/782
gelecek sezonun en büyük favorisidir. hali hazırdaki kadroya katacağı 1 defansif iki ofansif futbolcu ile geleneği sürdürebilir.
pepe haberleri kandırmaca. balotelli'yi problemli çok kart görüyor diye istemeyen şenol güneş, pepe'yi hiç istemez.

beşiktaş yönetimi kapalı kapılar ardında bence golcü transferini çözüyor.
transfer çalışmalarını gizli yürüttüğü bir gerçek. bunu fanatik'in internet sitesinden görebilirsiniz, adamlar mesut özil ve arda turan'ı beşiktaş'a yazmışlar. o kadar haberleri yok yani olaylardan.
iki yıl öncesine kadar gönüllerin şampiyonu olarak anılan ve taraftarıyla, çarşısıyla gönüllerde taht kuran kulüp. iki senedir gelen şampiyonluklarla bi anda kendini türkiyenin en iyisi kısmına koyan taraftarlara sahip jimnastik kulubü.
Görmemiş olmak bunu gerektirir tabiki yıldız da değil mesele tecrübesizlik. Kadrosu uefa finali görmesi gereken takımdı benim gözümde kupayı alır ya da almaz ama siktiri boktan bi fransız takımı lyon'a elenmiş olmanız zaten yetersizliği büyük maç oynamayı bilmediğinizi gösteriyo. Büyük maçtan kastım bu arada avrupa hee biz feneri galatasarayı yendik falan diye bağırmayın hemen * neyse bu sene de şampiyon olursanız hak vericem size en büyük beşiktaş diyecem.
lobilerden aldığım bilgilere göre %70 ihtimalle Teodorczyk ile anlaşıyoruz.
20-25 gün daha transfer açıklamasını beklemediğim takım.

beşiktaşın kafası rahat. sadece stoper ve forvet eksiği bulunuyor. fikret orman daha az para ödemek için son ana kadar bekleyecektir.
Bir çok amatör şubesini kapatma kararı almış türk sporu için üzücü bir durum.
Açıkçası iki yıldır futboldan elde edilen başarılar ve maddiyatı göz önünde bulundurunca ekonomik olarak bu kadar kötü durumda olduklarını bilmiyorum, umarım en kısa sürede eski haline gelirler.
Lige renk katması açısından pepe transferini beklediğim takım. Umarım alırlar.
zamanında clup bruge a köy takımı, şimdi de koskoca olyimpiq lyona siktiri boktan takım diyenler tarafından eleştirilen takımdır.

olum bizimkisi tinerse sizinkisi bambaşka bir şey lan.
ulan dün boktunuz ,bugün koktunuz..

baska söze gerek yok.
şu an gazetelerde hakkında yazan transfer dedikodularının tamamı yalan.

beşiktaş güney amerikalı bir stoperin peşinde, golcü konusunda da hiç renk vermiyor yönetim, çok gizli yürütülüyor.
salt 3 transfere ihtiyacı olan ekip.

sağlam bir sol stoper ve iyi bir golcü.

bir de Orkan çınar alınırsa güzel olur.

gelecek yıl da şampiyon olacağız.
fakir kulüp. daha siftahı yok transferde.
istanbul un en güzel yeridir Beşiktaş. ve o eşsiz manzaranın tam içinde, bir Beşiktaş daha var..iyiki var..
ilgilendiği o güzel stoperler başka Takımlara binip gittiler.
Pepe, rami, titi.
Erkek ve Kadın Voleybol ve Kadın Basketbol şubelerinden sonra BjkTV'yi de kapatan kulüp.

görsel
mevcut kadroya bir yeni stoper bir de forvet gelecek. çok değişiklik olmayacak. tabi yine bu sezon yüksek bonservisli satış olursa durumlar değişir.
Bize lazım olan sağlam bir forvet. Tıkır tıkır gol atan soğuk kanlı bir adam. Stoper de olursa dadından yenmez.
tiner takımıdır.
geçen bir yerde gördüm busquetsi oğuzhanın yanına falan koymuşlar haha.
Kolarov hamlesi doğruysa muhtemelen adriano satılıp aboubakar ve bir stoper alınıp transfer kapanır.

_____________Fabri____________
Gökhan__marcelo_transfer_kolarov
_________atiba____oğuzhan______
____________talisca___________
Quaresma____aboubakar_____babel
ronaldo gelsin, messi gelsin, pogba gelsin

sonra ver elini 3. şampiyonluk

ah tiner ah.
renkliler transfer yapınca niye bize sataşıyor anlamıyorum. beşiktaş'ın ilk avrupa maçı temmuz'da değil taa eylül'de.

ondan sonraki sene mali olarak rahatlamak için bu yılda ffp anlaşmasına uyuyoruz, ayrıca iyi kötü oturmuş bir kadromuz var. yerlilerimiz şıkır şıkır, yabancılarımız tıkır tıkır. sülalemiz raad yani.
pepe'ye verilen yıllık ücretler doğru ise yanlış yolda olan takım. 34 yaşında bir sakatlansa elimizde patlar.

titi'yi alsak daha iyiydi. bir tane marcelo'yu tamamlayacak adam lazım, problemli adam değil.
pepe'ye verilen yıllık ücretler için kaygılanmak anlamsız. pepe yıllık 5 milyon euro kemik değil bonuslarla. bu bonusların önemli kısmı şampiyonlar ligi şampiyonluğu ve uefa kupası şampiyonluğu. hani olursak veririz hesabı, ki olursak zaten helal olsun.

yani 3,7 milyon euro civarı. ciciş kardeşlerin standart bir oyuncusuna verdiği ücretin üç aşağı beş yukarı aynı...

ayrıca kırmızı kart istatistikleri öyle yüksek değil. son 5 sezonda 1 kırmızısı var.

edit: 3,350 milyon euroymuş, bunun yüzde 40'ı da sponsorlardan.
Belki başarılarıyla değil ama değerleriyle ve tertemiz mazisiyle turkiyenin en büyük spor kulübüdür.
© copyright 2005 - 2026