bugün

/782
seviyorum ben .
deniz türüç'ü 4 yıllığına renklerine bağlamış takım.

https://twitter.com/onlin...status/873478998709415936

iyi bir yerli oyuncu, karşılığında veli kavlak ya da mustafa pektemek'i vermiş olabiliriz çünkü kayserispor ikisini de istiyordu.
Bir derdim var , bin dermana değişmem asla !
serefli gururlu. hassasiyetli kirmizi karti sariya ceviren futbolculara. sahip olan bir kuluptur. bir gun herkes bjkli olacak nokta .
eğer deniz türüç'ü şenol güneş istediyse iyi transfer. şenol güneş'in bir planı vardır oyuncuyla.
titi ile anlaşmış.

http://www.habergzt.com/b...le-anlasma-sagladi/64439/

stoper sorununu önceden çözmeye çalışmaları iyi. bir de serdar taşçı'yı alırsak stoper sorunu kalmaz.
titi maliyet ve zamanlama açısından iyi transfer.
şampiyon olduğu iki seneyi hakkıyla kazanmış güzel futbol oynayan takım. taraftar ve semt geleneğiyle ligde ayrı bir havası kıskanılacak bir kulüp.
Burak yılmaz denen tipi takima yamama çalışmaları var.

https://twitter.com/ntvsp...status/874565272883138560

aklınız varsa bu salakligi yapmayın.
Benzema'nın hayırlı olmasını dilediğim takımım.
ulan ne benzema hayali kuruyorsun tinerdaşım adam son 2 senede 2 şampiyonlar ligi 1 la liga 1 uluslar bilmem ne kupası bir uefa süper kupası aldı real madrid'in as forveti.
götüne don almadan aboubakar ı talisca yı almaya çalışan takım.

ulan açlıktan nefesini kokuyor, önce karnınızı doyurun.
çok efendiler maşallah ana bacı dümdüz..

görsel
Benzema hayali filan kurmayan taraftara sahip takım. Bak canım kardeşim a haberde gereksiz bir gazetecinin son derece hayalperest ve ya yalancı haberi bizi bağlamıyor. Benzema gelcek diye heveslenen yok yani. Siz kendi şevşenko ibrahimovic vukuatlarınıza bakın önce.
ukraynanin köy takımı dinamo kievden 6 yiyip birde utanmadan sıkılmadan büyük takimim diye aniran şey...

not:türkiyenin 3. büyük takımı olma yolunda rakibi trabzon ve Bursadir...
ibrahimoviç hayali kuranlar benzema ya laf atıyor ya en çok ona gülüyorum.
federasyonun desteğiyle 3. yıldızı alan ezik takım.

geçen yılınıza laf atamam ama bu yıl aldığınız şampiyonluk federasyon destekli.

neyse seneye hak ettiğiniz yere geleceksiniz emin olun. galatasaray ı bilmem ama aykut hocaya güvenim tam.
Bazı orospu çocuklarının derdi olan takımım. Gidin kendi başlığınızda ötün.
son 2 senedir iyi giden, galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor'dan daha iyi top oynayan takım. fakat bazı haddini bilmez barzo taraftarı olmasa iyi olacak.

--spoiler--
bu sene de babanız. ananıza tecavüz edeceğiz.
--spoiler--
(bkz: efendi beşiktaş)
Şimdi sen bu lafı söylemeden önce ben herhangi bir tahrik edici yada etmeyici söz söylemediğimden dolayı benim de senin anana ve bacına laf söyleme hakkım bulunuyor.
hem efendi hem de orospu çocuğu olmak böyle bir şey sanırım.

düşünsenize hakkınızda şöyle bir cümle kuruluyor "orospu çocuğu ama çok efendi"

neyse.

götünüze don alın önce siz.
Ulan ne ağladınız be!

Rivadan gelen parayla siz de bir beşiktaş olabilirsiniz ağlamayın bu kadar.
aboubakar ve talisca kalır; sağlam bir de stoper ve kanat da alınırsa açık ara şampiyon olur.

şl'de gruptan çıkıp 2. tur oynak yeter. öncelik art arda 3. şampiyonluk.
Manu taliscayı alırsa, aboubakar işi de çözülemezse sıkıntıya girebilecek klüp.
Bu adamları tutup defansa bir takviye yaparsa ligde yine iddialı.
Karmaşık bir durum.
Geçen sene bu zamanlar sosa giderse gomez in bonservisi alınmazsa en iyi 3. Olur diyorlardı. Gene aynı muhabbet.

Talisca gider malisca gelir. Aboubakar gider ebubekir gelir ama sistem değişmez.
Babalar gününü kutladığımız takımımız.
© copyright 2005 - 2026