı bağlantılarıyla kopartan radyo. bu geceki yayınları da başlamış bulunmakta.
absürt komedinin ta kendisidir.
favori sanatçıların arif susam ve madonna olması gibidir.
http://www.vidivodo.com/224137/taksim-delisi-cenk
http://www.vidivodo.com/224137/taksim-delisi-cenk
bu durumda barcelona'nın acilen teknik direktörlüğe cristoph daum'u getirmesi gerekir.
bırak bu ayakları şeklinde devam etmesi muhtemel söz grubu. lakin güzel bir içeriktir.
(bkz: ne dediği anlaşılmayan adam)
(bkz: ne dediği anlaşılmayan adam)
boxerın mutasyona uğrayıp tangaya dönüşmesinden ileri gelir.
taksim'in delisi cenk'e ait olabilecek bir açıklama. evet evet kesin odur lan.
lady gaga'nın sahip olduğu tek zarın kulak zarı olmasından ötürü, yalan bir önermedir.
beyin bedava. bedava ya niye hamallık yapayım.
biraz daha kasarsa kaşı saçlarıyla bütünleşecek hatun.
"hem laik hem müslüman olunmaz, facebook falan berbat, iğrenç, püskevit de yiyemiyoruz zaten. ve şeriatın 40.yılı kutlu olsun" ayarında bir önerme.
porno izlemeyen erkek'in kestirmiş halidir bu.
pes artık, yalanın daniskası. inanmıyorsanız, inanmadığınız kişinin bilgisayarından http://www.didyouwatchporn.com adresine girin, bugüne kadar izlemiş mi izlememiş mi öğrenin. hepsini döküment olarak sunuyor.*
şut atmanın hangi aşamasını öğrendiği de önemli. sadece şut sertliği bakımından öğrenirse yeni bir cristiano ronaldo doğabilir, ama yok işin içine kaleyi tutturma, yani hedef olayı giriyorsa, galatasaray'dan uzak dursun.
köpekten farkı olmayan -cins köpekler değil, sokak köpekleri o da- insanların oluşturduğu, bayrak diye adlandırdıkları bir paçavraları, ve köpek hırıltısı tonunda sikindirik bir dilleri olan ayakçı takımı. demokrasi, barış, açılımlarla çözümü sağlamaya çalışan iki vatan haini grubu karşı karşıya getiren oluşum.
kendisinden iki hafta daha haber alamazsam cenaze ilanı vereceğim kişi.*
imdb deki sıralamasından çok daha iyilerine layık bir filmdir. gelelim diğer konuya. filmi elbette beğenenler var beğenmeyenler var, aykırı olmaya çalışanlar var prim yapmaya çalışanlar var. elbette herkes beğenecek diye bir şey yok; ama ulan yok efendim " verdiği mesaj belli değildi, mesaj falan vermiyordu..", "kaldırım sahnesini beğenen nazidir", " yarraa yiyince aklı başına geldi lanet faşist" gibi yorumda bulunanlar ya filmi televizyonda yarım yamalak izlemiş ya da sihirbazlık gösterisinde "kesin ip var amna koyim bak"* zihniyetine sahip kişilerdir.
ulan bir film sırf senin gönlün olsun diye mesaj verme kaygısıyla yapılmaz, ki bence mesaj çok açık ve nacizaneydi. kaldırım sahnesine gelince, kimse "iyi yaptı amk haktır lanet zenciye" dediği yok. filmin en can alıcı, hatırlardan çıkmayan kısmı odur. diğer bir kısım ise o tecavüz sahnesi, derek vinyard'ın gerçekle yüzleştikten sonra yaptığı tercih sonrasında gerçekleşmiştir. yani adam o yüzden o tecavüze uğradı. ama illa "yarra yiyince akıllandı" bak diyenler varsa, onlara da umumi yerlerde duş almalarını öneririm belki işe yarar.
entry'nin verdiği mesaj: iyice ekşici oldunuz aq, özünüze dönün, her siki kötülemeyin.
ulan bir film sırf senin gönlün olsun diye mesaj verme kaygısıyla yapılmaz, ki bence mesaj çok açık ve nacizaneydi. kaldırım sahnesine gelince, kimse "iyi yaptı amk haktır lanet zenciye" dediği yok. filmin en can alıcı, hatırlardan çıkmayan kısmı odur. diğer bir kısım ise o tecavüz sahnesi, derek vinyard'ın gerçekle yüzleştikten sonra yaptığı tercih sonrasında gerçekleşmiştir. yani adam o yüzden o tecavüze uğradı. ama illa "yarra yiyince akıllandı" bak diyenler varsa, onlara da umumi yerlerde duş almalarını öneririm belki işe yarar.
entry'nin verdiği mesaj: iyice ekşici oldunuz aq, özünüze dönün, her siki kötülemeyin.
zamanında fatih terim'in transferlerde ve oyuncu seçiminde referans aldığı favori futbolcusu. tam onun sistemine uyan bir sol açıktı, galatasarayda görmeyi isterdik kendisini.