bugün
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması10
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- askerden sonra dikkat çekmek4
- tai lung26
- kadının kalbine giden yol4
- anderson talisca6
- kıyamet2
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- nervio varıdı nerede o8
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- sözlük dayısı dövmek6
- commodore 642
- anın görüntüsü20
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- victor osimhen19
- osuruktan şiirler89
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- su bardağı ile çay içmek5
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- ismet gurbuz 202411
- fenerbahçe17
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- corpus hermeticus4
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- muslettin amca10
- içki şişeleri3
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- yemeksepeti4
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- steam arkadaşı aranıyor5
- kitap okuyorum sessiz olun4
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı5
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- mekke anlaşması5
- semahta giysi üçetektir2
- tortellini3
- 22 ağustos 2026 sıcak hava dalgası3
- sade sodaya tek atan insan4
- otogar tuvaleti4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- güne bir türkü barcı bırak2
- koku hafızası2
instagram kullanmayarak kendisini marjinal sanan insandır. oysa mağara adamından farkı yoktur. bu devirde instagram kullanmamak ne demek arkadaş. evet.
19.yy da yaşamak istiyordur. güvercinleri vardır.
instagram kullanmıyorum. Kullanmadığım için kendimi hiç bir zaman marjinal zannetmedim. Bir beğeninin iki tıka, beğenmediğin şeyi sürükleyip geçme basitliğine, zırt pırt fırlayan sayfa reklamlarına, millete hava atacağım diye tabağının fotolarını, saçma fotolarını atan arkadaşlara katlanamayıp kapattığım için kendim adına özür dilerim kardeşim. Farkında olmadan marjinal olmuşum.
yaklaşık 2 aydır dahil olduğum gruptur.kafa rahat. hikayeme kim bakmış kim bakmamış derdi yok. insanların abuk subuk paylaşımlarına maruz kalmak da yok. doğal olaral kafa bir hayli rahat. herkese öneriyorum.
bi 7 - 8 ay boyunca kullanmadım. bazı ilişkilerimden dolayı kapatmıştım ama yeniden açtım. dönüşüm efsane felan da olmadı merak edenler için. 100 150 takipçim var.
Instangram ve türevi bütün sosyal hesaplardan tiksinen biri olarak instangram'a fotoğraf atmanın, sokakta her gördüğün insanı çevirip galerideki fotoğrafları göstermekten bir farkı olmadığını düşünüyorum.
Bence çok saçma ve amaçsız, bir insan neden fotoğraflarını diğer insanlar da görsün diye böyle bir hesap kullanır ki?
Bence çok saçma ve amaçsız, bir insan neden fotoğraflarını diğer insanlar da görsün diye böyle bir hesap kullanır ki?
kullanmamak ile marjinal olmanın ne alakası var? kullanınca ne oluyor, beğeni uğruna o mekandan bu mekana fotoğraf atmalar, sahte mutsuz hayatları sanki çok mükemmelmiş gibi göstermeler. ne katıyor ki insana? bana instagram kullanmanın bir yararını söyle? real hayatta düşüremediğiniz kızları mı düşürüyorsunuz? ego mu kasıyorsunuz nargileli tofoşlı fotoğraflarla?
Instagram sıkmaya başladı, 2012 yılından kalma Facebook gönderilerini falan paylaşıyorlar artık. bu saatten sonra geleceği varsa da gelmesin, Kesin tavsiye.
içinde olduğum güruh. Instagramı sevmiyorum marjinal olma amacım yok.
Ne olduğunu merak edip açıp bakmadım bile aq.
geçen gün hesabımı dondurayım dedim, 3-4 kişi whatsapptan mesaj attı. hayırdır neden takipten çıkıyorsun falan diye. oğlum siz hasta mısınız ?
Kimse sizin sahte hayatınızı izlemek zorunda değil, bu yüzden olabilir. Malesef hepimiz kullanıyoruz işte.
Benim yaraklarım. Nolmuş yani? Başım göğe de ermedi.
ya bilmiyordur. ya da bilerek kullanmıyordur. bilmiyorsa sıkıntı, bilerek kullanmıyorsa zamanını düzgün şeylere harcayan biridir.
Kimsenin sizin sıkıcı hayatınızdaki hikayeleri merak ettiği yok. Kimsenin yüzünüzün güzelliğini de baktığı yok. Çoğu insan yaşama derdinde ama orda dünya toz pembe ve herkes mutlu. Çoğu da o mutluluğu ben daha güzelim, mutluyum, geziyorum vs vs. Diye paylaşıyor. Şu yüzyılın getirdikleri insanı salaklaştırmaktan başka bişey yapmadı. Velhasıl hayatımda kullanmadım kullanmakta nasip olmaz umarım.
Benim çünkü tipsizim.
Hiç bir zaman dahil olmadığım am salak bir platform.
Benim ve siz salak insatagram kullanıcılarını aşağılayarak küçümsüyorum.
Zamanını kendisine faydalı aktivitelere kullanan kişidir.
Marjinalmişim. Yeni bir şey daha öğrendim. Orijinal de değilim gerçi. Çok ayıp etmişim..
(bkz: teflon) böyle mutlu ve huzurludur.
Buyrun benim.
Bi çeşit mağarada yaşadığım doğrudur, ama hangimiz yaşamıyoruz ki?
Bi çeşit mağarada yaşadığım doğrudur, ama hangimiz yaşamıyoruz ki?
Oytunkaran sen misin? Evet falan hayırdır?
instagram boş platformdur.
instagram boş platformdur.
bir ara hesabım vardı sildim. salak bir mecra herkes kendisi bir şekilde pazarlama çabasında. kullanmayın bir şey kaybetmezsiniz.
Benimdir o. Bu sefer de dondurduk ve çıktık o bok çukurundan. ilgi orospusu, gösterişçi, görgüsüz, samimiyetsiz, yapmacık insanlardan kurtuldum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar