bugün
- erkeklerin kadınsılaşması7
- insanların gözlem yapmaması7
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz4
- sözlükte altın günü yapmak10
- şu anda ne yapıyorsun9
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- sosyalleşmekten kaçan insan4
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- insanların gözleme yapmaması3
- yarın iş olması4
- tuborg kırmızı seven kız3
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- şeytan5
- ankastre bozukluğu4
- maldivler6
- allah6
- pandela kaşarlığı2
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- dünyanın en güzel omleti5
- eşek sucuğu16
- takıntılı biri olmak3
- islam düşmanlarına epstein şoku2
- sözlük yazarlarının tanım yapabilme menzili2
- brusella2
- 30 lu yaşlar7
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- çocuğunu kocasından daha çok seven kadın3
- üstteki yazar ne yapıyor5
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- aşırı sinirli olmak2
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- şirinevler8
- aşık yorguni10
- portekiz maçında ronaldo krizi2
- aleyna tilki4
- insanın bu hayattaki amacı17
- beyler kabağı kollayın3
- flört edinmek7
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- kimseyi memnun edememek12
- biraderleri üst üste koymak7
- kızartma yağından sabun yapmak8
- aile hekimi3
- egay sucukcu5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- karateci mi döver kung fucu mu yoksa aikidocu mu3
- işi gücü borsa siyaset olan insan4
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- konuşmaya konuşmaya konuşmayı unutmak2
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi2
entry'ler (338)
kürtçü eşşek.
Güzel hareket, paraya ihtiyaç var. Hepsi satılsa keşke ne olacak Avrupa şampiyonu mu olacak Bruma,Sniejder kalınca.
Ülkenin yavaş yavaş içine sıçma girişimlerinden biri, harammış, o kadar yakında olunca günahmış, benim annem babam haram mı işlediler aq bugüne kadar?
Aslında dialogları normal ülke insanın çok da anlayacağı şeyler değil, yani basma kalıp salak espriler yok.Emret Komutanımın 10 sene falan gittiği yerde, bu dizi kötü değil bence. 5.bölümden sonra daha da komik bir hal alıyor. Cuma ve Şefik karakteri güldürüyor ;)
Başlığı görünce aklıma Şahin K' nın Çin sikişi lafı geldi:)))
Varefthika şarkısı ile sabah sabah beni hüzne boğmuş, Rum kopili..
işi gücü tıkırında kürttür, işi gücü yerindde olmayan da ya dağa çıkar eşkıyalık yapar, geberir veya asker öldürür.
Ya bu at yaraklarına çok takılmayın, mesela bugün akitin genel müdürü bıçaklanarak gebermiş şu mübarek gün öyle sevindim ki anlatamam..
izleyin a dostlar editörü benim;( sonraki bölümler cuma usta bomba, Trakya show gonna start..
kemalistleri hoplatıyormuş, biz sizi hoplayatmayak da bi gün..
Ne kadar seviyor bizim millet el çükünü çok enteresan..
Hayır Kongre zaten baştan yalan da, birde kanaldaki konuklar öyle bir güzellemeler yapıyorlar ki, sanki bir çok şey değişecek gibi..Kendilerini kandırıyorlar, bunu da bal gibi biliyorlar..Neyse ama adamlar kazandı bir şekilde, yapıcak hakikaten bişey de yok.
Satılık Hakan Çelik konuşuyor Gene Cnn Türk'de, yalaka çalaka takımı..
Yani şu maçta bile Başarılar Oly diyenler var.Hayret ediyorum, bırakın abi şu futbol taraftarlığını bir kenara, senelerdir futbolda babayı alan bir ülke olarak.Şu basketbolda bir takımımız finale çıkmış var gücünüz ile destekleyin.Aziz Yıldırım gelir gider, harcanan paralar, o oyuncuları elimizde tutmanın,bu ülkede tutmanın tek gerçek faktörü bu "PARA"..O yüzden harcanan paralar da bizim ülkemizin insanının harcadığı para..Destek olalım, köstek değil. Maç üzerine değineceksek eski bir basketbolcu olarak, Spanolouis durdurulduğu takdirde kupa gelir inşallah..
yani göz var nizam var..Allah adamı taş yapar be mübarek..Herşey boy posla olaydı yanmıştık..Atatürk'ün bakışları kadar anlamlı, gözleri güzel bakan çok nadir politikacı var.
Neden kaldırılmalı ki? Cahil köpekler daha iyi küfür edip,suç atsın milletin beynini yıkasın diye mi?
98 de hesabı ödemişmiş, bunların anasını sikecekdi asker 28 şubatta ne güzel...Şimdi ağlayıp zırladıkları 28 şubatta..Orospu çocukları.
Yaw sanki daha önce neydi ki? sonradan hanım efendi olan grubuna giriyor.. iLK fotoğraf yüzde 1500 o da, öbürünü eşkalden anlayamıyorsun.
Evet bende öğrendim.. Mesajım nie gitmiyor diye. :(
Lyon kupayı alır, çok iyi takım