bugün

/152
çok güzel şehir. bu havalarda ve soğukta, kar varken hele ki bursa dışında kalmak üzücü gerçekten.

9 ocakta ordayım neyse ki.
Bir kere görmüştüm sevmiştim Yeşil Bursa'yı şirindir.. Üniversite okunulası mıdır?
Bence hayır..
görsel

Donmasak iyiydi.

sabahtan beri yağan karı yeni duran şehir.
özellikle şehrin dış kesimlerinde yemyeşil, çok güzel doğası olan fakat çok nem ve yoğun sanayi kuruluşları yüzünden havası kirli olan şehir. inegöl hava kirliliğinde başı çeken yerlerdendir.
gece başlayan kar yağışının sabah saatlerinde durduğu şehir. bir an güneş açar, sonra kara bulutlar belirir, yağmur/ kar yağar yine güneş açar. ortasını bulamazsınız.
üniversiteyi okumak istediğim şehirdi olmadı sonra bankaya atanarak geldiğim şehir.
Sevdiğim kadının yaşadığı şehir. En son saki adli bir mekanda aksam yemegi yemistik. Pek bir nezih mekandi. Kisacasi guzel şehir.
Yaşamak inadına güzel,
Bu şehirde sen varsın.

görsel
tamam ben kara soğuğa doydum bence yaz gelebilir, hatta gelsin.

çok soğuk şehir çook.
3 gündür kar yağan memleket nerdeyim ben *
akşamları g.t donduran soğukları ile geçirdiğim üniversite yıllarımın şehri. ama sevilir bursa güzeldir.
5 yılımın gectiği şehir. Yağmursuz günlerinde ayazında tam yüz felci geçirtecek soğuklara sahipti.
Yağmur yeşil ve araba demişti bir arkadaş bursayı tarif ederken.
Üniversiteyi saymazsak çok ta renkli bir yer değildi gerçekten.
Erkeklerinin ayrı bir havası olan şehir.
bazı yokuş semtlerinde( yeşil, emirsultan, çekirge vb) yol kenarında çoraplar görülen semttir. akıllı şehrim insanı kaymamak için ayakkabının üstüne çorap giyiyormuş.

ayrıca ilk defa bir kış mahalle arası buz tutmuş yerlerde gram tuzlama, temizleme vs. çalışması da yapılmayan şehirdir. anlamadığım ağaçlar yaprak dökünce her yer görevli doluyor, bunları onlar süpürüyor rüzgar dağıtıyor falan da bu durumda neden kimse uğraşmıyor tuhaf.

(bkz: bursa valisi)
çelişkilerle dolu bir şehrimizdir.

görsel
izmirden daha guzel $ehir. kabul edenler favlasin etmeyen eksilesin.
Özlenen şehir. Türkiye'nin en güzel şehri. Subjektif olarak.
Yarın dönmemek üzere terkedecek olduğum şehir.
Mudanya'yla kentsel olarak birleşerek ve deniz açığını kapatarak 5 milyon nüfuslu yarım istanbul haline getirme gibi hakkında çılgın projelerimin bulunduğu 200 defa geçtiğim 2 defa gittiğim güzel şehir.
podyum park'a david people açılmasıyla beni sevindiren şehirdir.
son 6 gün.
(#26294901) Bakınız bu dur efendim buyrun ...
inşAllah bir mucize olur da Şubat ayında içinde olduğum şehir olur.
kürkçü dükkanı.
o değil de o kadar zamandır yaşıyorum hiçbir zaman kendimi ait hissedemedim bu şehre.
her şey bir yana kar yağınca pek güzel olur. karın en çok yakıştığı şehirdir şüphesiz.
bursa çocuğuyum heryer veririm.... sözü gelir akıllara.
En başta üniversitede okumak aklımda yoktu ancak canan tan ın yüreğim seni çok sevdi kitabına bolca yer verişinden sonra epey etkilendim.Aşşağısı deniz yukarısı uludağ iyi gibi geldi bana.
© copyright 2005 - 2026