bugün
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı12
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- en merak ettiğin ulu yazarı27
- nervionun merak ettiği yazar18
- komşuları itici yapan detaylar7
- zengin bacanak5
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi6
- ciguli vs velvet9
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sinirli kadını sakinleştirmek14
- transfer dönemi3
- starbucks vs kahve dünyası4
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak2
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- sünnetten akılda kalanlar6
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- kötü insana iyi davranarak iyi olmasını beklemek3
- yalnizca deli yalnizca sair21
- bakkal taşağı gibi asık suratlı kezo2
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek6
- sevgilinin giyimine karışmak7
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- nervionun kedisi3
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu5
- sözlüğün en sıkıcı yazarı3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- erkekler neden aglar2
- bana kezban dediler4
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- dikkatli dikkatli gözünü dikip bakan kadın2
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- arkadaşlar bakar mısınız21
- kürdistan hava kuvvetleri4
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- merak edilen sözlük erkeği6
- katatespizartmasi17
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler10
- tanıdık olmayan eczane2
- atatürk peygamber mi sorunsalı3
- şımarık yazarlar5
instagram kullanmayarak kendisini marjinal sanan insandır. oysa mağara adamından farkı yoktur. bu devirde instagram kullanmamak ne demek arkadaş. evet.
19.yy da yaşamak istiyordur. güvercinleri vardır.
instagram kullanmıyorum. Kullanmadığım için kendimi hiç bir zaman marjinal zannetmedim. Bir beğeninin iki tıka, beğenmediğin şeyi sürükleyip geçme basitliğine, zırt pırt fırlayan sayfa reklamlarına, millete hava atacağım diye tabağının fotolarını, saçma fotolarını atan arkadaşlara katlanamayıp kapattığım için kendim adına özür dilerim kardeşim. Farkında olmadan marjinal olmuşum.
yaklaşık 2 aydır dahil olduğum gruptur.kafa rahat. hikayeme kim bakmış kim bakmamış derdi yok. insanların abuk subuk paylaşımlarına maruz kalmak da yok. doğal olaral kafa bir hayli rahat. herkese öneriyorum.
bi 7 - 8 ay boyunca kullanmadım. bazı ilişkilerimden dolayı kapatmıştım ama yeniden açtım. dönüşüm efsane felan da olmadı merak edenler için. 100 150 takipçim var.
Instangram ve türevi bütün sosyal hesaplardan tiksinen biri olarak instangram'a fotoğraf atmanın, sokakta her gördüğün insanı çevirip galerideki fotoğrafları göstermekten bir farkı olmadığını düşünüyorum.
Bence çok saçma ve amaçsız, bir insan neden fotoğraflarını diğer insanlar da görsün diye böyle bir hesap kullanır ki?
Bence çok saçma ve amaçsız, bir insan neden fotoğraflarını diğer insanlar da görsün diye böyle bir hesap kullanır ki?
kullanmamak ile marjinal olmanın ne alakası var? kullanınca ne oluyor, beğeni uğruna o mekandan bu mekana fotoğraf atmalar, sahte mutsuz hayatları sanki çok mükemmelmiş gibi göstermeler. ne katıyor ki insana? bana instagram kullanmanın bir yararını söyle? real hayatta düşüremediğiniz kızları mı düşürüyorsunuz? ego mu kasıyorsunuz nargileli tofoşlı fotoğraflarla?
Instagram sıkmaya başladı, 2012 yılından kalma Facebook gönderilerini falan paylaşıyorlar artık. bu saatten sonra geleceği varsa da gelmesin, Kesin tavsiye.
içinde olduğum güruh. Instagramı sevmiyorum marjinal olma amacım yok.
Ne olduğunu merak edip açıp bakmadım bile aq.
geçen gün hesabımı dondurayım dedim, 3-4 kişi whatsapptan mesaj attı. hayırdır neden takipten çıkıyorsun falan diye. oğlum siz hasta mısınız ?
Kimse sizin sahte hayatınızı izlemek zorunda değil, bu yüzden olabilir. Malesef hepimiz kullanıyoruz işte.
Benim yaraklarım. Nolmuş yani? Başım göğe de ermedi.
ya bilmiyordur. ya da bilerek kullanmıyordur. bilmiyorsa sıkıntı, bilerek kullanmıyorsa zamanını düzgün şeylere harcayan biridir.
Kimsenin sizin sıkıcı hayatınızdaki hikayeleri merak ettiği yok. Kimsenin yüzünüzün güzelliğini de baktığı yok. Çoğu insan yaşama derdinde ama orda dünya toz pembe ve herkes mutlu. Çoğu da o mutluluğu ben daha güzelim, mutluyum, geziyorum vs vs. Diye paylaşıyor. Şu yüzyılın getirdikleri insanı salaklaştırmaktan başka bişey yapmadı. Velhasıl hayatımda kullanmadım kullanmakta nasip olmaz umarım.
Benim çünkü tipsizim.
Hiç bir zaman dahil olmadığım am salak bir platform.
Benim ve siz salak insatagram kullanıcılarını aşağılayarak küçümsüyorum.
Zamanını kendisine faydalı aktivitelere kullanan kişidir.
Marjinalmişim. Yeni bir şey daha öğrendim. Orijinal de değilim gerçi. Çok ayıp etmişim..
(bkz: teflon) böyle mutlu ve huzurludur.
Buyrun benim.
Bi çeşit mağarada yaşadığım doğrudur, ama hangimiz yaşamıyoruz ki?
Bi çeşit mağarada yaşadığım doğrudur, ama hangimiz yaşamıyoruz ki?
Oytunkaran sen misin? Evet falan hayırdır?
instagram boş platformdur.
instagram boş platformdur.
bir ara hesabım vardı sildim. salak bir mecra herkes kendisi bir şekilde pazarlama çabasında. kullanmayın bir şey kaybetmezsiniz.
Benimdir o. Bu sefer de dondurduk ve çıktık o bok çukurundan. ilgi orospusu, gösterişçi, görgüsüz, samimiyetsiz, yapmacık insanlardan kurtuldum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar