bugün

(bkz: dayak)
cehennemden kaçarak cennete gizlice konuşlanan bir türk * vatandaşının farkedilmesinden sonra karga tulumba cehenneme geri gönderilmesidir.
- ama nasıl olur?
* üzgünüz beyefendi bilgisayarımız sevaplarınızı günah, günahlarınızı sevap olarak işlediğinden bir yanlışlık sonucu cennete girdiniz
- ama ama ama ben şimdi napıcam?
* efendim bizde ademoğlu memnuniyeti esastır. sizi cennetten alıyoruz ama alt katta bir cin var. iblis deriz biz ona. beni yukardan gönderdiler de. onlar seni her koşulda alır canım
- açıkça kovuyosunuz beni yani
* açıkça siktir git buralardan diyoruz yani * *
sonbaharda vizyona girmesi beklenen film.**
50'nci yılını kutlayan Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülünü almıştır.
Sadece türkler kovulur.
+Allahh'ııımmm, Ali götüme hurma sokuyoooooo.
- Ali evladım, yürü şeytan'ın odasına.
internette bile bulunamayan film. oha.
sadece bir elma yüzünden hem de.

bir elma kadar değerin yok adem, yazık sana...

demek ki haklıymış haris secde etmemekle. değersiz bir toprak, elmaya teslim olmuş... yazık ademe yazık.
hala yasak olanin elma oldugunu dusunmek cennetten kovulmayi mukemmel acikliyor.
Derin Mevzunun döndüğü bir olaydır. Anlatılanlar özettir. Üstü kapalı anlatılmış bir çok mesele vardır. Kazın ayağı öyle değildir.
görsel

Erkekler olarak haketmediğimiz bir muamele. Kandırıldık.
Aklımda aniden Fısıltı , Çığlık , Sessizlik ve Final dörtlüsünü canlandıran ve Becca Fitpatrick'i andıran kovulma türüdür. Kanatları kesilen meleğin bir kıza aşık olması kadar benzersiz bir masumiyeti gözler önüne serer.
Allah bana taktı ya.
Cennetten kovuldum isyan ede ede. Hiç utanmıyorum.
© copyright 2005 - 2026