bugün
- kalabalığı seviyor musunuz13
- maaş için birbirine katlanan insanlar4
- kız troller10
- aliyev'in türkiye'ye gönderme yapan sözleri4
- trump'ın süper zeka zirvesinin sonuçları3
- pazar günü kahvaltı gazete ve kovboy filmi üçlüsü2
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka9
- sabahları nefret edilen şeyler2
- akp seçmeni3
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- mustafa sandal'ın gündemde olması2
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- ona bir şey söyle6
- brad pitt2
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- claudian clouds6
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum14
- morning2
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- yazarların anlık durumları9
- true'ya özgürlük2
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- avokado yiyen insan8
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- galatasaray büyüklüğü14
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- çocuklar niye sünnet edilir7
- arkadaşlar bakar mısınız14
- özel sektör de çalışmak11
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- mafya kızı olma isteği6
- şeker hastalığı9
- ellerim bos gonlum hos14
- boğaz ağrısı7
- feminen erkek davranışları6
- fiziği güzel sözlük kızları56
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı17
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
ofsayttan atılan golelrle, klecılerın bıraktıgı gollerler, onlarca penaltıyla lıg sıralamasında uste olan taraftarların begenmedıgı takımdır. karısmayın oglum ıste sevıyoruz bız. oynuyoruzda son 3yılda 3 5 mac dısında kac mac kotu oynadık. sahada yapılan organızqsyonların kac tanesını sıızn takımlarınız yapabılıyor! bırakın 3. olalım sıze ne!
Dün ağzım açık izlediğim takım. O nasıl bir futboldu? birde nerdeyse tamamen yedek kadro! önde cenk geçen sezonun 3. Forveti solda olcay bu sene yedek kalacaklardan oğuzhan sosanın yedeği lan mk bu nasıl bir ceza sahası içinde müke mel paslaşmalardır. Barselonayı mı izledim beşiktaşı mı izledim anlamadım
sezona girişini muhteşem yapmış olan takımım.
gerekirse şampiyonluk gitsin, ama bu sene cenk, oğuzhan, kerim ve nicelerini kazanacagimizi ilk maçtan gördük.
dün ki maça cenk oğuzhan vs mersin diyebilirdik.
gerçi bütün takımın hakkını yemek olur ama.
gerekirse şampiyonluk gitsin, ama bu sene cenk, oğuzhan, kerim ve nicelerini kazanacagimizi ilk maçtan gördük.
dün ki maça cenk oğuzhan vs mersin diyebilirdik.
gerçi bütün takımın hakkını yemek olur ama.
takım savunmasında problemler var. mersin'e belki 9'da atardı ama 5 tane de yerdi beşiktaş. oraya iyi çalışmak lazım.
ilk hafta itibarı ile hücum hattındaki etkinliği göze çarpan takım. savunmadaki zaafları dirayetli takımlara karşı zorlanacağı anlamına gelir. dünkü mersin maçı beşiktaş'ı yorumlamak için yanlış bir örnek oluşturur. ileri hattaki gökhan töre, olcay, oğuzhan, q7 çok iyi pas yapıyor. ancak 34 haftada toplasan 6 gol 6 asist yapacak olan q7 topla çok oynayarak takımının aleyhinde işler yapacak bir görüntü çiziyor. cenk tosun'un dün attığı 3 gol kendisinden gelecek haftalarda beklentiyi yüksek tutmak adına yine yanıltıcı bir örnektir. zira mersin'in poşet kalecisi mihaylov'a 3 gol atmak böyle bir maçta çok da zor olmasa gerek. beşiktaş'ın savunmada ciddi sorunlar yaşayacağını tekrar hatırlatıyorum. akılcı ve içgüdüsel olarak bakarsak spor toto süper tiyatro ligi'ni 3. bitireceklerdir. sezon içinde futbolu yönetenlerden sezecek olduğum anormal davranışlar sonrası bu tahminimi değişme hakkı yine bendedir. yakşamlar.
ekleme: cenk tosun yerine cenk gönen yazmışım. uyarı geldi. düzelttim. bu arada mekgreygır gibi vasıfsız bir kaleciyi ilk 11'de tutup en parlak döneminde cenk gönen'i körelten antrenör dehasına da selam olsun.
ekleme: cenk tosun yerine cenk gönen yazmışım. uyarı geldi. düzelttim. bu arada mekgreygır gibi vasıfsız bir kaleciyi ilk 11'de tutup en parlak döneminde cenk gönen'i körelten antrenör dehasına da selam olsun.
entarim sizin maç klişenizden olmayacak hanımlar / beyler o yüzden isteyen okusun.
istabulda bir semt.
fatih kadıköy ve beşiktaş da dahil olmak üzere kamu için bir otopark sistemine geçilecekmiş.
malum araç trafiğinden insanlar kaldırımı kullanamıyor ve dahi arabalarını park yapamıyorlarmış.sisteme göre de kişiye özel otopark adresi olacakmış kişi başı ödeme de 15 bin lira olacağı tahmin ediliyormuş.önümüzdeki günler de de uygulamaya başlanacakmış.
ayrıca entry yazarken kendimi hiç haber spikeri gibi hissetmemiştim.
istabulda bir semt.
fatih kadıköy ve beşiktaş da dahil olmak üzere kamu için bir otopark sistemine geçilecekmiş.
malum araç trafiğinden insanlar kaldırımı kullanamıyor ve dahi arabalarını park yapamıyorlarmış.sisteme göre de kişiye özel otopark adresi olacakmış kişi başı ödeme de 15 bin lira olacağı tahmin ediliyormuş.önümüzdeki günler de de uygulamaya başlanacakmış.
ayrıca entry yazarken kendimi hiç haber spikeri gibi hissetmemiştim.
şenol güneş'in tecrübesi ve oyunculara aşılayacağı güven ile birlikte bu sene kronik kırılganlık problemini aşarak, en azından dağılmadan ligin sonuna kadar mücadele edeceğini düşündüğüm ve istediğim bembeyaz umudum.
harika bir ofansif oyun ile lige dönüş yapan takımım .
bu sen şampuanız .
evet.
bu sen şampuanız .
evet.
Mahkeme kararıyla aldığı 2 şampiyonluğu üzerinden sosyal medyada kendisine devamlı laf çarpmaya çalışan aklıevvellere sıkça denk geldiğim kulübüm. Bunu özellikle de Fenerbahçeliler yapıyor, o dikkatimi çekti. Gerçi anlaşılır bir durum, gittiği her mahkeme tarafından reddedilen ve Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını vermemekte direnen tescilli şikeci bir kulübün mahkeme kararıyla hak ettiği şampiyonluğu alan bir kulübe höykürmesini garipsememek gerek.
Önliberoya iyi bi takviyeyle ligin tozunu attıracak takımım.
Masa başında iş bitmezse bu sene açık ara şampiyonuz.
Masa başında iş bitmezse bu sene açık ara şampiyonuz.
bir aile, bir kadin, bir besiktas dedigim takimimdir. lan iyiki varsin amk. bazilarina garip gelir belki ama, seviyorum ruhunu. hem de cok.
Ülkedeki en kaliteli takımdır. Kendi güzel, renkleri güzel, taraftarı güzel.
yine ilk haftadan şampiyon oldu.
şampiyon olsun veya olmasın gönlümüzün tek şampiyonudur. ha şampiyon olursa daha bi şükela olur tabi.
Yini ilk hiftidin şimpiyin ildi.
Çok komik gül gül öldük. Son hafta da şampiyon olacak takım.
Çok komik gül gül öldük. Son hafta da şampiyon olacak takım.
güleceğim yazar tipi olarak seni piste davet edeceğim beşiktaşı sevmeyen taraftarı yazar.
edit gül gül öldüm entryne.
edit gül gül öldüm entryne.
(bkz: sevinmek için sevmedik)
Salak yemin ediyorum gerizekali bu çocuk.
Eger bir gün beşiktaşlılık nasildir anlarsan sende takımını ilk haftadan gönlünde sampiyon yaparsin. O zaten sampiyondu.
Eger bir gün beşiktaşlılık nasildir anlarsan sende takımını ilk haftadan gönlünde sampiyon yaparsin. O zaten sampiyondu.
sakatlıklardan kurtulamayan takımdır, bu sene de sanırım üçüncü olacak.
bu sene bizim senemiz olacak takımı. bir tarafta 40 milyonluk kadrosuyla atremitos' u zorda olsa 1-0 yenen fenerbahçe, bir tarafta 3 kupa kazanmasına rağmen hiçkimsenin mutlu olmadığı galatasaray ve bir taraftada nokta ve makul transferleri ile ligin en iyi ve en asil takımı olan beşiktaş. karanlık insanlar işe karışmadığı sürece şampiyon.
Trabzon maçı için kuzey kale arkasından bilet alıp cumartesi akşamını beklediğim ve rengine kurban olduğun takım.
bu senenin şampiyonu olacak takım, 3-4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eder bence.
turkiyedeki sampiyonluklar sahada değil masada tezgah altında kazanildigi için şampiyonluk sayısının bir önemi yok Beşiktaş için 6s goruyoz 2 yıldır avrupada dörtleyip gönderiyolar fb de ismi duyulmamis takımı zar zor yendi.
kimi alırsa alsın gene 3. olacak fitbol takımı.
Gündemdeki Haberler