bugün

beşiktaş

stsl 9.hafta kapanış maçında deplasmanda antalyaspor'u 5-1 yenmeyi başaran takımım.
gollerimizi necip uysal,mario gomez(2),olcay şahan ve cenk tosun atarken rakibimizin golünü samuel eto'o attı.
bu maç aynı zamanda antalyaspor'un yeni stadının açılış maçıydı.
antalya için hayırlı olsun,şehrin daha büyük bir stada ihtiyacı vardı doğrusu.

bugünkü ilk onbirimizde bazı değişiklikler yaşandı.
gökhan töre ve sosa sakatlıkları sebebiyle kadroya alınmadığı için yerlerini necip ve olcay maça başladı.
bugün için zor bir maça çıkacağımızı söylemiştik.
hem yeni stadın açılışı,antalya seyircisinin coşkusu ile rakibimizin oynayabileceği etkili futbola karşı,hem de derbi sonrası rakiplerimizle aramızda olan puan farkını artırma psikolojisinde oynamak çok zorlayacaktı oyuncularımızı.
maça iki ekip de güzel başladı kanımca.
beşiktaşımız ayağa toplarla hücum yapmaya çalıştı ilk dakikalarda.
baskıyı yavaş yavaş artırırken ilk golümüzü 14.dakikada bulmayı başardık.
necip'in ceza alanı içindeki karambolden gelen topa düzgün vuruşuyla öne geçmeyi başardık.
aslında dünkü maçta diego'nun attığı gole de benzettim şahsen.
golden sonraki dakikalar çok önemlidir,gerçekten de öyle.
bugünkü maçta bunu bir kez daha yaşadık.
olcay'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyonun dönüşünde ismail'in hatasını eto'o çok iyi değerlendirdi.
gerçekten güzel bir gol atarak nasıl bir forvet olduğunu bizlere gösterdi.
belki olcay o pozisyonu atsaydı şu an çok daha farklı senaryolar yaşayabilirdik.
6 dakika sonra quaresma'nın sağdan açtığı ortaya kaleci müdahale etti fakat top kaleye doğru gitti.
kale çizgisinde gomez tamamlayarak skoru 2-1 e getirmeyi başardı.
ilk yarının son bölümlerinde iki takım da pozisyonlar buldu fakat değerlendiremeyince ilk yarı 2-1 sonuçlandı.

ikinci yarı antalyaspor makoun-emre akbaba değişikliğiyle başlarken beşiktaşımız değişiklik yapmadan oyuna başladı.
makoun'un bugün istenilen performansı gösteremediği için çıkarıldığını düşünüyorum.iyi bir orta saha oyuncusu.
ikinci yarı da takımlar aynı tempoyla oyuna başladılar.
pozisyonlar yakaladı her iki ekip de fakat 63.dakikaya kadar gol sesi çıkmadı.
63.dakikada beck'in yerden ortasına gomez güzel hareketlenerek skoru 3-1 e getirdi.
69.dakikada quaresma oyundan çıktı ve yerine kerim frei oyuna girdi.
quaresma'yı maalesef beğenmedim.
hem pozisyonlarda şanssızlık yaşıyor hem de kendi pozisyonlarında fazla hata yaptı.
72.dakikada oğuzhan-olcay işbirliği ile gol geldi.
olcay ilk yarı atamadığı golü ikinci yarı atmış oldu ve takımın rahatlamasını sağladı.
79.dakikada oğuzhan çıktı yerine cenk tosun girdi.
ben gomez-cenk değişikliği bekliyordum açıkçası ama hoca oğuzhan'ı sonraki maça saklamak istedi sanırsam.
son golümüz de 89.dakikada geldi.
necip'in defans arkasına attığı attığı pasta(pek alışılageldik bir pas değildi necipten) kerim'in topu köşeye getirip cenk'e vermesi ile cenk güzel bir vuruş yaparak durumu 5-1'e getirdi.
güzel bir galibiyet alarak bu haftayı 22 puanla lider olarak bitirirken en yakın rakibimizle puan farkını 4'e çıkarmayı başardık.

cuma günü rakibimiz kasımpaşa.
güzel bir maç olacağını düşünüyorum.
sakatların durumuyla ilgili tam bir bilgim olmasa da ersan kırmızı kart cezalısı durumuna düştüğü için oynayamayacak.
bu arada beşiktaşımız ile ilgili algı yaratılmaya çalışıldığını düşünüyorum.
bu algı durumlarından etkilenmeyelim,desteğimizi takımımızdan eksik etmeyelim sayın renktaşlarım.
ilerleyen haftalarda takımıma başarılar diliyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026