bugün

entry'ler (1128)

100 cc motosiklet ile uzun yol yapmak

Arkadaşım 600 kilometre yapmıştı Peygamber sabrı gerektirir.

testo taylan

Gizli ak Partili.

2026 yılını görmeden kafaya sıkma düşüncesi

Hiçte fena değil ha.

renault megane 2

2004,2006,2007 model olmak üzere 3 arkadaşım bu arabadan aldı ve kısa sürede arabanın yarı parasından fazla masraf harcayıp apar topar sattılar,benimde alma niyetim vardı ama korktum götüm yemedi.

toyota corolla

2002 model 1.6 terra var babamda araba 2010 yılından beri bizde yağ,akü,fren balatası dışında sanayiye uğramadı arabamız,baskı balata bile yaptırmadık triger zinciride fabrika çıkışlı değişmedi japonlar ne araba yapmış zamanında yeni modelleri sağlam mı bilmiyorum.

oral seks yaparken erkeğin gözünün içine bakan kız

Erkeğini deli eder.

14 mayıs 2006 denizlispor fenerbahçe maçı

Hasta Galatasaray taraftarı babam ile nazilliden Denizli Atatürk stadına maçı izlemeye gitmiştik 20 dakikaya yakın uzatma oynanmıştı.tek hatırladığım şey fener atağa kalkınca çalan itfaiye sireni birde annemin babamı nerede kaldınız diye azarlaması.

eroin vs kokain

Ikiside insanın amına koyar.

ara sıra gelen ne zaman öleceğim acaba düşüncesi

Günde 5-6 kere geliyor aklıma.

şeffaf sütyen askısı

Galiba en son 15-16 sene önce kuzenimde görmüştüm dünyanın en saçma şeysi bence.

karısına canım çekti lan domal diyen erkek

Zengindir para böyle özgüven verir adama.

fehmi mert günok

Fenerbahçe maçında örümcek gibiydi fizik kurallarını alt üst etti adam.

ali koç

En büyük galatasaray’lı.

metamfetamin

Benim arkadaşimda içiyordu en son evini yaktıktan sonra çırılçıplak sokakta gezerken polis alıp amatem'e yatırdı.

iphone 8 plus

Anneme kullansın diye ikinci elini aldım 8 senelik telefon hala akıcı ve kamerası kaliteli.

iphone xs

En sevdiğim iphone modeli.

karısına canım çekti lan domal diyen erkek

Özgüveni yüksektir.

tofaş şahin

Arkadaşım bir tane almış her ay araba tamirde tüp beyni,radyatör,conta,krank değişmeyen parçası kalmadı şimdide motor yemiş bununla uğraşmak yerine her yere yürürüm daha iyi.

bilgisayara format atmak

Windows 10 kullanmaya başladıktan sonra 7-8 senedir format atmadım bilgisayara,çok çok eskiden xp kullanırken her sene atardım.

bizimkiler dizisi dunkof halis

Ayla teyzem napıyor sabri amcacım çekmiştir yorganı üstüne yatıyordur öyle sıcak sıcak ne tatlı.