bugün
- sözlükte flörtleşmek18
- wednesdayin annesi9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler8
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek5
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek4
- izlenmiş en kusursuz film8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- alain delon vs cüneyt arkın4
- erkekleri taciz eden kadın3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması12
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- alev isimli kızların genel özellikleri2
- bir sözlük kızına soylu duygular beslemek2
- azgın türbanlı10
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- mavi gözlü erkek5
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- türk müsün6
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- gerizekalı ai moderatör3
- sözlüğün kahve olması13
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz2
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- aquila bicipite2
- akepede kliklerin savaşı12
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- evlenmekten korkmak10
- sözlükte dertleşme3
- madımak2
- alttaki yazara aşık ol11
- dünyanın en kısa fıkrası4
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- yaşlılara moruk demek4
- düşün ki o bunu okuyor2
- lanetli çaylak2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- abd başkanlık seçimi2
- gizem altunsoy5
- uçağa binmek3
- karpuzu kaşıkla yemek2
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gerdek namazı10
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- pazartesi diyete başlıyorum3
Oyun gücü yüksek olan takımdır.
Not: Galatasaraylıyım.
Not: Galatasaraylıyım.
Rakiplerinin zor zamanlarını gayet güzel değerlendiren, fırsatı yakaladığında affetmeyen klüp.
Helal olsun bu adamlara Şenol Güneş çok kral insan, seçtiği oyuncular, oynattığı sistem gayet hoş ve oturaklı ayrıca bu sisteme herkes ayak uyduramaz ama helal olsun Şenol Güneş'e takdir ediyorum kendisini.
Not: Galatasaray
Helal olsun bu adamlara Şenol Güneş çok kral insan, seçtiği oyuncular, oynattığı sistem gayet hoş ve oturaklı ayrıca bu sisteme herkes ayak uyduramaz ama helal olsun Şenol Güneş'e takdir ediyorum kendisini.
Not: Galatasaray
Geçen sene fenerbahçe'ye karşı şampiyonluk kazandığımızı unutan gerizekalıları gösteren takım.
Balık ye abicim, kafan çalışsın biraz.
Ayrıca bildiğim kadarıyla sene başında her takım sıfır puandan başlıyor, biz mi dedik .mı g.tü dağıtın diye?
Balık ye abicim, kafan çalışsın biraz.
Ayrıca bildiğim kadarıyla sene başında her takım sıfır puandan başlıyor, biz mi dedik .mı g.tü dağıtın diye?
beşiktaş ne zaman iyi olsa cicişler "ama biz kötüyüz" diyorlar. kötüyseniz gidin takımızla uğraşın, daha faydalı olmaz mı?
normal bir başkanı olduğu müddetçe uzun süreli performans düşüklüğü yaşamaz bu takım. düşünün ki 8 yıl bu takımı yıldırım demirören yönetti. eğer böyle bir felaket bir daha olmazsa beşiktaş'ın iç dinamikleri her zaman takımı ileri götürür.
aynı şey diğer takımlar için geçerli değil, onlar da para ve lobi ihtiyacı bağımlılık boyutunda.
aynı şey diğer takımlar için geçerli değil, onlar da para ve lobi ihtiyacı bağımlılık boyutunda.
Taraftarları, sık sık üzücü biçimde diğer kulüplere karşı ağızlarını bozarak, sanki hiç zirveden kopmayacaklarmış gibi bir hava içerisinde sıkmaya başlayan kulüp.
Öncelikle, eyvallah, en iyi futbolu siz oynuyorsunuz, en iyi transferleri siz yapıyorsunuz ama, çatır çatır düşecek, bugünleri arayacaksınız. O yüzden sevincinizi doya doya yaşayın. Şimdi " boz yonolmoz tokomoz borok bo oşloro " diyenlere de bilal' e anlatır gibi anlatayım.
Abiciğim arsenal' den, dortmund' dan, psg' den gelecek her teklif sizin için tehlikedir. Kesinlikle iyi futbolcularınız avrupa' ya gidecek. Yaşlanıp futbolu bırakanlar olacak ve yerlerine gelenler onları aratıp tartışılacak. Kadronuz bozulacak.
Rakipleriniz akıllanacak ve hep kötü yönetilmeyecek. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi bu ülkenin en büyük iki camiası yarışta olmayınca insanlar artık futboldan ve sizden sıkılacak. Bunu kimse istemez. Başarısız Galatasaray ve Fenerbahçe istenmez. Buna karşı koyamazsınız. Bu bir reaksiyondur.
Zaman sizden birçok şey alıp götürecek. Bunu 4 sene başarısızlığın yüzüne bakmamış bir kulübün sevdalısı olarak biliyorum. Yani seviniyorken iyice sevinin. Çünkü gün gelecek önlenemez bir düşüşe gireceksiniz. Sakın kendinizi kandırmayın, kurtulacağınızı sanmayın. Şimdilik başarınızın tadını çıkarın. Bir gün arayacaksınız onları.
Edit: işine gelse de gelmese de gerçekler bunlar sevgili Beşiktaşlı kardeşim. istediğin kadar " bu takım sallanmaz " diye kendini kandır, engelleyemezsin. Şimdilik yaşa sevincini, coşkunu, gün gelip bulamayacaksın çünkü.
Edit-2: kaldı ki şu sevincinizi barca ve Real taraftarı bile yaşamadı be. Çok abarttınız. Neyse, şimdilik sevinin bakalım. Gün gelecek çok arayacaksınız. Kaçışı yok.
Edit-3: sen hayal dünyasında yaşa yavru fanatik kartalcık, ama gün gelip o kaçınılmaz düşüş başlayınca da benden bilme, ona göre. Bu yazdıklarım da duracak burada, gün gelip hatırlatacağım. Silen Fenerli olsun. Görüşeceğiz. Muhahahhah !
Öncelikle, eyvallah, en iyi futbolu siz oynuyorsunuz, en iyi transferleri siz yapıyorsunuz ama, çatır çatır düşecek, bugünleri arayacaksınız. O yüzden sevincinizi doya doya yaşayın. Şimdi " boz yonolmoz tokomoz borok bo oşloro " diyenlere de bilal' e anlatır gibi anlatayım.
Abiciğim arsenal' den, dortmund' dan, psg' den gelecek her teklif sizin için tehlikedir. Kesinlikle iyi futbolcularınız avrupa' ya gidecek. Yaşlanıp futbolu bırakanlar olacak ve yerlerine gelenler onları aratıp tartışılacak. Kadronuz bozulacak.
Rakipleriniz akıllanacak ve hep kötü yönetilmeyecek. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi bu ülkenin en büyük iki camiası yarışta olmayınca insanlar artık futboldan ve sizden sıkılacak. Bunu kimse istemez. Başarısız Galatasaray ve Fenerbahçe istenmez. Buna karşı koyamazsınız. Bu bir reaksiyondur.
Zaman sizden birçok şey alıp götürecek. Bunu 4 sene başarısızlığın yüzüne bakmamış bir kulübün sevdalısı olarak biliyorum. Yani seviniyorken iyice sevinin. Çünkü gün gelecek önlenemez bir düşüşe gireceksiniz. Sakın kendinizi kandırmayın, kurtulacağınızı sanmayın. Şimdilik başarınızın tadını çıkarın. Bir gün arayacaksınız onları.
Edit: işine gelse de gelmese de gerçekler bunlar sevgili Beşiktaşlı kardeşim. istediğin kadar " bu takım sallanmaz " diye kendini kandır, engelleyemezsin. Şimdilik yaşa sevincini, coşkunu, gün gelip bulamayacaksın çünkü.
Edit-2: kaldı ki şu sevincinizi barca ve Real taraftarı bile yaşamadı be. Çok abarttınız. Neyse, şimdilik sevinin bakalım. Gün gelecek çok arayacaksınız. Kaçışı yok.
Edit-3: sen hayal dünyasında yaşa yavru fanatik kartalcık, ama gün gelip o kaçınılmaz düşüş başlayınca da benden bilme, ona göre. Bu yazdıklarım da duracak burada, gün gelip hatırlatacağım. Silen Fenerli olsun. Görüşeceğiz. Muhahahhah !
son 2 sezondur başarılı giden fakat tabiiki sonsuza kadar bu şekilde gitmeyecek olan takım. 2011-2013 arası galatasaray'a benziyor şu dönemleri o zaman kimsenin aklına gelmezdi önce 15. hafta, ertesi sezon 22. hafta lig yarışından kopacağı ama her şeyin bir sonu var.
28 yasindayim 3 tane sampiyonluk hatirliyorum birakta sevinelim gittigi yere kadar.
Herşeyin bir sonu illaki vardır lakin biz önce sizin fetöyle çaldıklarınızı fikoyla yerine koyacağız. Yarış asıl oradan başlayacak. Hoş Fenerbahçe kadar karaktersiz bir camianın ve Galatasaray gibi hain bir takımın o yarışta işi yok ama rakipsizde tff maç satamaz merak etmeyin sizi de alacaklar o yarışa. Ulan dünya yıldızı rvp yi kendinize benzettiniz. Sadece derbi de değil her maç çirkeflik yapıyor. Takımın geni bozuk amk!
fiko bozmaz ise bırakana kadar böyle gider.
Avrupa 'da şampiyon olacak takım .
avrupa'daki en başarısız türk takımı.
Galatasaray'a laf etmeden once avrupada artik bir basari elde etmesi gereken kulup. Oyle renkliler feto meto birakin bu kuru gurultuyu. Bizm uefa kupamiz super kupamiz muhabbetini zaten birakin amk onu agziniza almak icin o kupayi getirmen lazim bu ulkeye. Ne bok koydunuz 17 yildir bu basarinin uzerine ?
Sen turkiye liginde 10 sene ust uste sampiyon da olsan soop dogg esrar icip kelle olduktan sonra formani kendine fotosop yapip paylasmayacak, steve harris konserinde senin formani giymeyecek, batshuayi halisahaya senin formanla gitmeyecek, rooneyin oglu parkta senin formanla da oynamayacak. Ha bir sikim olmadan oyle kendini barcelonayla falan kiyaslarsan elin oglu 8 tane sokar, 6 tane sokar haddini bildirir siktir eder seni sampiyonlarin liginden amcık hoşafları sizi.
Sen turkiye liginde 10 sene ust uste sampiyon da olsan soop dogg esrar icip kelle olduktan sonra formani kendine fotosop yapip paylasmayacak, steve harris konserinde senin formani giymeyecek, batshuayi halisahaya senin formanla gitmeyecek, rooneyin oglu parkta senin formanla da oynamayacak. Ha bir sikim olmadan oyle kendini barcelonayla falan kiyaslarsan elin oglu 8 tane sokar, 6 tane sokar haddini bildirir siktir eder seni sampiyonlarin liginden amcık hoşafları sizi.
hasetinden g.tünü jiletleyenlerin ukalalıkla suçladığı sevdamız. ulan gelip gidip başlığının altına pisleyen sizlersiniz, ukala olan, küfürbaz olan, ağzı bozuk olan biziz.
görsel
görsel
futbolcularından 100'de 120 performans alabilen bir teknik direktöre sahip takımdır.
tespit sıçanların saldırdığı takım.
hadi siktirin gidin kendi leş takımlarınızla ilgilenin.
hadi siktirin gidin kendi leş takımlarınızla ilgilenin.
başarılar dilediğim takım.
Ac milan' ın dününü ve bugününü bilmeyen bazı taraftarlarının hala fc Barcelona falan olacağını sandığı kulüp.
Bakın, sevineceksiniz elbette. Bunlar güzel günleriniz... Ama gün gelecek düşerken bulacaksınız kendinizi. Dolayısıyla öyle yenilmeziz havalarına girmeyin.
Gün olur devran döner, keser döner, sap döner. Gün gelecek Galatasaray ve fenerbahçe' yi bugün bizim yaptığımız gibi uzaktan çaresizce izleyeceksiniz.
Size iyilik yapıyorum. Sonra sallanıp düşüşe geçince " niye kimse uyarmadı ? " diye kimseye şikayet etmeyin.
Edit: hayal ülkesinde uçmaya devam edin fanatik Kartallar. Ama gün gelip de o kaçınılmaz düşüş başlayınca da bizden şikayet etmeyin. Komik olursunuz.
Edit-2: tatlı rüyalar kartalcıklar, kabuslar gelince ağlamayın ama.
Bakın, sevineceksiniz elbette. Bunlar güzel günleriniz... Ama gün gelecek düşerken bulacaksınız kendinizi. Dolayısıyla öyle yenilmeziz havalarına girmeyin.
Gün olur devran döner, keser döner, sap döner. Gün gelecek Galatasaray ve fenerbahçe' yi bugün bizim yaptığımız gibi uzaktan çaresizce izleyeceksiniz.
Size iyilik yapıyorum. Sonra sallanıp düşüşe geçince " niye kimse uyarmadı ? " diye kimseye şikayet etmeyin.
Edit: hayal ülkesinde uçmaya devam edin fanatik Kartallar. Ama gün gelip de o kaçınılmaz düşüş başlayınca da bizden şikayet etmeyin. Komik olursunuz.
Edit-2: tatlı rüyalar kartalcıklar, kabuslar gelince ağlamayın ama.
Bu arada başka kulüplerin tüm başarılarında fetö ve şike imzası arayan bazı iğrenç fanatiklerin aksine türkiye' nin en iyi futbolunu oynayıp en isabetli transferlerini yaptığını reddetmediğimiz kulüp. Rakiplerin başarılarını saçma sebeplere bağlamak bize yakışmaz. O da Galatasaray asaletinin farkı olsun artık.
bu hafta bize kaliteli futbol nasıl oynanır dersini veren ve 15.şampiyonluğuna az kalmış camiadır.
(bkz: 3 yıldızlı kulüpler)
(bkz: 3 yıldızlı kulüpler)
bu ülkede lig doğru düzgün adaletli bir şekilde oynansa bu ülkenin yegane tek büyüğü Beşiktaş olurdu. bunu asla fanatik at gözlükleri takarak söylemiyorum. şimdi bunu okuyan fenerliler galatasaraylılar at gözlükleriyle bir siktir oradan çekecekler fakat gerçek budur.
temsil ettiği değerlerle bana insan olmayı öğreten bir kulüpten çok daha fazlası bana hayatta şerefinle oyna hakkınla kazan mottosunu aşılayan canım takımım bir duruş. ilk aşkım.
temsil ettiği değerlerle bana insan olmayı öğreten bir kulüpten çok daha fazlası bana hayatta şerefinle oyna hakkınla kazan mottosunu aşılayan canım takımım bir duruş. ilk aşkım.
görsel
bunu görsellerde gezinirken buldum. bana ait değil. düşüşe geçeceksiniz diye ağlayanlar vardı. sevgiler, mutlu geceler, renkli rüyalar.
bunu görsellerde gezinirken buldum. bana ait değil. düşüşe geçeceksiniz diye ağlayanlar vardı. sevgiler, mutlu geceler, renkli rüyalar.
bir takım fındık beyinlilerin bok attığı takımdır..
kıskanç mahalle karısına döndüler iyice, gidin kardeşim maçınızı izleyin bakın 3-0 oldu..
izleyemiyorsanız justin.tv'den link açayım size..
utanmaz arlanmaz şikeciler..
o devran öyle sonsuzluğa uzanır mı sandınız ibneler!
kıskanç mahalle karısına döndüler iyice, gidin kardeşim maçınızı izleyin bakın 3-0 oldu..
izleyemiyorsanız justin.tv'den link açayım size..
utanmaz arlanmaz şikeciler..
o devran öyle sonsuzluğa uzanır mı sandınız ibneler!
taraftarının bir bölümü rakip takımlara karşı saçmalama ve çirkinleşme boyutlarını arttırsa da türkiye' nin en iyi futbolunu oynayan, en isabetli transfer politikasını yürüten kulüptür. bunu kimse inkar edemez.
evet, fanatiğim ama sezar' ın hakkını da sezar' a veririm. inşallah uefa şampiyonluğu getirir türkiye' ye. şımarık ve iğrenç bazı taraftarlarına rağmen istediğim budur.
evet, fanatiğim ama sezar' ın hakkını da sezar' a veririm. inşallah uefa şampiyonluğu getirir türkiye' ye. şımarık ve iğrenç bazı taraftarlarına rağmen istediğim budur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar