bugün
- yazarların özlü sözleri10
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin2
- sözlükten maaş almak2
- günlerin artık kısalıyor olması5
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- ölüm6
- pandela12
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- anadolu dilleri2
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- insan sevdiği adama şans verir5
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- aşk8
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- seksting5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi6
- mustafa kemal atatürk7
- iyi geceler sevgilim2
- anın görüntüsü26
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı10
- sözlüğün troll kaynaması2
- 2026 dünya kupası38
- deniz göktaş11
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- yerel tohum fidesi satmak cezayla yasaklanmış2
- atatürk heykellerinin gereksizliği2
- sma dilencileri2
- solaris2
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- sözlükten giden yazarlar4
- futbol32
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- fala inanan insan zekası2
- özgürlük ve disiplin paradoksu2
- ercüment çözer2
- true ile sevişmek2
- aylık 327 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- almanya paraguay maçını kim kazansın3
- ismet arif karasu2
- velvet45
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- sosyoloji okuyan erkek4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- en son ne yediniz6
- sözlüğün aptal kaynaması15
1 yıl daha ffp cezası almamış kulüp. bu zaten ceza değil anlaşmalı kısıtlama.
http://www.habergzt.com/b...ir-play-aciklamasi/55704/
http://www.habergzt.com/b...ir-play-aciklamasi/55704/
şike
penaltı
pislik topluluğu taraftar
mete kalkavan
barış Şimşek
liverpool 8
benim aklıma gelen bunlar.
penaltı
pislik topluluğu taraftar
mete kalkavan
barış Şimşek
liverpool 8
benim aklıma gelen bunlar.
Galatasaraylı olmama rağmen turu geçmesini canı gönülden istediğim takım..
Onur , şeref , gurur ... Anlamayanlar, sadece kupa sevenler gelip bu başlık altında neden ağlıyor ? Hepiniz bu takımın taraftarı olmak isterdiniz.
Iyi ki beşiktaşlıyım. Siz gibi kekolarla aynı takımı tutmuyorum.
Iyi ki beşiktaşlıyım. Siz gibi kekolarla aynı takımı tutmuyorum.
küçük takımdır ve hep öyle kalacak.
seneye de elinde bonservisi olan kaşarları toplayacak takım.
bu yıl uefa'dan tam 20 milyon 550 bin euro gelir elde etmiş kulüp. yani türk parası ile 100 milyon liraya yakın.
tff'deki kredisinin dolmasıyla yine şerefli üçüncülük, temiz dördüncülük diye ağlayacak küçük takım.
ne diyordu Sinan Engin: "Galatasaray bizi rakibi olarak bile görmüyor. Keşke Beşiktaş ağlama deselerdi. Deli oluyorum yahu"
ne diyordu Sinan Engin: "Galatasaray bizi rakibi olarak bile görmüyor. Keşke Beşiktaş ağlama deselerdi. Deli oluyorum yahu"
Rakiplerini dayak yiyen mahalle veletlerinin 'siz görürsünüz oğlum' edasıyla ağlatan kulüp.
Yine renkliler gelmiş pisliyor. Olm bugün 23 nisan. Sizin mutlu olmanız lazım. Maçınız var. Birbirinizle uğraşın niye yine beşiktaşa pislik sıçratıyorsunuz.
görsel
görsel
beşiktaş, tinerci fanatiklerinin şike soruşturmasında yaşananları, ihsan kalkavan' ı unutup galatasaray ve fenerbahçe' ye saldırdığı türkiye' nin üçüncü büyük kulübü. elbet bugün ettiğiniz alayların hesabını verip yeniden üçüncülük mücadelesine başlayacaksınız. alaylarınız hesapsız kalmayacak, o alayları biz de edeceğiz. hiç merak etmeyin.
çıldırın ulan çıldırın ! geri döneceğiz ulan !
çıldırın ulan çıldırın ! geri döneceğiz ulan !
seneye iyi kadro kurması gereken takım.
adriano takımda kalmalı. adam tam general....
şöyle kajer ayarında savunmacı ve gomez gibi golcü alınırsa beşiktaş asıl kar topu oynarken o zaman şamp. ilan eder.
adriano takımda kalmalı. adam tam general....
şöyle kajer ayarında savunmacı ve gomez gibi golcü alınırsa beşiktaş asıl kar topu oynarken o zaman şamp. ilan eder.
2 sene lider olunca götü başı ayrı oynamaya başladı.. demek ki galatasarayın, fenerbahçenin başarılarına ulaşsa hepten şuurunu yitireceklermiş.
şike soruşturmasına karışan adamları beşiktaş kulübün içine sokmuyor. fb'nin başkanı ve yöneticileri itiraf etmelerine rağmen hala takımın başında, hatta takımın sahibi gibiler. bu bir.
ihsan kalkavan denen adam kasımpaşa'nın yöneticisi ve hissedarı, ayrıca "benim birinci takımım kasımpaşa, beşiktaş ikinci takımımdı" diyen adam. galatasaray ise darbe girişimdinden sonra bile fetöcüleri içinde barındıran kollayan bir kulüp.
beşiktaş'ın değerleri ve bir ahlak disiplini vardır. sizin yok. fark burada. şimdi gidin el sikko'nuzu oynayın.
ihsan kalkavan denen adam kasımpaşa'nın yöneticisi ve hissedarı, ayrıca "benim birinci takımım kasımpaşa, beşiktaş ikinci takımımdı" diyen adam. galatasaray ise darbe girişimdinden sonra bile fetöcüleri içinde barındıran kollayan bir kulüp.
beşiktaş'ın değerleri ve bir ahlak disiplini vardır. sizin yok. fark burada. şimdi gidin el sikko'nuzu oynayın.
lyon bugün monaco ile maç yapıyor, bu tinerciler de adana maçı olduğu halde pazartesi yapıyorlar.
inşallah adanadan fark yersiniz de rezil olursunuz.
inşallah adanadan fark yersiniz de rezil olursunuz.
Bir Galatasaray lı olarak sempati duyduğum takımdır. Bazen desteklediğim olmuştur.
önce evrakta sahtecilikten ardından şikeden dolayı avrupadan men cezası alan kulübümüz.
yıldırım demirören ve "cumhurbaşkanım şiiri" okuyan fikret orman son başkanlarıdır.
iki yıldızları vardır ki 2 şampiyonluk nedense federasyon kuruluşu öncesinden gelmektedir. bütün takımların 1959 yılı sonrasında elde ettiği şampiyonluklar sayılırken beşiktaşın 1957 den başlamaktadır.
yıldırım demirören ve "cumhurbaşkanım şiiri" okuyan fikret orman son başkanlarıdır.
iki yıldızları vardır ki 2 şampiyonluk nedense federasyon kuruluşu öncesinden gelmektedir. bütün takımların 1959 yılı sonrasında elde ettiği şampiyonluklar sayılırken beşiktaşın 1957 den başlamaktadır.
adama basketbolu sevdirir.
nasıl 14. olabiliyor hayret!
dinamo kiev acımadan 6 tane atmış, lyon tabiri caiz ise hoplatmış ama her iki takım da listede yok.
dinamo kiev acımadan 6 tane atmış, lyon tabiri caiz ise hoplatmış ama her iki takım da listede yok.
birbirine söven, satır bıçak sallayan renklileri kardeş yapan efsane takım. sevdamız.
önümüzdeki sezonda şampiyon olacak takım.
fener ve gs nin hali ortada. trabzon toparlanıyor ama anca 2. olur.
hatta artırıyorum önümüzdeki 2 yıl boyunca şampiyon olma ihtimali %75.
fener ve gs nin hali ortada. trabzon toparlanıyor ama anca 2. olur.
hatta artırıyorum önümüzdeki 2 yıl boyunca şampiyon olma ihtimali %75.
bedavadan puanlarla lider olan takım. bir de utanmadan bunu başarı sayıyorlar.
Güntekin Onay ; ''Gün gelecek Feda diye dalga geçtiğiniz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz.''
öyle bi gün geldi ki, lig bitsin diye dua ettiriyoruz. ananızı ağlatıcaz, freni patlamış kamyon gibi geliyoruz.
öyle bi gün geldi ki, lig bitsin diye dua ettiriyoruz. ananızı ağlatıcaz, freni patlamış kamyon gibi geliyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar