bugün

/782
Lyon'u eleyip tur atlayacak olan takımdır.
Renklilere adeta kes ağlamayı sokarım bağlamayı mesajı veren takımdır, takım gibi takımdır, haşa tapılasıdır.
daha dün para para para diye aglasirken bugün adam olmuş buram buram tiner kokan takim..

ha bu arada (bkz: para komidinin üstünde)..
Lyon'u eleyebilecek güçte bir takıma sahibiz, inanıyorum ki vodafone arena da turu geçeceğiz ve yarı final de de Manchester United'ın karşımıza çıkmasını isterim. Bunu istememin sebebi ise final tek maç Manchester'ı yenemeyebiliriz ama yarı finalde evimizde yeneriz deplasman da da berabere kalabiliriz.
(bkz: ağlama melis lyondan sonra sıra sizde)
2003 yılında uefa kupası çeyrek final ilk maçında lazio ya 1-0 mağlup olmuştuk. neredeyse 0 pozisyon ile bitirdik maçı.
rövanş maçında beşiktaş maça öyle bir başladı ki sanki 6 ay aç kalmış aslan gibi yığıldı lazio nun başına.
korner oldu. tv de pek belli olmadı ama beşiktaş meğer topu tüfeği ile gitmiş kornere.
köşe atışı yapıldı. top sekti. lazio kontro atağa çıktı. spiker eywah diyor. kamera bir döndü. bir tek cordoba geride.
yapıştırdı lazio daha 5.dk da golü.
her şey bitti. daha 5.dk da. 3 gol lazio ya atamazdık. atamadık da.
ikinci samanyolu şarkısı eşliğinde elendik.
o gün yıkılmıştım.
bugün öyle olmasın. sabırla, sabırla oynayalım.
liverpool'a good by dediğimiz gibi...
Yeneceğiz inşallah.
inanın inanın çocuklar güZel günler göreceğiz.
Sefil ve aciz leş gibi tiner kokan klüp...
lyon' u elemeden kupayı alamayacaklarını bilmeyen taraftara sahip kulüp. hahahahahaha.
batı'nın türkiye düşmanlığının da ceremesini çeken kulüp.
başlık yanlış 8taş.
offf yine tiner kokmuş buralar.
Bu akşam ne izliyorsunuz lan renkliler? Starda cesur ve güzel var.
Bu gece Türkiye ve ülke futbol puanı için lyon' u elemesi dilenen iyi futbol oynayan kulüp.
sekiz (8) sayısıyla özdeşleşen bir jimnastik kulübü.
kalpten götürecek az kaldı.
beşiktaş bey diyeceksiniz.

edit:canın sağolsun beşiktaş'ım.
Koyduk mu?

Not: gs.
görsel

lyon'un geçirdiği takım..
son 2,5 saatte ömrümden ömür gütürdü. yenilsekte iyi maçtı. valla bravo bize
pusuya yatan oçlar çıkageldiğine göre doğru yolda olan takımım. avrupada türkiye'yi temsil eden son takım idi buraya kadar geldik kupanın 2. favorisine penaltılarda elendik canınız sağolsun.
bir fenerbahçeli olarak 2 buçuk saatlik mücadelesinde bizi dünyadan kopardığı için teşekkürü borç bildiğim takım.
görsel
Fanatik bir fenerbahçeli olarak son dakikasına kadar nefesimi tutarak izlediğim takım. Kesinlikle beşiktaş'ın hakkıydı.
daha önce girdiğim entrydeki gibi yeri gelince asıp kesme mevzusunda vatansever olanların ülkemi başka kulvarlarda Öcalan kesilmesinr ve ayrıca ben vatanseverim oww türkler kurt kapanı hilal taktiği teşkilatçı ulus demesine gülüyorum Türkiye Cumhuriyetinin herhangi bir takımını herhangi bir art niyet göstermeden başka uluslara karşı desteklenmesi gerektiğine inanıyorum kısaca sadece klavye aktivisti olmak cool olmak veya insanları manipüle etmek için vatan haini oruspu çocuğu olmaya karşıyım.
N.k.o.l.v.a.s.
© copyright 2005 - 2026