bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- babaya masaj yaptırmak2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- kadınların zeka seviyesi3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- geceye bir söz bırak3
- koca2
- kemal kılıçdaroğlu35
- eski dizileri izlemek3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gocu26
- kel erkek3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ona bir şey söyle16
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- bizim delilere bakayım4
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- turkei kıymentini bilin19
tipi en çok gladyatöre benzeyen oyuncudur.
spartacus falan dinlemez kafası attı mı siker. dizinin doctore' den sonra en taşaklı gladyatörü. yenilmez galyalıdır.
andy reis'in canlandırdığı spartacus karakterindeki idealistliği taşımayan gladyatör. (ki üzerine yıldızlar yağsın)
liam'ın zaten antik çağda yaşamış bir adamla uzaktan yakından ilgisi yok. avukat tipli amk.
liam'ın zaten antik çağda yaşamış bir adamla uzaktan yakından ilgisi yok. avukat tipli amk.
spartacus'ü her seferinde yavaşlatan malın önde gidenidir. ilk sezondan beri sevmem hala sevmiyorum.
gannicus'un ayakkabı bağcığı bile olamaz.
son bölümde gannicus tarafından yeterince pataklanmıştır zaten.
gannicus'un ayakkabı bağcığı bile olamaz.
son bölümde gannicus tarafından yeterince pataklanmıştır zaten.
andy reis sağ olsa kilicini gotune sokacagi karakter. ben oyle inandiriyorum kendimi.
onun ben karisini sikeyimdir. o ne orospu karidir ya. ulan bu gun kariyi kesecektin sarisin. kesmeliydin aminaaa
sesini kısarak boğuk motor gibi konuşması itici gelen spartacus karakteri. naevia gibi bir kezbanın sözünden çıkmaması da kendisi adına eksi bir puan. lütfen crixus'cum, kalıbının adamı ol.
spartacus:war of the damned dizisinde o artık bir ölüdür.
vefat etmiştir.
allah taksiratını affetsin (bkz: cCc üşüyoruz crixus reis cCc).
ışıklar içinde yatsın.
gece gece üzmüştür.
gece gece üzmüştür.
bok yolunda gitmiştir. romayı alacam diye başka bişeyi almıştır.
karı gazına gelip boyundan büyük işlere kalkışan yiğit olduğu kadar da mal gladyatör.
naevia'nın ağzına sıçayım! verdi gazı, verdi gazı crixus'u roma'ya sürdü. be gerizekâlı, roma'yı bir avuç lâvuğa bırakır mı lejyonlar?!
savaşın geçtiği sahneler dikkâtli incelenirse crixus'un köle ordusu yüksekten, hazırlıklı biçimde ilk saldırıyı gerçekleştiriyor. ancak roma ordusu'nun asıl gücü* arkadan geliyor. savaşın en önemli kurallarından biri muhaberesiz muharebe olmaz lafı burada doğrulanıyor işte. nşa bile seni perişan edecek orduya alçakta, yorgun ve hazırlıksız yakalandın. bedelini de canınla ödedin.
burada uludağ sözlük okurlarına sesleniyorum: bir şeyin başı oldunuz diye götünüz kalkmasın.
naevia'nın ağzına sıçayım! verdi gazı, verdi gazı crixus'u roma'ya sürdü. be gerizekâlı, roma'yı bir avuç lâvuğa bırakır mı lejyonlar?!
savaşın geçtiği sahneler dikkâtli incelenirse crixus'un köle ordusu yüksekten, hazırlıklı biçimde ilk saldırıyı gerçekleştiriyor. ancak roma ordusu'nun asıl gücü* arkadan geliyor. savaşın en önemli kurallarından biri muhaberesiz muharebe olmaz lafı burada doğrulanıyor işte. nşa bile seni perişan edecek orduya alçakta, yorgun ve hazırlıksız yakalandın. bedelini de canınla ödedin.
burada uludağ sözlük okurlarına sesleniyorum: bir şeyin başı oldunuz diye götünüz kalkmasın.
rezalet bir sondur, nefret ettiğimiz tiberius tarafından öldürülmesi andorra nın futbolda türkiyeye beş çekmesi gibi bir şeydir.
rahmetli gladyatör, özgürlük savaşçısı abimizdir. biz çakır için cenaze namazı kılmış halkız, rahat uyuyasın. senin için de gider kiliseye 2 mum dikeriz.
edit: lan bu adam hristiyan değildi ki dizide amk. ne yapsak şimdi?
edit: lan bu adam hristiyan değildi ki dizide amk. ne yapsak şimdi?
ordusu düşerken bekledim (imkansız da olsa) spartacus' le gannicus uçacak diye ama olmadı. favori karakterim olmasa da çok üzüldüğüm bir sahne oldu crixus' un ölümü.
başından beri düşman olduğu agron' la omuz omuza savaşa girmesi de manidar olmuş.
başından beri düşman olduğu agron' la omuz omuza savaşa girmesi de manidar olmuş.
tiberius'a karşı götü kurtarmış ama canından olmuştur.
bu dünyadan bir crixus geçti diyip kalplerimizde yaşatacağımız gladyatör abimizdir.
ölümüyle bizi yasa boğmuştur kendisi.
yeni lakabı "the defeated gaul" olmuştur. *
sürekli 'tutmayın küçük enişteyi' modunda takılmış, spartacus 'tamam la enişte siktir git' deyince, ilk bulduğu mızrağın üzerine atlamıştır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar