bugün
- izmir de başörtülü kadını sahilden kovan seküler11
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması20
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- yön duygusuna sahip olmamak4
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek6
- kadınların piç erkek tercihi7
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- carlo ancelotti2
- unutulmayan duvar yazıları7
- saraca finch house12
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- neymar2
- apophis göktaşı'nın 2029 da dünya'ya yakın geçişi2
- zihni göktay8
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam6
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi2
- yutar mısınız3
- evlenilmeyecek kız tipi4
- erling braut haaland6
- 2026 dünya kupası25
- heyt bea2
- değersizlik hissi6
- beni de gammaz yapın5
- yeni yazarlara öneriler7
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi3
- karı kıza para yedirir misiniz5
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller6
- futbol21
- yaş ilerledikçe fark edilen şey8
- sersem herif4
- ragnar rockefeller38
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek3
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- insanların neden böyle olması7
- pandela 320
- arkadaşlar rahatsızsanız gidebilirim3
- tulumba tatlısı8
- sevilen kadının orasını burasını yalamak6
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak2
- yılın ilk denize girişi3
- deniz göktaş37
- selamlar2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
Beyler son maçta benfica yenemez fakat biz de kiev ile berabere kalırsak eleniyoruz ya malum(allah korusun). acaba diyorum, şampiyonlar ligi tarihinde 4. torbadan gelip de grubu namağlup tamamlayıp çıkamayan takım var mıdır ? Namağlup bitirip de çıkamayan vardır herhalde değil mi arkadaşlar ya ? Böyle talihsiz bir şekilde tarihe geçmemizden korkuyorum beyler.
öte yandan gelecek maçın da erken oynanacak olması kadar büyük bir şanssızlık olamaz(bildiğim kadarıyla ukrayna saatinden dolayı böyle). adamlar bizim sonuca göre hareket edecek resmen. maçlar eşzamanlı oynanıyorsa eğer, geriye düşmediğimiz taktirde benfica nın napoliye döşeyeceğini tahmin ediyorum. yenilmemeliyiz yani. öptüm kardeşlerim.
edit: çıkamayan derken üst tur babında.
ilaveten: fakat ne maçtı arkadaşım, canım, ciğerim.
anlamayanlar için: "namağlup tamamladığımız taktirde" diyorum canım kardeşim. var mı türk takımları arasında namağlup tamamlayan ? 5 maç falan demiyorum, komple, toptan, total, sum olarak yani daha nasıl anlatılabilir bilemedim.
öte yandan gelecek maçın da erken oynanacak olması kadar büyük bir şanssızlık olamaz(bildiğim kadarıyla ukrayna saatinden dolayı böyle). adamlar bizim sonuca göre hareket edecek resmen. maçlar eşzamanlı oynanıyorsa eğer, geriye düşmediğimiz taktirde benfica nın napoliye döşeyeceğini tahmin ediyorum. yenilmemeliyiz yani. öptüm kardeşlerim.
edit: çıkamayan derken üst tur babında.
ilaveten: fakat ne maçtı arkadaşım, canım, ciğerim.
anlamayanlar için: "namağlup tamamladığımız taktirde" diyorum canım kardeşim. var mı türk takımları arasında namağlup tamamlayan ? 5 maç falan demiyorum, komple, toptan, total, sum olarak yani daha nasıl anlatılabilir bilemedim.
şampiyonlar ligi gruplarından yenilgi almadan ilk beş maçı atlatan ikinci türk takımı. 2001-2002 sezonu galatasaray'ın roma-liverpool-barcelona gibi fos olmayan grupta yaptığını unutmak hoş değil.
ikinci yarı üç gol attığını duyunca beni sevince boğan takım. Varol Beşiktaş. Ah birde istikrarlı olabilsen!
gruptan çıkmaları zor.* yine de grubu yenilgisiz tamamlayacaklardır.
Galatasaraya karsi 0-2den 2-2,
Benficaya karsi 0-3den 3-3 yapan efendi takimdir.
Benficaya karsi 0-3den 3-3 yapan efendi takimdir.
Hayranım sana Beşiktaş'ım.
bile bile sevdik !
Evlât gibi takım. Utandırmasın bize yeter.
Büyük takımdır.
Maç çevirmek büyük takımların işidir. Beşiktaş bunu bu sene 5 kez yaptı. Hem de 2 tanesini, dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından birinde. Fazla söze gerek var mı?
Tek Övünç kaynağı , ezeli rakibine sahasında 17 yıldır yenilememek olan takımın taraftarları: siz mi büyüksünüz lan? Güldürmeyin beni.
Galatasaray sizden büyük. En azından Övünç kaynakları sağlam.
Maç çevirmek büyük takımların işidir. Beşiktaş bunu bu sene 5 kez yaptı. Hem de 2 tanesini, dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından birinde. Fazla söze gerek var mı?
Tek Övünç kaynağı , ezeli rakibine sahasında 17 yıldır yenilememek olan takımın taraftarları: siz mi büyüksünüz lan? Güldürmeyin beni.
Galatasaray sizden büyük. En azından Övünç kaynakları sağlam.
(bkz: aynalarda gördüğümsün)
son 3 sezondur büyük gelişim kaydeden ve büyük işlere imza atan takımım.
takvimi 5 sezon yani samet aybaba dönemine alalım.
takım borç batağında, uefa da 300 ün üzerinde dosya var, fubolcular kaçmak için neden arıyor, takım başarısız ve kayyum tehlikesi kapıda.
fikret orman yönetimi öncelikle beşiktaş kültürünü iyi bilen eski kaptanını takımın başına getirdi. daha sonra geleceği olan ve lig için idare edecek ucuz, bonservisi olmayan futbolcuları takıma kazandırdı.
mesela bonservis bedeli ödenmeyen mcgregor ile herkes dalga geçti ama bu adam sezon sonu 2-2.5 milyon avroya satıldı.
diğer 2 rakibinden daha güçsüz kadroya sahip olan beşiktaş'ın lige tutunması için gereken tek şey kolej takım havasını yakalamaktı. menemen akşamları yapılarak bu hava yakalandı.
samet aybaba dönemi mücadele ederek, takım olmak için adım atılarak geçildi.
daha sonra takımın başına "çılgın, ateşli, heyecanlı, başarıya aç" olan slaven bilic getirildi. ekonomik kriz devam ediyor, takıma transfer yapmak çok zor.
bilic'in ilk sezonunda geçen sezona göre daha iyi gözüken beşiktaş dar kadrosu yüzünden yine sezonu kayıplar ile tamamladı ama 1 adım daha attı.
2. slaven bilic sezonunda ekonomi biraz daha düzeldi, takım daha oturaklı hale geldi ama tecrübesizlik ile şampiyonluk kaçtı.
ve gelelim doğuş sezonuna. feda dan sefa ya. uefa da 300 dosyası bulunan beşiktaş'ın 15 e yakın dosyası kaldı ve bu dosyalar beşiktaş'ın alacakları ile ilgili.
takımın başına şenol güneş gibi ofansif futbol oynatmasını seven bir hoca getirildi. ekonomi düzeldi, stad bitmek üzere / bitti, genç futbolcular tecrübe kazandı ve harika bir sezon ardından şampiyonluk geldi.
beşiktaş'ın artık önü çok açık. bugün benfica bile size 25 milyon avroluk oyuncuyu "pişsin" diye kiraya veriyor.
bakın türkiye ligine değil, beşiktaş'a kiraya veriyor. neden? gelen parlıyor, değeri artıyor.
fikret orman resmen bir devrim yaptı. bunun başka bir açıklaması olamaz.
başarı gelmeye başladı, stad para basıyor, takım para basıyor, bonservis vermiyoruz.
5 sezon önce, kısa ve uzun vadede hazırlanan planların hepsi tıkır tıkır işliyor.
son 3 sezondur büyük gelişim kaydeden ve büyük işlere imza atan takımım.
takvimi 5 sezon yani samet aybaba dönemine alalım.
takım borç batağında, uefa da 300 ün üzerinde dosya var, fubolcular kaçmak için neden arıyor, takım başarısız ve kayyum tehlikesi kapıda.
fikret orman yönetimi öncelikle beşiktaş kültürünü iyi bilen eski kaptanını takımın başına getirdi. daha sonra geleceği olan ve lig için idare edecek ucuz, bonservisi olmayan futbolcuları takıma kazandırdı.
mesela bonservis bedeli ödenmeyen mcgregor ile herkes dalga geçti ama bu adam sezon sonu 2-2.5 milyon avroya satıldı.
diğer 2 rakibinden daha güçsüz kadroya sahip olan beşiktaş'ın lige tutunması için gereken tek şey kolej takım havasını yakalamaktı. menemen akşamları yapılarak bu hava yakalandı.
samet aybaba dönemi mücadele ederek, takım olmak için adım atılarak geçildi.
daha sonra takımın başına "çılgın, ateşli, heyecanlı, başarıya aç" olan slaven bilic getirildi. ekonomik kriz devam ediyor, takıma transfer yapmak çok zor.
bilic'in ilk sezonunda geçen sezona göre daha iyi gözüken beşiktaş dar kadrosu yüzünden yine sezonu kayıplar ile tamamladı ama 1 adım daha attı.
2. slaven bilic sezonunda ekonomi biraz daha düzeldi, takım daha oturaklı hale geldi ama tecrübesizlik ile şampiyonluk kaçtı.
ve gelelim doğuş sezonuna. feda dan sefa ya. uefa da 300 dosyası bulunan beşiktaş'ın 15 e yakın dosyası kaldı ve bu dosyalar beşiktaş'ın alacakları ile ilgili.
takımın başına şenol güneş gibi ofansif futbol oynatmasını seven bir hoca getirildi. ekonomi düzeldi, stad bitmek üzere / bitti, genç futbolcular tecrübe kazandı ve harika bir sezon ardından şampiyonluk geldi.
beşiktaş'ın artık önü çok açık. bugün benfica bile size 25 milyon avroluk oyuncuyu "pişsin" diye kiraya veriyor.
bakın türkiye ligine değil, beşiktaş'a kiraya veriyor. neden? gelen parlıyor, değeri artıyor.
fikret orman resmen bir devrim yaptı. bunun başka bir açıklaması olamaz.
başarı gelmeye başladı, stad para basıyor, takım para basıyor, bonservis vermiyoruz.
5 sezon önce, kısa ve uzun vadede hazırlanan planların hepsi tıkır tıkır işliyor.
Kimi zaman seyir zevki veren, kimi zaman çileden çıkartan, iç saha avantajını henüz tam olarak iyi kullanamayan uğruna ölünesi takım.
Duysun alem böyle aşkı.
Sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar, beşiktaş sen olmasan yaşamak neye yarar?
Bu sevda bitmez, hasret bitmez!
Sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar, beşiktaş sen olmasan yaşamak neye yarar?
Bu sevda bitmez, hasret bitmez!
sadece basit bir tespit yaparak nasıl insanların mal edileceğini göstereyim şimdi şu hala Beşiktaş ile dalga geçenler varya girdikleri entrylere bakarsanız ne bu sezon ne geçen sezon ile ilgili bir şey demezler neden çünkü cidden bu kadroyla böyle futbol oynamak çok zor çoğunluğu genç ve Türk oynayan kadrosu ne rvp ne sneijder muslera gibi önemli oyunculardan yoksun olmasına rağmen birseyler ortaya koymaya çalışan bir Beşiktaş var ve bundan dolayıdır ki feda 8-0 kadıköy uefa vb. tabularla tatmin edinmeyi denerler şöyle bir kendinize bakın geçmiş geçmiştir ya gelecek işte ondan korkun.
8 senede bir anca şampiyon olan takım. bu sene iyiler ama yakında patlar balonları.
hanım efendi, üç büyüklerin üçüncüsü(burda bile üçüncüler aq), iki yıldızıyla şirinmi şirin bir takımcıktır. önümüzdeki 8. günün şafağında, kadıköy'e gelip boruyu yiyip dönecektir.
Ev sahibi avantajını henüz tam anlamıyla kullanamayan, futbolcularının yeteneği yalnızca birkaç maç süren, beni bu akşam hastalık ehli yapmayı başaran futbol takımı.
Başakşehir maçında geriye düşüp beraberliği yakalamasını takdir ettim. Çünkü Benfica yorgunluğu üzerine bir de başakşehir gibi sahada adeta rakibine dayak atan bir takımla oynayıp beraberliği yakalamak kolay iş değil.
Ayrıca maçın sadece son 10 dakikasına bakabildim ve Beşiktaş 89. Dakikaya kadar üst üste zorluyordu başakşehir kalesini. Bu yönüyle takımın fizik durumu hiç fena değil.
Yalnız gelelim son dakikada yediği gole. Ben 2-3 tekrar izledim ve gordugum kadarıyla Mahmut oğuzhan a faul falan yapmıyor. Bence nizami bir goldü ama artik geçti bitti.
Ayrıca haftaya Fenerbahçe deplasmanında mağlup olur diye düşünüyorum. Fenerbahçe gercekten iyi bir seri yakaladı. Galatasaray maçı atmosferine benzer bir atmosfer yakalayıp bir şekilde yenerler bence Beşiktaş ı. Seri bugün bitmek üzereydi olmadı. Haftaya biter bence.
Ayrıca maçın sadece son 10 dakikasına bakabildim ve Beşiktaş 89. Dakikaya kadar üst üste zorluyordu başakşehir kalesini. Bu yönüyle takımın fizik durumu hiç fena değil.
Yalnız gelelim son dakikada yediği gole. Ben 2-3 tekrar izledim ve gordugum kadarıyla Mahmut oğuzhan a faul falan yapmıyor. Bence nizami bir goldü ama artik geçti bitti.
Ayrıca haftaya Fenerbahçe deplasmanında mağlup olur diye düşünüyorum. Fenerbahçe gercekten iyi bir seri yakaladı. Galatasaray maçı atmosferine benzer bir atmosfer yakalayıp bir şekilde yenerler bence Beşiktaş ı. Seri bugün bitmek üzereydi olmadı. Haftaya biter bence.
son 2 maçtır zor rakiplerle oynuyoruz ama yinede bir silkinmemiz lazım.
taraftarı haftaya kadıköy'de yenileceğinin farkında. bakalım nasıl yenilecekler.
herkes anlamaz (bkz: kanser)
Beşiktaş Bey diyeceksiniz ulan!
Beşiktaş taraftarı olan insanlar hariç herkesin zoruna gidiyor bu başarı hatta tüm ülkenin zoruna gidiyor neden çünkü avrupada hemde şampiyonlar liginde namağlup bir takım ligde de aynı şekilde namağlup yoluna devam ediyor.cahil köpekler bu durumdan inanılmaz rahatsız onlar için aslında bunlar başarı değil sadece şans ve hakamlerle olan birşey kısaca bu köpekler kudurmaya daha çok devam edecekler çünkü bu daha başlangıç.
Gercek asktir.
4 zor maçın ikisinden 2 puan almış takım.
Kalan 2 maç deplasmanda, Beşiktaş'ta deplasmanda iyi oynar. Bakalım bu özelliği devam edecek mi?
Seyredip göreceğiz.
Büyük takım.
Kalan 2 maç deplasmanda, Beşiktaş'ta deplasmanda iyi oynar. Bakalım bu özelliği devam edecek mi?
Seyredip göreceğiz.
Büyük takım.
dinlenmek için cennete gidip gelse bile haftaya fenerbahçe'ye yenilecektir. kaçış yok, yenilin kurtulun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar