bugün

ayrı bir oyun değil de hali hazırda var olan cs go'nun güncellenmiş hali olacakmış.

hiç bir şey 1.6 ' da ki iceworld yada poolday'in yerini tutmaz.
Heyecanla bekliyorum. Gerçi bu hali de güzel . inşaAllah hile için de bir çözüm bulmusdundur valve!.
Oyunda bana göre çok bir değişiklik yok. Sadece sistemsel olarak büyük map, aydınlatma, consol, karakter ve istatistik üzerine yüklenmişler. cs nin tek sorunu görsel efektleri miydi ? Hileciler yüzünden oynamıyordum ben. Valve önce hilecilere çözüm bulsun. önemli olan bu.
bir an önce çıkması gereken oyun çıksada gençler tatilde rahat rahat oynasa.
Zaman kaybı.
bana ve arkadaşıma düştü eğer ilgileniyorsanız csgo'ya girip kontrol edin.
Gece gelen güzellik. Rankı olan tüm seçkin hesaplara geldi. Eskiyen öyle alışmışım ki garip geldi. Valve n'aptiniz lan CS ye. Beta olduğu için eksikleri FPS sıkıntıları var. italy mapı muazzam olmuş.
sıradan bir güncellemeyi yeni oyun diye yutturuyorlar. Yersen.
Asla 1.5 keyfini vermez.
Daha betada bissuru sıkıntı var gerçi ara güncelleme ile baya düzeldi denebilir. Basit modda bissuru map eksik. Bu haliyle gelecekse gelmesin. Biz eski CS go dan razıyız.
turknet var. çıktığında indirip oynarım.
Henüz oynama fırsatım olmadı ama gördüğüm kadarıyla ciddi optimizasyon sorunları var.
nereye kadar csgo oynayacaktık yenilik iyidir.
rtx 4070 le drop yeme rezilliğinin dışında oyun berbat edilmiş.
indirip oynayabilirim aslında hemen. turknet var. kısa sürede iner, ama şu an strateji oyunlarını tercih ediyorum.