bugün
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- ona bir şey söyle13
- kilo vermenin çok zor olması2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- rahmi koç3
- kötü biri olduğunu bilmek5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- diyanetin abd'deki villaları8
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- chp'nin hali ne olacak49
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin221
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- kontrat fosfor karburator5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- sarı yeleli aslan trump8
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- anın görüntüsü18
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- mor semsiyeli yabanci14
- determinizm2
- gocu26
- zallın fake hesabı var mı9
- gecenin şarkısı5
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- hababam sınıfı semra hoca7
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- yazarları gülümseten şeyler6
ses, görüntü, kullanılabilirlik, batarya ve şuan aklıma gelmeyen pek çok konuda apple' ın (ipod die bilinen ürünün sahibi firma) eline vermiş firma.
servis desteği zayıf olan marka. mp3 çalar üretimi iyidir ama servis olayında kötüdür.
ses sistemleri konusunda rakipsiz olmasına karşın servis konusunda insanı çileden çıkaran firma. türkiye çapında yetersiz kalan servis ağı nedeniyle cihazı istanbul'a getirtip dolar üzerinden ücret ile tamir ve yedek parça teslimatını bankalar üzerinden yaparlar. bankaların aldığı aracılık ücretine değinmiyorum bile. bu bürokratik işlemler sonucu piyasa fiyatı 125 ytl olan bir mp3 player'a bir pil kapağı ve kılıf için -banka komisyonu dahil- 64 ytl gibi bir fiyat biçerler.**
benim gibi bir sorunla karşılaşmamanız için -sırf servise ulaşabilmek için 2 gün kaybetmeyin- herhangi bir sorununuzda 0 212 479 4646 numaralı telefondan direk servisine ulaşabilirsiniz.*
benim gibi bir sorunla karşılaşmamanız için -sırf servise ulaşabilmek için 2 gün kaybetmeyin- herhangi bir sorununuzda 0 212 479 4646 numaralı telefondan direk servisine ulaşabilirsiniz.*
geçen gizli bir kişinin zen alıp o mükemmel aletle bir ay geçirip servise göndermesiyle bizi hüzne boğan mp3'tür.
(bkz: yersen)
(bkz: ipod a bok atıyorum cool oluyorum)
(bkz: yersen)
(bkz: ipod a bok atıyorum cool oluyorum)
24 saatlik şarkı çalma süresine sahip mp3 player üreten firma**. Kim ne derse desin iPod denilen tiki* aletten hem ses kalitesi olarak daha iyi hem de kullanım kolaylığı olarak* birkaç gömlek daha üstün. Sadece biraz ağır ve reklamsız olması değerini düşürüyor. Yoksa http://us.creative.com/pr...v=technicalSpecifications böyle bir aleti 400 YTL'ye * biraz zor bulurdunuz.
daha az reklam yaptığı için ipod kadar popüler değil. ben de her filme soksam creative i gizli reklam niyetine, elbet o da ipod kadar popüler olurdu.
ses kalitesi çok sağlam olan mp3 leri üreten firma.
mp3 player konusunda aciz olan firma.i pod'un hep arkasında kalacaktır.ayrıca ses sisteminde de altec lansing kadar olamayan firmadır.
bilgisayarımda kullandığım hoparlörün markasıdır. çok memnunum.
(bkz: iriver)ses kalitesi bakımından.
(bkz: ömer üründül)
bir defter markası.
creative ile olan reklam anlaşmasından parasını alamadığı için nickini kuntayı kinteleyen adamolarak değiştiren yazar...*
nick'ini kuntayi kinteleyen adam olarak değiştiren yazar...
50 ytl'ye sattığı kulaklıklarda dahi dünyanın en güçlü mıknatıslarından birini kullanarak mükemmel kalitede bir edevat üretmiş enfes firma.
(bkz: creative ep630)
(bkz: creative ep630)
ses sistemleri oldukça kaliteli olan singapur firması.
4. nesil diye bir şeyin çıktığını haber eden yazardır, hoşgelmiştir.
ilk portatif 5.1 dolby digital ses sistemini üreten firma.
sadece uzman olduğu alanda ürün sunan firma.
trigue modelleri ile hem goze hem kulaga hitap etme basarisini yakalayabilmis guzide marka. ses konusunda cok basarili, her butceye uygun ve performansi yuksek urunler bulmak mumkun. inspire 2500 modelinin bile ses kalitesi fiyat araliginda bulunan modeller ile kiyaslandiginda acik ara one cikiyor varin siz dusunun diger modellerini.
uzaktan kumandalı cd-rom sürücüsü üreten garip firma.
bilgisayarla yakından ilgilenenler arasında daha çok kaliteli ses sistemleri üretmesiyle bilinen singapur merkezli firma
ses kartını ve speakerını kullandığım kalitesine güvendiğim marka.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar