bugün

/782
başındaki vizyonsuz şahıs defolup gitmedikçe 3. olmaktan fazlasını başaramayacak takımım , bir stoper bir ön libero alsa şampiyonluğun ciddi adayı olacakken başındaki başkan bozuntusu tarafından yine frenlenmiştir .
Fenerbahçeli olarak oynadığı futbol her zaman gözüme zevk veren maçtan keyif veren takımdır.
Ruhu yeter.
Beşiktaş değildir o beşiktaşk'tır.
Beşiktaş olsa yerinizde duramazdınız.
Son 20 yılda 2 şampiyonluğu bulunan takım.
görsel
Bu sene fırsat buldukça yeni stadda maçlarını izlemek istiyorum.*
önümüzdeki sezonun en güçlü şampiyon adayı olmak istiyorsa sayın fiko, lucescu ile daha şimdiden söz kesilmeli. önümüzdeki sezon da mı ukrayna da kalacak. o zaman bir dahaki sezon adına söz kesilsin, hemen kesilsin. rakipler tir tir titresin. lucescu nun 1-2 yıl sonra geleceği haberi bile takıma olumlu yansır, taraftar daha ateşli destekler şimdiden.
Fikret Orman yönetiminde borcu iki katına çıkmış kulüp. Herhangi bir kupada çeyrek final yok. Ligde 2. lik yok. Derbi performansı içler acısı.

Harika.

edit: eksile güzel beşiktaşlım eksile, nesnel olanı da eksile.
en hakiki kavgam.
fikret orman olduğu sürece bu takımdan bir cacık olmaz .

not: bjk
çok büyük ekonomik sıkıntıları var, bitmek bilmiyor, stad inşaatının yavaşlamasıda bunlardan sebep fikre başkan gülücükler şaçıyor lakin durum vahim.

http://besiktaskartalyuva...arihinden-once-aclms.html
üzerindeki hükümet baskısı öyle böyle değildir. beşiktaş'ın hazırlık maçını yayınlatmamak ne demek arkadaş: http://www.bjk.com.tr/tr/...ulubumuzden_aciklama.html

biz sadece hakemlerle de mücadele etmiyoruz, bir hükümetle mücadele ediyoruz. temsil ettiğimiz ülkenin, bayrağını taşıdığımız ülkenin hükümetiyle mücadele ediyoruz. bu kadar olmaz.
Allah aşkına gelip galatasaraylilar yorum yapmasin. Özellikle galatasaraylilar diyorum bak.

Ulan ne sacma adam oldunuz siz. Salak gelmis meloyla karşılaştırıyor. Mal abi mal adam. Bu adamla ne konusacaksin.

Uyguladığım birsey var,

Bir galatasarayliyla futbol konusma. Sadece besiktas galatasaray degil bak, futbol konuşma.
yeni stad açılışı " o da bugün için " mart ayına sarkmış spor kulübü.
ölene dek beşiktaş orası başka ama ben bu sene orda 1 maç seyredelim ona bile razıyım!
adım gibi eminim, mart ayında da problem çıkacak.
http://abcspor.com/besiktasda-19-03-19-mart-hedefi/
dünyanın en güzel muhiti. bundandır ki, semt bizim aşk bizim.
Ismini duyduğumda bile çapraz bağlarımın koptugu takım.
görsel
Aşırı fanatik değilim ama seviyorum takımımı. Vodafone arena açılsa da gitsek ara sıra maçlarına.
birkaç yıldır yaşadığım, istanbul'un güzide semti.

bu semtin yerlisi amca ve teyzeleri bir kenara bırakırsak; içki ya da uyuşturucunun kullanılmadığı, hayvan gibi sevişen gençlerin olmadığı ev neredeyse yoktur. burdaki insanlar çok güzel sevişirler, kafaları hep güzeldir, özgürlüğü ve yaşamayı iyi bilirler.
inşallah 3000. golünü mustafa pektemek atar dediğim takım.

Daha da kurtulamazsınız böyle bir şey olursa tarihede geçer.
sempatik bir takım olmasına rağmen kendisine fenerbahçe ile birlikte uygulanan sempati kazandırma çalışmaları yavaş yavaş bir antipatiye sahip olmasına sebep olan kulüp. ne yazık ki gezi direnişi gibi değerli bir olayın arka planında beşiktaş ve fenerbahçe" ye sempati kazandırma çabası da şekillendi. bu açıdan ölümüne vicdanı olan herkesin üzüldüğü ali ismail korkmaz" ın adının fenerbahçe" ye destek veren bir tezahuratta kullanılmasını da tasvip etmiyorum.
tüm bu sempati kazandırma çabalarından ötürü de insanın içinden türkiye süper ligi ve maçlarını takip etmek gelmiyor artık. gerçekten can sıkıcı hale geldi.
5-6 hafta sonra görün bu takımı. durdurabilene aşk olsun.

atın fav'a bekleyin.
(bkz: gücüne güç katmaya geldik)
Bu sezon muhtemel şampiyon.
Namağlup tek şampiyon.
derdimiz geceyse, sabahı sensin.
acılar kış olsa, baharı sensin.
hayatı sevdiysek sebebi sensin,
beşiktaş hayattır, hayat da beşiktaş...
© copyright 2005 - 2026