bugün
- en hamarat sözlük kızı14
- ioçk boydan atar mısın9
- rüyada yapılan şarkıyı unutmak8
- ortaçağ da doğsaydınız statünüz ne olurdu11
- küpeleri yüzünden sınava giremeyen sütyenli kız19
- en son ne yediniz22
- arkadaşlar buyrun kahve içelim16
- efendi erkek arabası8
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi17
- akşam mideniz kazınınca ne yiyorsunuz22
- 22 haziran 2025 abd uçakları iran'ı vurdu28
- 2025 gulmekicinyaradilmis'in sevgilisi olmak8
- ataistlerin cevab veremediği sorular15
- düşün ki o bunu okuyor17
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün19
- israil8
- allah19
- erkeklerin en sevdiği tatlılar16
- barbar kral'ın gay olması8
- havanın gavur amı gibi yanması13
- anın görüntüsü11
- abd11
- iran17
- amerika birleşik devletleri10
- donald trump9
- özgür özel8
- türkiye19
- almanya13
- kuzey kore'nin israil ve iran savaşına girmesi8
- araba10
- cep telefonu34
- turizim bakanının yunanistanda tatil yapması14
- imam'ı azam hazretlerinin ataiste verdiği cevab14
- türkiyenin başına gelmiş en kötü şey islamdır13
- fatih altaylı23
- 22 haziran 2025 iran'ın israil'e yoğun saldırısı8
- bisiklet8
- recep tayyip erdoğan8
- fatih altaylının gözaltına alınması9
- ağaç21
- otuz yaşını geçmiş koca arayan kadın14
- kim ulan bu erector10
- 2025 iran israil çatışmaları9
- allah ahiretimizi biliyorsa bizi neden yarattı22
- kamos8
- 754 bin liraya saat almak9
- baykar'ı protesto edenlerin gözaltına alınması17
- hamas'ın sivillere yönelik soykırımı16
- sevmediğim yazarları açıklıyorum12
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu10

entry'ler (5959)
Hayır vermem seçim gecesi halkı mal gibi bırakan adam savaş çıkarsa yenildik diye bırakır kaçar.
ilk turda bitmeyecek olandır. Korkumuz ilk turda bitmez ve olaylar çıkarsa. Umarım sakince seçeriz giderler.
Bak bir aile babası olarak diyorum evlilik zor iş.
Çorba dürüm cordonblue lu salata. Normalde buralarda ev yemeği olur ama bu sefer böyle.
Oyumu alacak lider. Milletvekilliğinde başka yere verecem ama olsun en Liyakatli lider o ilk tur ona vereceğiz. Sonrası da mecbur kk ya.
Yiğidin kamçısıdır. Zira kamçılayan çok.
Evli barklı çocuklu adamım o yüzden ben de değilim. Bu arada evlenip ne yapacaksınız oturun evinizde beya.
Oyum ona en mantıklı aday o. 2. Turda ise Erdoğan karşıtı birisine.
P40 lite kullanıyorum şunu anladım ki Google servisleri olmayan telefon ne kadar iyi olursa olsun çöptür.
Benim oğlumun doğar doğmaz doktorların hiç geciktirmeden yapın dediği operasyon. Böbrek büyüklüğü vardı anne karnında hemen yaptırdık. Demek ki sağlıklı demekki lazım. Boş boş konuşmayın.
Acziyet ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Söylenecek çok şey var ama sırası değil. sahada yoklarsa biz varız. Zaman birlik olma zamanı.
Hayatında hiç rahat yaşamamış 2 3 maaşla araba almayı hayal bile edemeyen birisi otobüse bindiği için hükümeti şikayet etmez. Anadan babadan bir derme çatma evi varsa bu adamın asgari ücretle çalışması onun için yeterlidir. Zira daha iyisini ne görmüş ne de hayal etmiştir. Genç nesil böyle değil şükürler olsun.
Erdoğan aday olursa kaybeder. Ama yasal olarak olamıyor.
Kullandığım ve inanılmaz mutlu eden araç. Bir araç bu kadar mı konforlu olur. Teknoloji harikası.
Yarı otomatik araba alınmaz. Bende stepway vardı. Düşman başına. 1.5 dci motor. Ufacık arabayı bile kaldıramıyordu. Sattım kurtuldum.
O ne güzel boşluktur.
Rusların ziki tuttuğu savaştır.
Tam olarak Türk milletinin istediği muhalefeti yapıyor. Mansur yavaşın adaylığından tut diğer tüm konularda öyle. Mansur u zafer aday gösterirse ona atarız. 6lı masa gösterirse ona atarız.
Yazın kenara Rusya Ukraynadan kırım hariç komple çekilecek. işler çok kötü olursa kırımı özerk yapabilir. Ama mağlubiyet kesin savaş uzayacak seneye yazın bu iş biter.
Kaşlar lens mi.