bugün
- true denilen yazar17
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi8
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn8
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar7
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı4
- abd milli futbol takımı4
- diyanetin abd'deki villaları12
- barış yarkadaş5
- bu doru2
- zengin kaltakları2
- onlar insan değil müşteri2
- evrimdeki aşağılamaya katlanan homo sapiens2
- en iyi antidepresan8
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- kötü biri olduğunu bilmek6
- zamandışı düşkünlüğü2
- yan gelip yatan yuzır2
- psikiyatristin size soğuk davranması2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- zaman baba12
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- 95b vs 85d2
- kilo vermenin çok zor olması2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- ona bir şey söyle13
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- chp'nin hali ne olacak49
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- arkadaşlar nasılsınız6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin220
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- sarı yeleli aslan trump8
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- anın görüntüsü18
nasıl özlüyorum bir bilseniz. o temiz havasını, her yanı saran yeşilliğini, sakinliğini, huzurunu, evimden görünen manzarasını, insanları bile özlüyorum. ankarada her yer gri beton, ne bir huzuru var ne manzarası, ne adam gibi -istinalar var- insanı var ne bir şeyi. bildiğiniz buraları göksupark, Güvenpark, gençlik parkı vb. yapmışlar doldurmuşlar ama hepsinde bir sunilik bir yapmacık hava, hepsinde bir göz boyama. hiçbir yer memleketim gibi olamaz hiçbir yer. özlüyorum velhasıl.
varsın istanbul kraliçe olsun, yada diğerleri en iyisi en güzeli hiç farketmez yinede bursa tek sevgilidir..
bir zirve yapın da gelelim denilen il.
gün geçtikçe istanbul'a benzeyen ildir. her nasıl istanbul'un 15-16 milyonluk nüfusu için yapılan her şey yetersiz kalıyorsa, 3-3,5 milyonluk bursa için yapılacak her şey yetersiz kalmaktadır. planlaması yapılmamış tüm büyük şehirler gibi bu hantallıkla daha da yaşanmaz hale gelmektedir.
her şeye rağmen hala çok sevdiğim şehirlerden bir tanesidir.
yılda ortalama yirmi gün kadarcık illa ki buluşma imkanımız olur. daha geçen ay ayrıldım yanından.
yılda ortalama yirmi gün kadarcık illa ki buluşma imkanımız olur. daha geçen ay ayrıldım yanından.
memleketin en optimum şehridir. kısa sürede istanbul, izmir ve ankara'ya ulaşabilirsin. ayvalık ve çanakkale gibi yerlere de yakındır. para kazanabilirsin ve o parayı harcayabilirsin.
acaba gerçekten toplar mı var die merak ediyorum.
Su an arkamda birakip istanbula dondugum sehir. Isim olmasa hic gitmem. 15bin tl icin degiyo ama. 14bin tl olsa gitmem o kadar net soyluyorum. Bok gibi sehir. Insaninin geneli comar laftan anlamaz sozde dindar gerikafalisi da cok. Benim ayda 3 gun kaldigim evimin oldugu semt disinda at cope.
Gitme vakti yaklaştıkça daha bi' çok sevilen şehir.
Sevmiyorum sevmiyorum desem de, burada olmadığım her an çok özlüyorum.
Son 7 ay.
Sevmiyorum sevmiyorum desem de, burada olmadığım her an çok özlüyorum.
Son 7 ay.
çok sevilendir. öyle çok ki o kadar yani anlatamıyorum. sokaklarında kendimi bulurum. asla mutsuz olmam eğer evde değil de dışarıdaysam. nilüfer' de ya da heykel taraflarında mal mal gülerek gezen birini görürseniz yüzde seksen benimdir. doğduğum büyüdüğüm şehri ilk kez görüyormuş gibi olurum her zaman. her sokağında anılarım vardır halbuki: arkadaşlıklarım, kahkahalarım, ilk ve tek aşkım...
uzaktayken ailemi mi yoksa bursa' yı mı özlüyorum bilemem mesela. eskişehir taraflarından şehre yanaşınca otobüs, sağlı sollu ormanları başlar ya bursamın. ondan sonra terminale kadar içim içime sığmaz işte, bildiğin kalp krizi geçirecek gibi olurum heyecandan. terminalde böyle derin bir nefes alırım otobüsten inince. sonra 92 yolculuğu başlar. hilton' a bakarım bir. sonra dikkaldırım yokuşundan iner otobüs. sonra beşevler: tüm çocukluğum.
bir şehir niye bu kadar sevilir anlamam. kendime de kızıyorum hatta bu nedenle. markete giderken bile mutlu olur mu bir insan? vallahi oluyorum. ama nasıl sevilmesin. bahar da kış da hatta yaz da en çok bursa' ya yakışır. denizine, dağına. yeşiline, tarihine kurban olduğum.
özledim...
uzaktayken ailemi mi yoksa bursa' yı mı özlüyorum bilemem mesela. eskişehir taraflarından şehre yanaşınca otobüs, sağlı sollu ormanları başlar ya bursamın. ondan sonra terminale kadar içim içime sığmaz işte, bildiğin kalp krizi geçirecek gibi olurum heyecandan. terminalde böyle derin bir nefes alırım otobüsten inince. sonra 92 yolculuğu başlar. hilton' a bakarım bir. sonra dikkaldırım yokuşundan iner otobüs. sonra beşevler: tüm çocukluğum.
bir şehir niye bu kadar sevilir anlamam. kendime de kızıyorum hatta bu nedenle. markete giderken bile mutlu olur mu bir insan? vallahi oluyorum. ama nasıl sevilmesin. bahar da kış da hatta yaz da en çok bursa' ya yakışır. denizine, dağına. yeşiline, tarihine kurban olduğum.
özledim...
Hanlarıyla ünlü, koza hanında çay içmeye bayıldığım, o eski taş yerleri gördükçe huzur bulduğum, görükleye giderken sinir küpü olduğum nilüferde sakinliği bulduğum, kayhanda yediğim pideli köftesine bayıldığım. gittiğim vakit özleyeceğim şehirdir. beni sen büyüttün bursa.
güzel şehirdi. sıçılmadıysa oranın da içine.
çok şey öğrendiğim şehir. özlemle kavuşmayı bekliyorum. ilk dönme bitse artık.
Kalkın kitapçıya gideceğiz, şehri.
kalkın işe gidecegiz şehri.
Çok yakisikli erkekleri olan şehir. Yirim.
ozlenen sehir. hayati 3 4 sene geriye almak lazim.
Bugün soğuk ve ıslak olan canımın içi.
Bir insan sevmediği şehri nasıl sever diye sormayın.
insanlar önemliymiş.
4 yıldır Bursadayım, 6 aydır Bursa'yı çok özleyeceğim diyorum.
Enteresan ama gerçek işte.
Hayatimstrat bile sevmiş orayı dersiniz...
Günaydın...
Bir insan sevmediği şehri nasıl sever diye sormayın.
insanlar önemliymiş.
4 yıldır Bursadayım, 6 aydır Bursa'yı çok özleyeceğim diyorum.
Enteresan ama gerçek işte.
Hayatimstrat bile sevmiş orayı dersiniz...
Günaydın...
(bkz: bursa motor)
Dogu tarafini at cöpe,bati tarafi bizim olsun sehridir.
içinde yaşarken sevdiğimi anlamadığım, gittikten sonra özlediğim şehir.
birgün yine sevdiğim bütün sokaklarını yürümeyi istiyorum.
birgün yine sevdiğim bütün sokaklarını yürümeyi istiyorum.
Bugün fazla soğuk olan şehrim, her şeyim.
Bugün eh işte olan şehir. içini donmuş oğlum sizin
Soğuk olmasıyla meşhur.
güncel Önemli Başlıklar