bugün

/782
https://wallpapers.wallha...full/wallhaven-288323.jpg
az alkmaar'dan hazırlık maçında fark yedi. sanırım fark etmedi kimse.
türkiyenin en kendini beğenmiş ve itici taraftarına sahip takımı.
yenilmişsin amk işte ne a2si ne yedek kadrosu yensen burda gelip yedeklerle bile yendik zuhahaha diyecek tiplersiniz bilmiyoruz sanki.
bir de hemen adamlığa getirmiş işi maldonado.
renklilere dert olan takım .
taraftarlara laf ediyorsunuz ama iyi insan olmadan Beşiktaşlı olunmaz canım .
şahsen çok sevindiğim bir yenilgidir..

bazen kaybetmek, kazanmaktır..

bu yenilginin bir hazırlık maçında gelmesi eminim ki şenol güneşi bile sevindirmiştir..

böylece bazı oyuncularımız da neden müzmin yedek olduklarını görmüş oldu..

süper bir takım yönetimi görüyorum ben..

öte yandan, ciddi bir karşılaşmada az alkmaar bu sonucu alamaz zaten.. ortada zerre sıkıntı yok bana göre..
renkli malların gelip gidip laf ettiği siyahıyla beyazıyla hastası olduğumuz takımımız.
olcay şahan ın ve kerim frei nin haksız yere yedek beklediği takım.

bu gözler tolga zengin in hiç hak etmediği şekilde 1,5 yıl kaleyi koruduğunu da gördü.

q7 bugü kurtarır yarın kurtarır, bir sonraki maçı kendi elleriyle verir.
mete kalkavan'ı borsaya bildirmeyi unutmuş takım. evet.
gene bir yerlerde birkaç renklinin götü kaşınmış anlaşılan.

amk hazırlık maçı, 6 ay olmuş oynanalı. malın biri çıkmış "zuhaha nası da fark yediniz" diye saçmalıyor. tarraam sen götünde uçusan sinekleri kovala önce.

beşiktaşk!
kahpe medya negatif provakasyonu bıraktı şimdi de pozitif provakasyona başladı. bir haftada 50 transfer haberi çıktı beşiktaş için.
trabzon maçında lehine bir hata yapıldı. beşiktaş 'hakemin takdiri bize ne amk' deyip geçmedi, beşiktaş centilmenliğine yakışır bir şekilde hocası, yöneticisi, futbolcusu, taraftarı hakemin hatasını belirtti ve hatta q7 rakibinden özür diledi.

buna rağmen basın sadece beşiktaş'ın lehine bir hata yaptı diye ortalığı yıktı.

ama acılar dinememiş belli ki beşiktaş'ın bu haftaki maçına tetikçi ali palabıyık atanmış, beşiktaş'ı her yönettiği maçta doğramasıyla meşhur ali palabıyık özellikle verildi.

fakat biz bunları görüyoruz, biliyoruz, aramızda haberleşiyoruz. küçük zekalarınızı başka şeylere yorun.
basketbol takımına gelen borç, para ödeyememekten dolayı değil ödememekten kaynaklanan kulüp.
bilerek ödememe var yani. kısaca karşı taraf fazla istiyor, bjk o kadar vermeyiz diyor.

ikisi farklı durum.
Seviyoruz be!
alemin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı yüce değer...

çok seviyoruz lan...
olası adanaspor mağlubiyetini şimdiden hakem ali palabıyık'a mal etmiş takım. valla bravo.
Adana kebab yenmesi sevab !
Hadi kartallar!
görsel
Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum bu sene de şampiyon olacaklar.
bir fenerbahçeli olarak söylemek gerekirse bu senenin başakşehirle birlikte en büyük şampiyon adayı.
beni sinirden delirtecek erken öldürecek olan her şeyimiz...

bak 20 dakika olmadan 2 - 0 öndesin, deplasmandasın ve hala deli gibi gol için saldırıyorsun tamam eyvallah helal olsun da peki; neden tüm bunlara rağmen rakip ceza sahasının önünde onlarca pozisyonu çöp ediyorsun.

neden kabak gibi boş olan oyuncuları top alamazken en zor olan deneniyor ya da bomboş kolay pozisyon da şut atmak varken durup en kötü durumdaki oyuncuya pas atılıyor, aptal çalımlar deneniyor, gereksiz duraklamalar yapılıyor...

bu takım niye böyle şeyler yapıyor lan, ilk yarıdan çok ama çok rahat 5 olacak maçın ikinci yarısına gol yiyerek başlıyoruz...
acaba ne zaman hile hurda penalti olamdan mac kazanadagini merak ettigim ucube..
çocukluk aşkımsın!
sistem takımı olmasının ve iyi mücadele etmesinin yanı sıra galatasaray ve fenerbahçe" nin formsuzluğu da başarısında büyük etken olan kulüp.
Ulan bitiricilik kötü ama neden benfica maçı var ne olursa olsun kazandık demiyosunuzz...
her hafta ya kendi adamı kırmızıdan yırtıyor ya da rakibe kırmızı veriliyor. hakemsiz kazanamaz oldular. evet.
© copyright 2005 - 2026