bugün

/782
Perşembe günün yorgunluğunu çok belli etmiş takım. Şu milli maç arası ilaç gibi gelecek.
Kaldı 8.
antalyadan doğum günü hediyesi aldı.
buradan verir şampiyonluğu. fikstürü zor, iki kulvarda mücadele ediyor ve yeterli sayıda formda oyuncusu yok.
milli arayı iyi değerlendirmesi lazım.
uefa avrupa ligi çeyrek finalinde karşılaşacağı lyon turun favorisi gibi görülse de avantajlarını iyi kullanırsa adını yarı finale yazdırabilecek takım. ligde şampiyon olmalarını istemem ama avrupa'dan ne kadar ülke puanı getirirseler o kadar iyi.

http://www.90min.com/tr/p...yon-karsisinda-5-avantaji
iki hazırlık maçı oynayacak takımımız. bu iki hazırlık maçında ersan, demba ba ve caner erkin hazır hale gelirse avrupa maçlarının ardından rotasyon sıkıntısı yaşamayız.
bütün yöneticileri bir araya gelse bir fb başkanı etmiyor tff nin nezdinde.sessiz kaldıkça tokatlayan çok olur beşiktaşı.
25 Mart Cumartesi günü Romanya 1.Ligi takımlarında Astra Giurgiu ile karşılaşacak. 28 Mart Salı günü de tesislerde Ümraniyespor ile oynayacağız.

arada 2 maç iyi oldu.
https://www.kartalyuvasi....-t-shirt-2017/65151/detay
2 senedir güzel yardıran takım. birazda beşiktaş taraftarı mutlu olsun. kanser oldular senelerdir.
not: dursun istifa pls.
eski sevgilimin fanatiği olduğu siyah beyaz renklere sahip takım.
Çocuklar inanın ,haramilerin saltanatını devireceğiz!
Kendi taraftar kitlesi içerisinden orul çocuğu ihtiyacını karşılayan klüp.
Sempati duyan farklı takım taraftarları olumlu bir şeyler demek niyetindeyken kendisine küfür eden bu tipleri görüp sikerim böyle işi diyor.
Avrupa da oynayacağı rakibi tarafından ''adını şike ile duymuştuk'' tabirleri kullanılmayan kulüp. Molde nin teknik direktörü öyle mi? Hem lafla hem sahada domaltıyor adamı...
(bkz: tiscilli şikici kılip)

süper insanlarsınız.
renkleri siyah beyaz olmasına rağmen tribünleri ve taraftarı en renkli kulüp. maçlarına 15 senedir gidemiyorum. eski açıkta ne maç izlerdim.
Başarılı kulüp. Ancak taraftarlarının çoğu ağzını çok fazla bozmaya başladı. Başarıyı argo ve küfür ile kutlamak yanlıştır. Bu şekilde de antipatik oluyorlar.
ben şike yaptıysam fenevbahçe için yaptım diyen dünyanın en büyük şikeci başkanına sahip olan takım taraftarları siktirin gidin bu başlık altından pavalı köpekler.
iklim değişikliğine dikkat çekmek için 1 saat ışıkları kapatıyorlarmış. bu alenen bir şov bence. sanki çok umrunuzda iklim değişikliği. ayrıca ışık kapanınca herkesin dikkati iklim değişikliğine mi gidiyor, saçma.
Tinerci esrarkeş tiplerin takımı.
istiyorlarsa yabancı sayısı 3 olsun. sonuç olarak beşiktaş çok iyi yerlilere sahip. bırakın aziz vasat yerlilere 8 milyon 10 milyon euro saçsın, aziz de duracağına anadolu kulüplerine gitsin para.
Fetösüz takım.
türkiye'nin en büyüğü.

yıldızları başkalarınınki kadar değildir ama her yıldızı şereflidir.
Müjde müjde size
Ertuğruldan müjde size
Zarif sağlam esnek koyar
Rahat koyar müjde

Eski bir türbün şarkısı.
Ömrümü tribünlerine verdiğim, bir ömrüm daha olsa onuda verirdim diyeceğim asıl takım.
Beşiktaş.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026