bugün

(bkz: 130)
(bkz: e 7)
tuzla- kadıköy hattı otobüsüdür. 130 babası, e 7de abisi olur.
daima o eski püskü kırmızı otobüsler kullanılır bu hatta. baştan sona tamamı eziyettir.
insanın hayata küsme sebebidir, eziyet dolu bir yolculuktur. tırlatık şoförleri mi bu hatta verirler yoksa bu hatta verilenler mi tırlatıyor merak etmekteyim.
artık özel halk otobüsü olmuştur (tek tük 2 sefer ve pazar günleri hariç). iett'yken neden özelleşmiş olduğuna anlam veremedim. 6 senedir hayat olmuştu bana bi kınadım, bi soğudum, bi bi şe'ler oldu bana. *
1) müzik dinlemenin imkansız olduğu iett hattıdır
2) özellikle sabahları o kadar dolu olur ki insanlar dışarı taşarlar
3) vitesi ikiden üçe geçmeyen bir otobüse sahiptir şöförler artık nasıl bıkmışlarsa vitesi tekme atarak geçiriyorlar.
anadolu yakasının hayat kurtaran otobüsüdür. kadıköy'den tuzla'ya 24 saat gider.
bir tür denizci taşıtıdır. hatta yolculari da o kadar bilinçlidir ki "gaaaptan arka gapii" diyeni duymazsiniz bu hattin otobuslerinde...

+sofor bey, arka kapiyi acarmisiniz!?

yazlari ise sabahlari ayri bi komiktir. neticede, otobuse bindiginizde 30-40 tane subay kilikli denizci size bakar. bi guverteyi selamlama hissiyeti yasarsiniz 2-3 saniye.. neyse omrumu yedin aq otobusu...
tuzla - kadıköy iett otobüs hattı.
sadece geceleri çalışan bir otobüs olmuştur. tuzla'nın var olan ulaşım sorunu daha da arttı.
© copyright 2005 - 2026