/782
görsel
Bekle beni geliyorum, beşiktaş.

(Hahshsjdjdjdjssazandjdjjdj)
olimpic lyondan boruyu köküne kadar yiyecek şike sever, tiner sponsorlu ,ucube takımi.

taraftarida organ bağışına hayrandir.
Özellikle beyin..
renkli arkadaşları pistten alalım. herkes şuan ki denk takımlarına yazsın. gidin başakşehir, fb ye yazın. burası zirve. hadi canım, hadi aşagıya.
sadece frikik almak için oynasak bile yeter yarın..

topu elle atmak istesen atamayacağın yerlere ayağıyla atabilen fitbolcusu olan takım sonuçta..
Maalesef kıskanıyoruz. Fanatik fenerliyim. Şenol Güneş'ten nefret ediyorum, Beşiktaşlıların son iki yıldır tavan yapan havasından da nefret ediyorum. Fakat muazzam top oynuyor adamlar. Kesinlikle altın bir kadro yakaladılar. Savunmada falso var ama o hücum hattıyla Türkiye ligi kafadan cepteydi Avrupa Ligi'ni de zorluyorlar. Hakedimiş bir başarıdır. alamasınlar diye de istemiyorum değil. Sadece Fenerbahçe başarılı olsun istiyorum. Bizim de öyle orta sahamız olsun istiyorum. ibne Aziz gör ulan bunları.
Bir aşk , tutku .. Takım tutmak degil yoluna baş koymak bu.. renklerine armasına aşık olmak. Yenilirken ,işte biz kara günde hep omuz omuzayız, demek.. sevmek karşılık beklemeden. iyi ki Beşiktaşlı doğdum.
--spoiler--
Beşiktaş renklerinde asalet
Duruşunda azamet, heybetinde cesaret
Beşiktaş sevgisi bir saadet
Aşkı içimde mabet, yaşasın adın ebed

Beşiktaş anlayamazlar bizi
Yaşamak gerek seni, hemde deliler gibi
Beşiktaş aşkın tarifi yok ki
Tutkumuzun sebebi, asaletin simgesi
--spoiler--

ulan dünyada spor yasaklansın atkımızı takar marş söyleye söyleye yürürüz.
görsel
Şöyle diyeyim düğünümü Vodafone arenada yapmak istiyorum. Tüm Uludağ sözlük davetlidir.
Takım tutmamız futbol saçma gelir ama bugün Lyon karşısında Lyon destekçisi Ermenilere karşı galibiyet temenni ettigim Türk takımı. Haydi Beşiktaş Ermenilere çakar gibi Lyon'a çak.
yenilsede taşak geçsek diye pusuya yatmışlara inat, inşallah tek temsilcimiz kazanır bugün.

edit: birlik nakliyat düzyurtspor'luyum.
Ananızı siksin.
Şu anda lyon karşısında sanki Juventus gibi oynayan bu futboluyla gurur duyduğumuz Türk futbol takımı.
köy takımı liverpool dan 8 yiyen anguslarin tuttuğu takim...
köy takımı lyon karşısında iyi oynuyor. ne ballı takım lan gelen takıma bak. evet.
bir galatasaraylı olarak tebrik ettiğim takım.
avrupada bizden başka kök söktüren türk takımları olduğunu görmek gurur verici.

darısı hem fenerbahçe'ye, hem yeniden bize hayırlısıyla.
türkiye'nin son birkaç sene içerisinde en iyi futbol oynayan takımı.
Her yıl düzenli olarak kalecilerden ızdırap çeken takım.
Küçük takım kime denir bu gece bir kez daha gösteren takım.
Bugün de başkası adına utandık.
Bugünde başkası adına utandık derken ya dursun Özbek ya aziz yıldıvım ı kasteden yumuşakları barındıran başlıktır...
Lan ibneler avrupada tek türk takımı kaldı ve siz onuda kötülüyorsunuz bu fanatiklik değil arkadaş bende galatasaraylıyım ama avrupada her takım galatasaray benim için içiniz yancağına bu akşamki maç için seviniyorsunuz yazık cidden.
perşembe günü dolmabahçe'de sonuç ne olursa olsun 40 bin kişi bütün takımı alkışlayacak buna eminim.
diğerlerinin ne dediği pekde önemli değil.
heyecanları korkularından olurya kupayı alırsa...
merak etmeyin alırsak kupayı hepimiz almış olacağız.
hepinizin gururlanmasını isteriz.
alamazsak tabi ki dalganızı geçeceksiniz, futbol burda güzel. birbirimize takılamayacaksak kime takılacaz.
ama hakaret etmekte espiri değil. tinerci takımını hangi aklı evvel çıkardı bilmiyorum.
renksizler diyindaha orhinal olur.
vesselam,
Renkli bebekleri ezim ezim ezen takım. Evet.
© copyright 2005 - 2026