bugün
- lahmacun yiyecek kadar düşmek7
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7
- kabataş olayı görüntüleri27
- hangi manifest kızısın10
- galatasaray ne zaman transfer yapacak5
- meyveli lahmacun7
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- istanbul un çok pahalı olması27
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası3
- marc cucurella9
- türkiye cumhuriyeti ortak paydası3
- kıvameddin efendi3
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı6
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz3
- sanayi tipi kavurmalı tost4
- en sevilmeyen ev işleri14
- ne kadar geri zekalı varsa hepsi uludağ sözlük te3
- ciddiye alınmamak4
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- gönül almaya çalışan erkek11
- gocu25
- sitede büyüyen çocuk3
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- haluk levent son açıklaması7
- mehdi bir ihtiyaçtır3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj3
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak4
- hayatın en zor günü2
- erdogan ve trump'ın yakın ilişkisi4
- volkswagen beetle3
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- en son ne aldınız5
- rejim kuklaları2
- annesi dışarı çıkmasına izin vermeyen çocuk2
- edip yüksel2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- saddam bandı2
- ben lafa değil göte bakarım4
- gece yolda yürürken arabada görülen çığlık maskesi2
- dhalsim10
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- dünya kaç renklidir3
- temas2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- bilgi içerikli entry girmeyen yazarın cnsl yönelmi2
- karı kıza para yedirir misiniz4
- helicobacter pylori2
- şimdi herkes su içsin3
crixus reyiz öldi mi
ıssız neapolis kaldı mı
crassus öcün aldı mı
ırıspı naevia yırtılur.
ıssız neapolis kaldı mı
crassus öcün aldı mı
ırıspı naevia yırtılur.
strateji hatasına kurban gitmiş olan efsane gladyatör.
Batiatus ludus'lardan değerli naevia'nın biricik eşi, roma'lı lucretia'nın kıymetli jigolosu, eski capua şampiyonu, küÇük eniştedir. Sonunda tutmamışlardır kendisini. Hakkın rahmetine kavuşmuştur.
yiğidin harman olduğu galya'nın sungurlu köyünden bir goç. hey maşşallah.
edit: adamı siker!
edit: adamı siker!
aklımızda her zaman yenilmez galyalı olarak kalacak yiğittir. crixus ölmedi, kalbimizde yaşıyor.
üzmüştür. kendisi her ne kadar zaman zaman mal gibi davransa da dizinin en sağlam karakterlerindendi.
(bkz: champion of capua)
--spoiler--
mızrağı yediğinde iç çekmeme sebep olmuş galya'lıdır. istediği, arzuladığı için spartacus'ün grubundan ayrılarak kendisi gibi düşünenler ile roma'ya saldırmıştır. spartacus kendisine katılmış şekilde roma'ya saldırmış olsaydı sahneler ne şekilde devam edecekti bilinmez. spartacus'ün pek çok kere galya'lıyı arkadan gelen tehlikelere karşı koruduğunu gördüm. spartacus olmadığında arkadan gelen bir mızrak ile olmuştur ölümü. sayı olarak crassus'un ordusu ile boy ölçüşmesi de zordur. netice olarak sürekli gaza gelmesine sebep olan naveia'nın gözleri önünde kellesi uçmuştur.
--spoiler--
(bkz: champion of capua)
--spoiler--
mızrağı yediğinde iç çekmeme sebep olmuş galya'lıdır. istediği, arzuladığı için spartacus'ün grubundan ayrılarak kendisi gibi düşünenler ile roma'ya saldırmıştır. spartacus kendisine katılmış şekilde roma'ya saldırmış olsaydı sahneler ne şekilde devam edecekti bilinmez. spartacus'ün pek çok kere galya'lıyı arkadan gelen tehlikelere karşı koruduğunu gördüm. spartacus olmadığında arkadan gelen bir mızrak ile olmuştur ölümü. sayı olarak crassus'un ordusu ile boy ölçüşmesi de zordur. netice olarak sürekli gaza gelmesine sebep olan naveia'nın gözleri önünde kellesi uçmuştur.
--spoiler--
erkek !! *
spartacüs olmadan kendi mantığıyla birşeyler yapamayacağı gerçeği, nevia kahpesinin gaza getirmesiyle romayı alacağını sanıp babayı alan efsanevi gladyatör.
bu adam nevia denen rezil yüzünden ne hallere düştü. bu kadın milletinden korkulur. dağ gibi adamı maymuna çevirdi.
gereksiz yere ekşın peşinde koşup, güçlerin ikiye ayrılmasına neden oldu.
oysa spartacus ile kalsaydı çok daha farkı şeyler olacaktı.
oysa spartacus ile kalsaydı çok daha farkı şeyler olacaktı.
Onun bakışları bile insanı dinden imandan çıkartır. (bkz: swh)
vursa öldürür bi tiptir. gladyatör kelimesinin tam karşılığıdır. navia ile birlikte olmadan onceki seksi hareketleriyle gonulleri fethetmistir. navia dan sonraki kılıbık halleri biraz kendinden sogutsa da kalplerde her zaman ona, yenilmez galyaliya, champion of capua ya karşı buyuk bi saygi olacaktir. ruhu şad olsun, ölümünün götü boklu tiberius tarafindan olmasi da ona yapılmış buyuk bir saygısızlıktır. R.I.P CRIXUS
spartacus dizisini izleyen gençliğin, hakkında öz babalarından daha fazla bilgi sahibi olduğu* tarihsel kişilik.
dizideki aktör olarak en iyi aktördü crixus' u oynayan manu bennett. beni crixus' ta en çok etkileyen ilk bölümden beri düşman olduğu agron' la omuz omuza savaşması oldu.
aslında it gibi korktuğu romalılardan spartacus hatrına çekinmeden savaşmak zorunda kaldığını itiraf eden tip. biz senin içini biliyoruz oğlum..
ayrıca karısı adi şerefsiz naevia ile spartacus un aksine insanlıktan nasibini almadıkları için masum romalıları da katletmekten çekinmeyen bir aile olmuşlardır. hele karısı iki dirhem bi çekirdek bi tipiyle her boka karışır.
yüz ifadesi çok ilginç olan karakterdir. agzı da genelde açıktır.
tencere ağızlı spartacus karakteri.
spartacusü izleme sebebi olan yeni zelandalı vücut geliştirme olayını bu aralar abartmış aktör.
agresif, güçlü karakteriyle ön plana çıkan gladyatör. akılcı davranmak yerine kas gücüne güvenen kişi.
beynini siktiğim galyalısı.
tekrar izliyorum tekrar sövüyorum, amına koduğum naevia'sı gebermene sebep oldu.
tekrar izliyorum tekrar sövüyorum, amına koduğum naevia'sı gebermene sebep oldu.
rahmetli gerçek bir kahramandı.
adam gibi hem dövüşür hem sevişir.
adam gibi hem dövüşür hem sevişir.
bu adam lost dizisinde sawyer ne ise bu dizide o dur.
şimdilerde arrow dizisinde terör estiren spartacus karakteri. abi adamı hangi diziye koysan oynuyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar