bugün
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi7
- sözlükten bir kıza basmak4
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- fondöten sürmek9
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- hot girl summer3
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin2
- istanbulda hava durumu3
- sinsi3
- ankara da kapanması en çok üzen mekanlar2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar11
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu2
- cd devrinin bitmesi6
- bikini günü2
- en gıcık olunan insan davranışı7
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- sandalye9
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- ona bir şey söyle9
- velvet48
- peygamberin ayak izini öpmek2
- ilişkiyi mesajla bitirmek3
- neşeli pozitif komik ve tatlı erkek2
- sözlüğümüzün en şekil yazarları2
- yeni sevgiliden beklentiler6
- kürdün 2 vazgeçilmezi2
- hediye edilen coinleri sevgilime vermem2
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın3
- pandela 319
- deniz göktaş35
- sokuşu çağdaşlık ve gençlik olarak gören zihniyet2
- 4 temmuz 2026 istanbul yağmuru3
- 2 temmuz 2026 mado da kahvemden böcek çıkması2
- botların biraz bokunu çıkarması2
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası3
- sokuk yazarlar6
- kürt hareketinin devşirme olması15
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sikişirken hüzünlenmek6
- aleyna tilki7
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- aşk10
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek6
- ciguli kral16
- gustavo alfaro2
- lamba5
- yapsam yaptım derim4
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen5
kimi alırsa alsın gene 3. olacak fitbol takımı.
Yine sezon başında kendini şampiyon ilan edenlerin takımı sezon sonuysa şerefli üçüncülük.
trabzon maçına sosa ile başlaması gereken takım. şu quaresma'yı kenara alır umarım şenol hoca.
atiba-oğuzhan-sosa 3lüsü bir iç saha maçı için yeterli olur.
atiba-oğuzhan-sosa 3lüsü bir iç saha maçı için yeterli olur.
mersine 5 atmakla övünen takım.
yahu aynı takıma trabzon da 5 attı. hiç de çıkıp kimse büyük olaymış gibi anlatmadı sağda solda.
mersin dediğiniz takım, ligin en kötü kadrosuna sahip takım. bu sezon küme düşmemeleri mucize.
geçen sezon olduğu gibi yine erkenden ötmeye başladı kuşlar. hele bi çenenizi tutun la. sabır.
edit: 'ben demiştim' demek harika bir duygu gerçekten.
yahu aynı takıma trabzon da 5 attı. hiç de çıkıp kimse büyük olaymış gibi anlatmadı sağda solda.
mersin dediğiniz takım, ligin en kötü kadrosuna sahip takım. bu sezon küme düşmemeleri mucize.
geçen sezon olduğu gibi yine erkenden ötmeye başladı kuşlar. hele bi çenenizi tutun la. sabır.
edit: 'ben demiştim' demek harika bir duygu gerçekten.
mersin takimina attigi 5 gol ile degil oynanan oyun ile ovunen taraftara sahip takimimdir. lan ne bok yiyelim, sevinmeyelim, ovunmeyelim, lan niye sevdik o zaman bu kadar? hem size ne amk.
Bugün Trabzonu yenerse şampiyonluk kutlamalarına başlayacak takım.
ulan mersin bence bu sene ligden düşecek ilk takım.
ilk zorlu rakip de afallayacak takım.
ahada yazdım buraya...
ulan mersin bence bu sene ligden düşecek ilk takım.
ilk zorlu rakip de afallayacak takım.
ahada yazdım buraya...
Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur. Beşiktaşlı doğulursa Beşiktaşlı ölünür. Takım değiştiren Beşiktaşlı görmedim ben hemde bu başarısız Yıllara rağmen.
sol framede görünce yine kim sakatlandı amk dedirten kulüp.
beşiktaşın en iyi noktası çarşıdır. bir bayan olarak gider takımımın taraftarına laf atarsa gider savunurum. çarşı bu dünyaya ses getirmiş takımını ölesiye destekleyen " marjinal " taraftar.
beşiktaşın en iyi noktası çarşıdır. bir bayan olarak gider takımımın taraftarına laf atarsa gider savunurum. çarşı bu dünyaya ses getirmiş takımını ölesiye destekleyen " marjinal " taraftar.
mersin' e 5 attı diye övünen taraftarı yoktur. takımı daha sezonun ilk resmi maçını oynamasına rağmen muhteşem bir futbol oynayarak yendiği için övünen bir taraftarı vardır. son 2 yılda muhteşem bir deneyim kazandı bu takım. bu sene şampiyon olacak inşallah. yabancı bir kaleci ve lucas leiva' yı alırsa tadından yenmez takımıdır ayrıca.
sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar.
quaresma quaresma diye anıran beyinsiz bir taraftar güruhuna sahip takım.
ne yazık ki o beyinsizlerle aynı takımı tutuyoruz.
ne yazık ki o beyinsizlerle aynı takımı tutuyoruz.
trabzonspora'a olimpiyat stadı'nda 2-1 mağlup olan takımım.
golümüzü ricardo quaresma atarken trabzonspor'un gollerini yusuf erdoğan ve erkan zengin attı.
ilk yarıda ayağa pas yapan,hücum alanına ayağa pasla girmeye çalışan bir takım gördüm.
trabzonspor biraz daha savunmaya dayalı oynuyordu ilk dakikalarda ama sonra kanatlardan topu getirdiğinde gördüm ki geçen hafta da dediğim gibi defansımız çok ağır.
motta maalesef çok tehlikeli oynuyor.
hiç güven vermiyor bana.
takım olarak ikili mücadelelerde daha iyi olmamız lazımdı.
cavanda'dan neredeyse hiç top alamadık ve topu kaybettik.
m'bia'da da aynı durum vardı.
takımda hırs var,ancak bu hırs yüzünden her pozisyonda hakeme itiraz ederseniz hakemin takıma bakış açısı değişir ve gereksiz kartlar görürsünüz.
maalesef bu durumu bugün yaşadık.
daha dikkatli olmalıyız.
quaresma ilk golünü attı ama sonrasında kırmızı kart gördü maalesef.
çıkarken rahat halini hiç beğenmedim.
bu durumu azaltacağı kanaatindeydim ancak 2.haftadan kırmızı görmesi beni çok üzdü.
orta sahaya galiba lucas leiva geliyor.
sonraki haftalarda takıma katkısının çok büyük olacağına inanıyorum.
trabzonsporu tebrik ediyorum.
bu arada yine başlanmış şerefli üçüncülük,bu lig için fazla şerefliyiz vs.vs.
takıma birkaç yıldır bu damga vurulmaya çalışılıyor.
troller sosyal medyada iyi iş yapıyormuş bunu farkettim.
yensek g.tleri kalkmaya devam ediyor diyeceklerdi sanırsam.
şimdi yenilince erkenden damgayı vurmaya,laf etmeye başlamışlar.
dediğim gibi sayın yazarlar sağduyulu ve sakin olmaya çalışalım,takıma güveninizi eksik etmeyin.
golümüzü ricardo quaresma atarken trabzonspor'un gollerini yusuf erdoğan ve erkan zengin attı.
ilk yarıda ayağa pas yapan,hücum alanına ayağa pasla girmeye çalışan bir takım gördüm.
trabzonspor biraz daha savunmaya dayalı oynuyordu ilk dakikalarda ama sonra kanatlardan topu getirdiğinde gördüm ki geçen hafta da dediğim gibi defansımız çok ağır.
motta maalesef çok tehlikeli oynuyor.
hiç güven vermiyor bana.
takım olarak ikili mücadelelerde daha iyi olmamız lazımdı.
cavanda'dan neredeyse hiç top alamadık ve topu kaybettik.
m'bia'da da aynı durum vardı.
takımda hırs var,ancak bu hırs yüzünden her pozisyonda hakeme itiraz ederseniz hakemin takıma bakış açısı değişir ve gereksiz kartlar görürsünüz.
maalesef bu durumu bugün yaşadık.
daha dikkatli olmalıyız.
quaresma ilk golünü attı ama sonrasında kırmızı kart gördü maalesef.
çıkarken rahat halini hiç beğenmedim.
bu durumu azaltacağı kanaatindeydim ancak 2.haftadan kırmızı görmesi beni çok üzdü.
orta sahaya galiba lucas leiva geliyor.
sonraki haftalarda takıma katkısının çok büyük olacağına inanıyorum.
trabzonsporu tebrik ediyorum.
bu arada yine başlanmış şerefli üçüncülük,bu lig için fazla şerefliyiz vs.vs.
takıma birkaç yıldır bu damga vurulmaya çalışılıyor.
troller sosyal medyada iyi iş yapıyormuş bunu farkettim.
yensek g.tleri kalkmaya devam ediyor diyeceklerdi sanırsam.
şimdi yenilince erkenden damgayı vurmaya,laf etmeye başlamışlar.
dediğim gibi sayın yazarlar sağduyulu ve sakin olmaya çalışalım,takıma güveninizi eksik etmeyin.
maçtan önceki düşüncem: bu maç beşiktaş'ın gücünü gerçek anlamda test edeceği karşılaştırma. çünkü mersin şu aşamada süper lig düzeyinin altında bir takım. taraftarı rakibe deplasmanda olduğunu hissettirecek ambiyansı yakalayamıyor. transfer yasağı, kadro kurgulama ve yeni teknik adam. bu yüzden 5-2'lik skor çoğu kişi gibi şenol güneş'ide aldatmış.
1- ilk yarıda sarı kart yemiş ve ayağına gelen hemen hemen tüm topları ezmiş, ve belli ki henüz hazır olmayan quaresma'yı ilk yarı sonunda oyundan alarak yerine kerimi almalıydı. ikinci yarıda quaresma'yı oyunda gören bizler bile saç baş yolduk. ama hoca bunu göremedi.
2- defans hattı darmadağın. solda bir kaç alternatif varken tosic transferi yapıldı. stoper mevkine sadece rhodolfo alındı. elinde bu oyuncunun yüzde yüz ikizi(franco) varken neden hava toplarına hakim hızlı bir stoper alınmadı? bunu da hocaya sormak gerek. mersin maçında 2 bireysel hata sonucu yenilen gollerden sonra bunu fark etmek teknik direktör hatasıdır.
3- zaten teknik kapasitesi sınırlı olan atiba'nın dönen toplarda çok fazla yalnız kaldığını mersin maçındaki hücum futbolu örtmüş olacak ki şenol hoca aynı kurguyla trabzonspor gibi orta sahası dinamo gibi işleyen bir takıma karşı mücadele edeceğini düşünmesi yine teknik direktör hatasıdır. 60'da gelen kırmızı karttan sonra bu handikap yüzümüzde patladı. ama şenol hoca oynayacağı takımı analiz etmekten çok kendi oyun düzeninin planını yapmış bir hafta boyunca.
4- necip'te bizim göremediğimiz ama teknik adamların görebildiği ne var bilmiyorum. sadece koşabildiği için yıllardır beşiktaş'ta oynayan bir adamdan bahsediyoruz. peki o halde neden 10 tane atlet transfer edip sahaya sürülmüyor?
5- klasik kaleci sorunu. tek başına galatasarayı şampiyon yapmış bir muslera gerçeği önümüzde dururken, yıllardır taraftarı kahreden şu basit mesele neden çözülemiyor?
şunu üzülerek söylemeliyim ki beşiktaş geçen yılın üstüne hiç bir şey koyamamış. tolgay ve veli ikilisinin sakatlığı beşiktaş'a pahalıya mal olacak gibi görünüyor.
geçen sene oynanan derbileri ve son 7-8 haftayı hatırlayacak olursak gökhan töre'nin neden chelsea veya at. madrid'te değilde hala beşiktaş'ta bunu sanırım bu maçta biraz daha anlamış olduk.
öneri: beşiktaş yönetimi derhal stoper mevkine hava toplarına hakim savurucu özelliği olan agresif ve hızlı bir stoper almalı. 3'e 5'e bakıp beck gibi vasat bir topçu getirip göz boyayacaksa şimdiden geçmiş olsun.
bir de stat meselesi. ulan allahsızlar anladık yeni stat bu sezonun ikinci yarısına anca yetişecek oda bir ihtimal kesin değil.
neden olimpiyatta ısrar ediyorsun?
beşiktaş en önemli maçları o stat'da kaybetmedimi?
o stat'da galibiyetimiz var mı bilen varsa allah aşkına yazsın?
hasılat yüzünden çektiğimiz çileye bak ya..
50-60 bin bekliyordun değil mi?
26 bin kol gibi girdi ama!
şampiyon olmak istiyorsan o stat'da bir daha oynamayacaksın!
oynadın mı?
geçmiş olsun...
1- ilk yarıda sarı kart yemiş ve ayağına gelen hemen hemen tüm topları ezmiş, ve belli ki henüz hazır olmayan quaresma'yı ilk yarı sonunda oyundan alarak yerine kerimi almalıydı. ikinci yarıda quaresma'yı oyunda gören bizler bile saç baş yolduk. ama hoca bunu göremedi.
2- defans hattı darmadağın. solda bir kaç alternatif varken tosic transferi yapıldı. stoper mevkine sadece rhodolfo alındı. elinde bu oyuncunun yüzde yüz ikizi(franco) varken neden hava toplarına hakim hızlı bir stoper alınmadı? bunu da hocaya sormak gerek. mersin maçında 2 bireysel hata sonucu yenilen gollerden sonra bunu fark etmek teknik direktör hatasıdır.
3- zaten teknik kapasitesi sınırlı olan atiba'nın dönen toplarda çok fazla yalnız kaldığını mersin maçındaki hücum futbolu örtmüş olacak ki şenol hoca aynı kurguyla trabzonspor gibi orta sahası dinamo gibi işleyen bir takıma karşı mücadele edeceğini düşünmesi yine teknik direktör hatasıdır. 60'da gelen kırmızı karttan sonra bu handikap yüzümüzde patladı. ama şenol hoca oynayacağı takımı analiz etmekten çok kendi oyun düzeninin planını yapmış bir hafta boyunca.
4- necip'te bizim göremediğimiz ama teknik adamların görebildiği ne var bilmiyorum. sadece koşabildiği için yıllardır beşiktaş'ta oynayan bir adamdan bahsediyoruz. peki o halde neden 10 tane atlet transfer edip sahaya sürülmüyor?
5- klasik kaleci sorunu. tek başına galatasarayı şampiyon yapmış bir muslera gerçeği önümüzde dururken, yıllardır taraftarı kahreden şu basit mesele neden çözülemiyor?
şunu üzülerek söylemeliyim ki beşiktaş geçen yılın üstüne hiç bir şey koyamamış. tolgay ve veli ikilisinin sakatlığı beşiktaş'a pahalıya mal olacak gibi görünüyor.
geçen sene oynanan derbileri ve son 7-8 haftayı hatırlayacak olursak gökhan töre'nin neden chelsea veya at. madrid'te değilde hala beşiktaş'ta bunu sanırım bu maçta biraz daha anlamış olduk.
öneri: beşiktaş yönetimi derhal stoper mevkine hava toplarına hakim savurucu özelliği olan agresif ve hızlı bir stoper almalı. 3'e 5'e bakıp beck gibi vasat bir topçu getirip göz boyayacaksa şimdiden geçmiş olsun.
bir de stat meselesi. ulan allahsızlar anladık yeni stat bu sezonun ikinci yarısına anca yetişecek oda bir ihtimal kesin değil.
neden olimpiyatta ısrar ediyorsun?
beşiktaş en önemli maçları o stat'da kaybetmedimi?
o stat'da galibiyetimiz var mı bilen varsa allah aşkına yazsın?
hasılat yüzünden çektiğimiz çileye bak ya..
50-60 bin bekliyordun değil mi?
26 bin kol gibi girdi ama!
şampiyon olmak istiyorsan o stat'da bir daha oynamayacaksın!
oynadın mı?
geçmiş olsun...
Arkadaşlar yenilmiş olabiliriz. Ama yani daha ikinci hafta moral bozmaya gerek yok.
Bu sene şampiyon olacak biricik takımım...
Bu sene şampiyon olacak biricik takımım...
transfer yasağı olan, teknik direktörü çekip giden, satılmamasi gereken futbolcularini satan mersin e 5 gol atıp geleneksel şampiyonluk hayallerine dalan camia.. her sene cimbom uyandirirdi bunlari ama bu sefer trabzonspor a nasip oldu swh!
2015-2016 sezonunun ikinci haftasindan karadeniz firtinasina takilan takimdir.
oy gülmezim,
oy benim siyahım, beyazım.
şampiyon olmasak bile seveceğiz seni yine de,
sen bizim yarınlarımız, tüm hayatımızsın beşiktaş.
https://www.youtube.com/watch?v=NpRCV5pz6iM
oy benim siyahım, beyazım.
şampiyon olmasak bile seveceğiz seni yine de,
sen bizim yarınlarımız, tüm hayatımızsın beşiktaş.
https://www.youtube.com/watch?v=NpRCV5pz6iM
dun gece beni biraz uzmus takimimdir. biraz diyorum ama daha yeni yazabiliyorum amk. olsun. hep dedim ne oyuncular ne senol umrumda degil. ben o ruhu seviyorum. anlayana.
bu sezon şampiyonluğu 1 hafta sürmüş takım.
trabzonspor'a maçı elleri ile teslim etmiş takımdır. gökhan töre denen kompleksli, şov yapmadan adam gibi topu boş kaleye yuvarlasaydı trabzon çözülürdü.
bir sorumsuz hareket koca bir maçı nasıl etkiliyor.
bir sorumsuz hareket koca bir maçı nasıl etkiliyor.
yıl 2015 ve quaresma'dan medet uman beyin özürlü taraftarlara sahip camia.
quaresma kangreninden ve bu zihniyetten kurtulmadıkça bir halt olamayacak bizden.
adamın ortası rüzgarla kaleye girdi, "bu adam allaaaah" diye bağırdı çevremdekiler. ben sizin beyninizi sikeyim e mi.
quaresma kangreninden ve bu zihniyetten kurtulmadıkça bir halt olamayacak bizden.
adamın ortası rüzgarla kaleye girdi, "bu adam allaaaah" diye bağırdı çevremdekiler. ben sizin beyninizi sikeyim e mi.
Sırf 3-5 kuruş kar edeyim diye Türk kardeşlerimize işkence yapan çine,futbolcu ihraç eden sözde Türk kulübü.
ulan lafa gelince milliyetçilikte mangalda kül bırakmazlar ama iş çıkara gelince...
milliyetçilik,gezi eylemlerine sahip çıkmakla olmuyor efendiler.
duruş lazım duruş..
ulan lafa gelince milliyetçilikte mangalda kül bırakmazlar ama iş çıkara gelince...
milliyetçilik,gezi eylemlerine sahip çıkmakla olmuyor efendiler.
duruş lazım duruş..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar