bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi31
- ispanya'nin terör bitirme formülü12
- birini unutmak4
- izmir'in akp'ye geçmesi7
- vişneli sarma3
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- sarma8
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- napolyon vs atatürk7
- sabahın köründe işe giden ezik7
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- 1 90 esmer kaslı erkek2
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- cin tarafından özel numaradan aranmak4
- birbirine iyi gelmek5
- kahvenin keyif vermediği anlar2
- teknede yaşamak3
- trump'ın iran açıklaması10
- kuran da namazın olmaması2
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları3
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- göz kanlanması11
- hayırlı cum a lar2
- suntat3
- true'nın iran açıklaması5
- sıvı sabunla ayakları yıkamak3
- baktat3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- günaydın sözlük sakinleri4
- maun suresi4
- halkın teveccühü3
- bu sabah yağmur var istanbul da3
- uludede'nin cenaze eventi11
- utangaç apocu aktrollerin uğramadığı başlıklar4
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması11
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı10
- salat yağ2
- uyku bruksizmi2
- nazi2
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- apo'ya selam göndermeye devlet aklı diyen troll2
- 1 ekim 2026 danimarka portekiz maçı2
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın4
- artık benzin alırken fiyat tabelalarına bakmamak3
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak5
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- kömbe7
Üretim, pazarlama, nakliyat vs. tüm giderleri ile tanesi 5- 10 cent masrafı olup 3 dolara satılan deli karlı urun. Tek kutudan 30 katı kar alabiliyorlar.
latte macchiatodan sonra favori içeceğim.
Pepsi varken coca icmek cahilliktir.
Hımm, ok.
koskoca mehdi kola mı içer mk.
Her israil dendiğinde bu markayı boykot edip yerlere dökenlerin yaptığı boykot hiç bir işe yaramıyor. Madem böyle bir şey var iktidar ülkedeki fabrikalarını kapatıp cola ithalatını da yasaklasın. Var mısınız?
Varız, tüm fuhuş haneler tüm içki fabrikaları, tüm Resmi kumar kurumları, faizli işlem yapan bankalar kapatılsın tüm abd ve yahudi ürünleri ülkeye girmesin.
neredeyse dünyadaki her şeyi israil'e destek verirken sadece coca cola'ya karşı ciddi bir düşmanlık var.
hani milka, nestle, burger king falan bunları tüketince israil desteklenmiyor da iki bardak coca cola içince israil destekleniyormuş gibi bir algı var bizde.
şuan filistin'de bile (gazze'de var mı bilmiyorum ama batı şeria'da olması lazım) coca cola fabrikası var. filistinliler acaba bu kadar boykot ediyor mudur ?
hani milka, nestle, burger king falan bunları tüketince israil desteklenmiyor da iki bardak coca cola içince israil destekleniyormuş gibi bir algı var bizde.
şuan filistin'de bile (gazze'de var mı bilmiyorum ama batı şeria'da olması lazım) coca cola fabrikası var. filistinliler acaba bu kadar boykot ediyor mudur ?
elin bedevisinın boykotlamayıp lıkır lıkır içtiği ve boykotlayanlara götüyle gülerken yine bir yudum çektiği karamelli gazoz.
amerikan markasıdır. israil ne alaka.
Kola işinin dünya çapındaki standardı. Kendine has formülü ve asit oranıyla kola denilince akla gelen en baskın tat.
Boykot malı olsa da vazgeçemediğim içecek. Yaz aylarında su gibi akıyor namussuz.
tatildeyken farkettim ki keyfi gerçekten şekerlisiyle, gün boyu şeker almalıyım hissini yukarı fırlatan orijinal tadıyla oluyor. büyük olasılıkla sırf bu dengeden ötürü tatil dönüşü şekersizi içecek olsam da çünkü siz buna değersiniz anlarında seçeneğim orijinal olacak gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar