bugün

/120
beşiktaş ve galatasaray maçlarını kaybetmemesi halinde şampiyon olacak takımdır. umarım 15 gün boyunca sıkı çalışıp kalan 6 maçı en az puan kaybıyla kapatırlar.
diyarbakır'a yaptığı haksızlıkların cezasını çeken takımmış. aheste aheste aldıkları ah lar çıkmaya başlamış. öğrenmiş olduk. sen kalk bursa'dan diyarbakır'a gel kafana keleş mermisi yemeden dön. olacak iş değil.
belediye takımı en güzel örnektir bu mazlum meselesine. tarihin de garip bir cilvesidir bu olay not edilsin lütfen. zira bu akşam mazlumun ahını da belediyespor alıvermiştir. onların da üstüne yüz kadar diyarbakırlı, mazlum ahı almak için saldırmıştı zaten. ne demişler etme bulma dünyası.
( bursadan nefret ederim. şampiyon olmalarını da zerre istemem. ama ayıp lan. )
-ister ikinci lig'de oyna, istersen süper lig zirvesinde de olsan seni karşılıksız seviyorum. tutkum, hasretim, belki de hiç göremeyecek şampiyonluk rüyamsın. canın sağ olsun.
içerdeki bütün maçlarını kazanırsa şampiyon olabilecek takımdır. bursa'nın maç kaybedeceğini söyleyenler, diğer takımların bütün maçlarını kazanacaklarını sanıyorlar galiba.
bu sezon yada sonraki sezon şampiyon olamayacak takımdır. önceki senelerde sivasın başına gelenler aynen bursanın da başına ileriki haftalarda gelecek, şampiyonluğu kaçıracaklardır. şampiyon olmasını istiyor muyum, evet hemde çok istiyorum. ama hayal kurmaya gerek yok.
şampiyon olmak istiyor ise deli gibi arzulayıp, filozof gibi adımlar atmalıdır.
strese girmeden devam etmeleri gerekir.
şampiyon olması hayal olan takım . daha kırk fırın ekmek yemeleri gerek.
şu başlığa yazılanların son 30 tanesi falan 3-0 yenildiğimiz kayseri maçı sonrası da söylenmişti. ama sonraki dönemde bu takım liderliğe yükselip 5 puan da fark yaptı. ister kabul edin ister etmeyin bu takım bu sene beşiktaştan da fenerden de galatasaraydan da daha çok hakediyor şampiyon olmayı. olur demiyorum. ama olmazsa çok şey değişmez bizim için.
taraftarlarının şampiyonluğu ütopik görmesine neden olmuş takım.
halen en yakın rakibinden 3 puan ve binlerce averaj önde olan türksel süper ligin lideri...
şampiyon olabilme ihtimali stresini kaldıramayan ve ne yazık ki iki haftaya kadar 3 yada 4 üncülük için yarışmaya başlayacak takım. oysa yakışırdı bursa ya şampiyonluk.
altında fırtınalar kopan takım.

1 bursaspor 58

2 fenerbahçe 55
3 beşiktaş 55
4 galatasaray 53
şampiyonluğa giden yolda kötü futbolu nedeniyle eleştirilen, ancak dün jimnastiğin es es karşısında .ötü zor kurtarmasının ardından bugünkü 'sözde' derbide eyyamcı medya tarafından büyük yaftası vurulan takımların oynadığı 'muazzam' futbolu gördükten sonra ( ironi taşımaktadır) gerçekten iyi futbol oynadığına hak verdiğim taraftarı olduğum takımdır, şampiyon olamasa da sevilmeye devam edecektir.
(bkz: bursaspor için ne dediler)
hakkında bugüne kadar bütün başlıklar altında yazılanların sezon sonunda silinmemesini istediğim takım.
şampiyon olabilmek panik yapmamakla, soğuk kanlı olmakla, ve en yakın rakiplerini yenmekle mümkün. bu yüzden galatasaray'ı yendikleri şartta şampiyonlardır diyebilirim.
aksi halde;

(bkz: sivasspor)
şampiyon olmasını cani gönülden istedigim takım. önlerinde tam olarak 5 maç var ve 3'ünü kazandıklarında şampiyonluk garanti olacaktır.
şampiyon olacakmış. hala inanmakta güçlük çekiyorum. bir anadolu takımı ve şampiyonluk, güzel durdu be.
gerçekten anadoludan şampiyon çıkmasını istediğimiz takım.bursa ile olan bağım sadece ilk kız arkadaşımın oralı olması ama ben yine de istiyorum şampiyon olmasını.taraftarı ile teknik direktörü ile örnek bir takım vesselam.
bir fenerbahçe'li olarak şampiyon olurlarsa sevinirim. yani anadoludan bir şampiyon çıkması güzel bir olay sonuçta. ama son maçlarda gördüğümüz kadarıyla lehine birçok hata yapılıyor. penaltıları, golleri geçtim hakemler maç boyunca takdir haklarını bursaspor'dan yana kullanıyor. şu son haftalardaki bursaspor'u değil, sezon başındaki çıkıp hakemlere bakmadan kendi oyunuyla rakiplerini yenen bursaspor'u sahada görmek istiyoruz. umarım geri kalan haftalarda hatalardan arınmış maçları kazanırlar.
türkiyede 3 büyükler dışında maçları zevk veren taraftarıyla oynadığı futbolla kendine has bir şekli olan klübümüzdür..
çok iyi futbol oynuyorlar, şampiyon olurlarsa hak etmiş olacaklar, iyi de gidiyorlar. fakat dünkü maçtan* sonra, 10 15 dakika kutlama yaptılar taraftar ile, sercan da çok iddialı konuşmuş. iyi değil bu, belli olmaz, ertuğrul sağlam'ın uyarması lazım.
hakemler tarafından kollanmaya başlandığı söylenen ve şampiyonlar ligine gitmesin giderlerse real madrid gibi takımlardan 8-10 tane yerler gibi yorumlara maruz kalmış takımım. sadece gülmek gerekir tabi bu yorumlara ama yine de bir kaç şey söylemek hoş olur diye düşünüyorum. geçen hafta ibb takımı ile oynanan maç izlensin ve bursaspora karşı taraflı olunup olunmadığı anlaşılsın. dahası antalya maçı 90 dakika izlensin ve ondan sonra yorum yapılsın.
şampiyonlar ligi meselesi ise çok daha gariptir. sanki denizliyi manisayı yolluyoruz da 8-10 tane yiyecek anasını satayım -eğer olursa- bu ligin şampiyonunu yolluyoruz oraya. feneri bjkyi deplasmanda yenen ve ligin en fazla gol atan aynı zamanda en az gol yiyen 2. takımı an itibariyle... en önemlisi de sanki şampiyonlar liginde daha önce 8 yememişiz de her sene takımlarımız çeyrek finallere yarı finallere çıkıyomuş gibi konuşmak. haddinize mi lan sizin? bu fb, gs hatta bjk şampiyonlar ligine gitse ve barcelonadan 8 yese şaşırır mıyım? zerre kadar şaşırmam. olay bitmiştir. kaldı kı en az gol yiyen takımımız bjk bile wolfsburgdan 3 yiyerek klasını konuşturmuştur...
saygılar...
başkanları yazıcı, yönetim kurulu üyeleri ve teknik adam ertuğrul sağlam dün galibiyeti kutlamak için bir gece kulübüne teşrif ettiler. sağolsunlar kendimizi stadyumda hissettik, zorunlu tezahuratlarla...

bu arada en büyük beşiktaş.
© copyright 2005 - 2026