bugün
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın12
- friedrich hegel la bi cay icek10
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı14
- mükemmeliyete inanıyor musunuz4
- özbek kadınlar10
- asgari ücretle geçinebilmek7
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- uludağ itiraf8
- slender the arrival de kurt adam olmak3
- kıyamet için tarih ver4
- dayatılmış güzellik algısı7
- sarapci koala53
- sözlük whatsapp grupları9
- kpss 20265
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı2
- başka türlü bir şey2
- şarapçının mal varlığı7
- civcivler osurur mu5
- birader bey baydır4
- 0 0 7 ağabey3
- yeni bir din kurmak5
- deccal internetten çıkacak7
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- sözlük kavgası2
- rus kadınla evlenir misiniz4
- dünyaya orman denir2
- kaçak saray2
- anın görüntüsü24
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- sıcak havaların sona ermesi5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- dün gece ne oldu17
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi5
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- kendi halinde efendi insan2
- yazarların otopsileri4
- ruhi çenet8
- togg t6x6
- enayimiknatisii36
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- yazmak isteyenin bir şekilde yazması2
- cennetin de bu hayatta olması3
- teoman'ın 26 yıl önce oynadığı reklam2
- reis3
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- gocu51
- hangi renksiniz17
- insan olmaya ceyrek kala26
tanışmak güzeldi dedigim yazardır.
o kadar entry'yi hangi ara girdigini merak ettigim 4. nesil kanada kurusu. beklerim kendisini california'ya. yaz da geldi, pasifik'in azgin dalgalarinda bi sorf yapariz beraber.
Yatakta banu alkan modunda kiraz tabagi ve laptopuyla entryler giren, kaliptus kabilesinin reisi.
bir kaç entrysini okuyup vay be iyiymiş dememe vesile olan bol bol yazsında takip etmeye devam edeyim dediğim yazardır.
tatil için gittiği bodrumda, alman hatun ayarlamış kral. yahu kaç kere dedim, kardeşi/ablası/kuzeni/kankisi/badisi de olsun dedim, bacanak oluruz dedim, berlin köln bunlar güzel şehirler dedim, bize davet mektubu yollarlar dedim, münihte bira festivaline gideriz dedim, ama yoook meşguliyet had safhada. "umut en son ölürmüş"... neyse.
uzun lafın kısası konuştum haberler iyi
bonus: tamam gönderdiğin fotodaki manzarayı, barı, hatunları anladım da kokteyl neyliydi onu çözemedim.. ben bu noktaya takıldım be canadam!? özür dilerim açıklama ihtiyacı duydum.
uzun lafın kısası konuştum haberler iyi
bonus: tamam gönderdiğin fotodaki manzarayı, barı, hatunları anladım da kokteyl neyliydi onu çözemedim.. ben bu noktaya takıldım be canadam!? özür dilerim açıklama ihtiyacı duydum.
detay ara dan arayınca yazıları çıkmayan yazar, yahu gene bir atraksiyon var ve ben farkında değilim galiba? *
entrylerine önceleri rastladığım ve gün itibari ile de arkadaşımın kuzeni olduğunu öğrendiğim 4. nesil yazardır.
su an dünya dönüyor nidaları icerisinde ortalıklarda dolasan, tatarlara ve koca gözlülere karsı alenen ilgisini belli eden, taa oralardan bile burdaki dertlerinize yetişebilen kımıl şey.
sozluge geri donus insani. hadi hayirlisi. aradigini bulamadin mi gittigin diyarlarda delikanli. *
kanada'nın yerli gazozudur. bizim burdaki çamlıca yedigün gazosunu andırır tadı biraz değişiktir.
Kanada'da seveceğiniz nadir gazlı içeceklerden biridir. Bir de meyve suları çok doğal ve lezzetlidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar