bugün
- gulmekicinyaratilmis7
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler5
- pahalıyı dayanıklı sanmak3
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- güzel kızların her zaman haklı olması3
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- hükümet değişse ülke düzelir mi3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi3
- büyünce sürekli çikolata yiyeceğim fikri2
- aşkını bir sır gibi senelerce saklamak3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi4
- sokakta 1 lira isteyen emo2
- çerçeve yasa8
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi6
- flört uygulamaları3
- midilli adası8
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- nickten isim tahmini yapmak10
- başkasının diş fırçasıyla dişlerini fırçalamak2
- guinness birası5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- internetin artık ölmesi2
- mazot fiyatlarının suçlusu3
- 7 ağustos 20262
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- zorunlu eğitim9
- sözlüğün boşalması3
- sinem dedetaş11
- haramidere de haramilik yapmak5
- batıl inançlar7
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- orjinalinden iyi coverlar2
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- the blair witch project2
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- mason greenwood11
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- kilolu olmak5
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
beşiktaşlıdan çok gs'li ergenlerin entry girdiği başlık. bakıyorum istisnasız aynı nickler hep sikimsonik eleştiriler.
beşiktaş yener bunlar kudurur birşeyler saçmalar, yenilir bunlar saçmalar bir şeyler geveler, oyuncu satar kar eder bunu bile eleştirir, bonservis bedeli ödemeden dünya yıldızı alır gelir biri yine saçmalar ulen nedir derdiniz söylesenize , nedir bu hazımsızlık amk.
takımlarını eleştirmek yerine bu 3-5 gerzek beşiktaşa sallamak ile meşgul. bana kalırsa siktirin gidin bu başlık altından zira hep aynı haltları tekrarlamaktan gına getirdiniz .
beşiktaş yener bunlar kudurur birşeyler saçmalar, yenilir bunlar saçmalar bir şeyler geveler, oyuncu satar kar eder bunu bile eleştirir, bonservis bedeli ödemeden dünya yıldızı alır gelir biri yine saçmalar ulen nedir derdiniz söylesenize , nedir bu hazımsızlık amk.
takımlarını eleştirmek yerine bu 3-5 gerzek beşiktaşa sallamak ile meşgul. bana kalırsa siktirin gidin bu başlık altından zira hep aynı haltları tekrarlamaktan gına getirdiniz .
transfer döneminin bitmesine 6 gün var ve lucas levia'nın gelemeyeceği de kesinleşti. işallah son nefeste sebastian rode olur. tetriste beklenen uzun çubuk gibi olur.
gelmiş geçmiş en üçüncü kulüp.
Lucas leiva beşiktaşta çarşamba günü istanbulda bu ne konuşuyor amk.
(bkz: bunu bunu bunu alın bunu)
(bkz: bunu bunu bunu alın bunu)
büyüklüğünün farkına varması gereken spor kulübü.
kimse beşiktaştan büyük değildir, olamaz da!
harika bir yazı, montofon az bile..
http://abcspor.com/montofon/
kimse beşiktaştan büyük değildir, olamaz da!
harika bir yazı, montofon az bile..
http://abcspor.com/montofon/
başarı için taraftarını değiştirmesi gereken takım. hala quaresma'yı savunan adamlar var lan. bu kafayla iki buçuktan üçüncülük işte.
taraftarı galatasaray taraftarından çok daha iyi olan takım.la oğlum galatasaray 10 yılda bir şampiyon olsa şuanki galatasaray taraftarı floryayı falan yakar takımının zamanında 14 sene boyunca şampiyon olamadığını bilmeden.
91 yılından bu yana formaları göz kamaştırmaktadır.
http://besiktaskartalyuva...ne-besiktas-formalar.html
http://besiktaskartalyuva...ne-besiktas-formalar.html
Bizim taraftarımız ne ara bu hale geldi diye beni düşündürtmeye başlamıştır bu aralar.
Kamp dönemi ve hazırlık maçlarının en formda iki ismi vardı ; Tosun paşa ve Ozzy.
Bu arada transfere geç başlayan ama mantıklı hamleler yapan Fiko başkan q7'yi getirdi. Yer yerinden oynadı. Şöyle yıldız, böyle efsane, trivela falan filan... Tamam yeteneğine diyecek bir şeyimiz yok, Olcay zaten kapasitesi belli biri, ondan her türlü daha verimli olur q7 ama biz bu adamı istemedik zamanında. Bir sebebi vardı hatırlayın dedikçe, görmezden gelindi.
Sonra Mario Gomez transferi yapıldı. Bu arada Gökhan'la q7 arasındaki ilk gerilim patladı; Forma numarası ! q7 oldu oldu q17, Gökhan da dedi ki bu takımın yaramaz çocuğu benim.
Mersin maçı geldi çattı. Şenol hoca Sezar'ın hakkı Sezar'a diyerek formayı Mario'ya değil de Tosun paşa verdi. Helal olsun. Hatta antremanlarda çift forvetli sistemi denediği de hep söylendi. Çünkü antreman performansı üst düzeydi.
Sosa, Veli, Tolgay sakat olunca Ozzy'e de gün doğdu. O da ilk on birde başladı.
Maç farklı bir galibiyetle sonuçlandı ve Tosun paşa ile Ozzy göklere çıkarıldı. Bilic'e sallayan sallayana zaten. Güzel maç oldu ama bazı şeyler görmezden gelindi. Takımın iki gol yemesi, on kişiye karşı oyunu tutamama gibi teknik detaylar antrenörler düşünsün. Ben fm ile mutluyum ama bariz görünen bir şey vardı. ilk kırk beş dakika q17 oyundayken Gökhan ile birbirlerine pas atmadılar. ikiside ya topla kendi oynadı, ya da dönüp başkasına pas verdi. Gökhan'ın bu duruma aleni isyan ettiği kameralara da yansıdı. Sonrasında zaten abarttı, her arkadaşı pas atmadığında döndü kulübeye sızlandı.
Sonra Trabzon maçı geldi. Bizimkiler tabi bulutların üstünde hala. En az üç farklı galibiyet bekliyor herkes. iddaa da +7 oynayın deniyor vs. vs...
ilk maçın yıldızları Ozzy ve Tosun Paşa saha yok. q17 fantastik bir gol atıyor ama hemen sonrasında kırmızı kart görüyor. Gökhan'ın boş kaleye atmadığı gol ise hala yüreğimizde bir sızı.
ilk maçta Tosun Paşa'yı öve öve bitiremeyen adamlar, Şenol hocaya sallamaya başladılar. Mario gibi forvet yedek mi olur diye.
Ozzy'le bu sezon bitmez Levia gelsin, Lawal gelsin demeye başladılar. Adını vermek istemeyen yönetici, q17 araba anahtarını fırlattı, tesislere işedi falan diye röportaj verdi. Gökhan'ınsa yediği lahmacuna kadar sövüldü.
Yahu biz ne ara böyle bir taraftar grubu haline geldik ? Hani sevinmek için sevmemiştik !
Bir maç ile göklere çıkartıp, bir maç sonra yerin dibine sokmak nedir ? Siz ne ara bu hale geldiniz, ne ara tabela taraftarı oldunuz !
Her türlü başarısızlığımıza rağmen Baba Hakkı'dan, Seba'dan, Şeref Bey'den kalma bir duruşumuz vardı. Onun da içine sıçtınız. Helal olsun...
Kamp dönemi ve hazırlık maçlarının en formda iki ismi vardı ; Tosun paşa ve Ozzy.
Bu arada transfere geç başlayan ama mantıklı hamleler yapan Fiko başkan q7'yi getirdi. Yer yerinden oynadı. Şöyle yıldız, böyle efsane, trivela falan filan... Tamam yeteneğine diyecek bir şeyimiz yok, Olcay zaten kapasitesi belli biri, ondan her türlü daha verimli olur q7 ama biz bu adamı istemedik zamanında. Bir sebebi vardı hatırlayın dedikçe, görmezden gelindi.
Sonra Mario Gomez transferi yapıldı. Bu arada Gökhan'la q7 arasındaki ilk gerilim patladı; Forma numarası ! q7 oldu oldu q17, Gökhan da dedi ki bu takımın yaramaz çocuğu benim.
Mersin maçı geldi çattı. Şenol hoca Sezar'ın hakkı Sezar'a diyerek formayı Mario'ya değil de Tosun paşa verdi. Helal olsun. Hatta antremanlarda çift forvetli sistemi denediği de hep söylendi. Çünkü antreman performansı üst düzeydi.
Sosa, Veli, Tolgay sakat olunca Ozzy'e de gün doğdu. O da ilk on birde başladı.
Maç farklı bir galibiyetle sonuçlandı ve Tosun paşa ile Ozzy göklere çıkarıldı. Bilic'e sallayan sallayana zaten. Güzel maç oldu ama bazı şeyler görmezden gelindi. Takımın iki gol yemesi, on kişiye karşı oyunu tutamama gibi teknik detaylar antrenörler düşünsün. Ben fm ile mutluyum ama bariz görünen bir şey vardı. ilk kırk beş dakika q17 oyundayken Gökhan ile birbirlerine pas atmadılar. ikiside ya topla kendi oynadı, ya da dönüp başkasına pas verdi. Gökhan'ın bu duruma aleni isyan ettiği kameralara da yansıdı. Sonrasında zaten abarttı, her arkadaşı pas atmadığında döndü kulübeye sızlandı.
Sonra Trabzon maçı geldi. Bizimkiler tabi bulutların üstünde hala. En az üç farklı galibiyet bekliyor herkes. iddaa da +7 oynayın deniyor vs. vs...
ilk maçın yıldızları Ozzy ve Tosun Paşa saha yok. q17 fantastik bir gol atıyor ama hemen sonrasında kırmızı kart görüyor. Gökhan'ın boş kaleye atmadığı gol ise hala yüreğimizde bir sızı.
ilk maçta Tosun Paşa'yı öve öve bitiremeyen adamlar, Şenol hocaya sallamaya başladılar. Mario gibi forvet yedek mi olur diye.
Ozzy'le bu sezon bitmez Levia gelsin, Lawal gelsin demeye başladılar. Adını vermek istemeyen yönetici, q17 araba anahtarını fırlattı, tesislere işedi falan diye röportaj verdi. Gökhan'ınsa yediği lahmacuna kadar sövüldü.
Yahu biz ne ara böyle bir taraftar grubu haline geldik ? Hani sevinmek için sevmemiştik !
Bir maç ile göklere çıkartıp, bir maç sonra yerin dibine sokmak nedir ? Siz ne ara bu hale geldiniz, ne ara tabela taraftarı oldunuz !
Her türlü başarısızlığımıza rağmen Baba Hakkı'dan, Seba'dan, Şeref Bey'den kalma bir duruşumuz vardı. Onun da içine sıçtınız. Helal olsun...
bu sene iddaa'da her maçına rahatlıkla kg verilebilir.
hala iki yönlü orta saha almamış takımım. hayır tolgay ve veli yok işte. atiba her maç maksimum düzeyde performans verecek bir oyuncu değil. oğuzhan desen gaza gelince yardıran diğer zamanlar silik bir performans gösteren bir oyuncu. üstelik daha çok sosa tarzı bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. bu orta saha bizi avrupada ve ligde götürmez beşiktaşa gönül vermiş renktaşlarım.
ayrıca victor valdes ile anlaşıldığı haberleri dönüyor. umarım yalandır zira adamın maça çıkmışlığı yok uzun zamandır. hadi menajer transferi diyelim de, şenol güneş nasıl onay verebiliyor bu transfere şaşkınım.
yönetime en güvendiğim konu bu transfer mevzusuydu ama quaresma, alınamayan orta saha ve şimdi victor valdes isimleriyle bu güvenim de boşa çıktı malesef.
son olarak inşallah avrupa liginde şeker gibi kura çekeriz. tabi fenerbahçe de öyle, ülke puanı önemli sonuçta.
ayrıca victor valdes ile anlaşıldığı haberleri dönüyor. umarım yalandır zira adamın maça çıkmışlığı yok uzun zamandır. hadi menajer transferi diyelim de, şenol güneş nasıl onay verebiliyor bu transfere şaşkınım.
yönetime en güvendiğim konu bu transfer mevzusuydu ama quaresma, alınamayan orta saha ve şimdi victor valdes isimleriyle bu güvenim de boşa çıktı malesef.
son olarak inşallah avrupa liginde şeker gibi kura çekeriz. tabi fenerbahçe de öyle, ülke puanı önemli sonuçta.
kala kala lawal'a kaldılar.
her dönem şampiyonlukları çalınmış canımız ciğerimiz.
http://besiktaskartalyuva...tasn-sampiyonlugunun.html
http://besiktaskartalyuva...tasn-sampiyonlugunun.html
Aşktır.
Antepe kaç para verdiğini merak ettiğim jimlastik kulübü.
itiraf edin lan kaça satın aldınız.
ama sizin hakkınızdan Galatasaray gelecek...
bekleyin ve görün....
itiraf edin lan kaça satın aldınız.
ama sizin hakkınızdan Galatasaray gelecek...
bekleyin ve görün....
Sinir hastası oldum senin yüzünden. Seni seviyorum.
vakti zamanında galatasaray karşısında 1-0 öne geçmesi ne kadar büyük bir takım olduğunu gösterir.
aşırı balon takım. bu gece 4-0 yenmesi tamamen antep'in hediyesi. evet.
bu sezon anadolu takımları etten duvar örecekler karşısına belli ki. trabzonspor bile aynı taktikle çıkıyor. mersin'e 5 antep'e 4 attık ama uzaktan şutları can yakan bir ön libero şart. zaten kilidi açınca doluşuyoz.
Lawal iyi olur bu takıma. Es es ten gelicek diye beğenmiyorlar. Adamın bizim ferdi den bi eksiği yok fazlası var.
15 dakikada harikalar yaratan takım diyim, nasıl yaptılar bilmiyorum ama kazanmayı başarmışlar oysa ki maç çok temposuzdu.
stsl 3.hafta açılış maçında deplasmanda gaziantepspor'u 4-0 yenmeyi başaran takımım.
gollerimizi oğuzhan özyakup,cenk tosun,olcay şahan ve kerim frei attı.
4-0 yenmiş olabiliriz fakat bu skor sizi aldatmasın sayın yazarlar.
çok üstün bir oyun oynayamadık maalesef.
gol dakikasına kadar zorlandığımızı belirtmek istiyorum.
özellikle pas ve ikili mücadele konularında bugün çok sıkıntı yaşadık.
pas konusunda tosic ve gökhan en çok dikkatimi çeken oyunculardı.
çok hata yaptılar bugün.
gökhan uzun paslarda daha başarılıydı ama tosic pas konusunda bugün çok kötüydü.
gomez'i pas verme olarak değil de pas alma konusunda bu duruma ekleyebiliriz.
gomez daha tam olarak takıma ısınamamış bunu çok belli etti.
büyük ihtimalle haftaya cenk ile başlarız gibime geliyor.
yine ikili mücadele konusu var.
bu konuyu abartıyor olabilirim ama ben önemli bir eksik olduğunu düşünüyorum.
gaziantepspor oyuncuları bizim oyuncularımıza göre daha kuvvetliydi bu maç.
olcay'dan bu özelliği kullanarak sıkça top çaldılar.
atiba'yı bugün çok sağlam göremedim bu konuda.
sanki atiba'da bugün bir bitkinlik hali vardı.
sağlam basamadı birçok pozisyonda.
defansı bu maç değerlendirmek yanlış olur.
gaziantepspor'un çok geldiği pozisyon olmadı,chibuike'nin pozisyonunda defansımız yavaş kaldı,o yüzden kolay geçildi onu söyleyebilirim.
bu kadar çok olumsuz eleştiri yaptım,bu maçı nasıl kazandık peki derseniz;
duran top ve hızlı ataklarla maçı kazandık diyebilirim.
oğuzhan çok şık bir frikik golü attı.
böyle kapalı savunma yapan takımlara karşı bu tip gollere ihtiyacımız var kesinlikle.
olcay ve kerim'in golleri de tek paslarla düzgün ve hızlı ataklar ile gerçekleşti.
kerim'in sonradan oyuna girip gol katkısı vermesi beni çok sevindirdi, hem de renktaşlarımı çok sevindirmiştir diye düşünüyorum.
sonraki haftalarda takımıma başarılar diiyorum.
gollerimizi oğuzhan özyakup,cenk tosun,olcay şahan ve kerim frei attı.
4-0 yenmiş olabiliriz fakat bu skor sizi aldatmasın sayın yazarlar.
çok üstün bir oyun oynayamadık maalesef.
gol dakikasına kadar zorlandığımızı belirtmek istiyorum.
özellikle pas ve ikili mücadele konularında bugün çok sıkıntı yaşadık.
pas konusunda tosic ve gökhan en çok dikkatimi çeken oyunculardı.
çok hata yaptılar bugün.
gökhan uzun paslarda daha başarılıydı ama tosic pas konusunda bugün çok kötüydü.
gomez'i pas verme olarak değil de pas alma konusunda bu duruma ekleyebiliriz.
gomez daha tam olarak takıma ısınamamış bunu çok belli etti.
büyük ihtimalle haftaya cenk ile başlarız gibime geliyor.
yine ikili mücadele konusu var.
bu konuyu abartıyor olabilirim ama ben önemli bir eksik olduğunu düşünüyorum.
gaziantepspor oyuncuları bizim oyuncularımıza göre daha kuvvetliydi bu maç.
olcay'dan bu özelliği kullanarak sıkça top çaldılar.
atiba'yı bugün çok sağlam göremedim bu konuda.
sanki atiba'da bugün bir bitkinlik hali vardı.
sağlam basamadı birçok pozisyonda.
defansı bu maç değerlendirmek yanlış olur.
gaziantepspor'un çok geldiği pozisyon olmadı,chibuike'nin pozisyonunda defansımız yavaş kaldı,o yüzden kolay geçildi onu söyleyebilirim.
bu kadar çok olumsuz eleştiri yaptım,bu maçı nasıl kazandık peki derseniz;
duran top ve hızlı ataklarla maçı kazandık diyebilirim.
oğuzhan çok şık bir frikik golü attı.
böyle kapalı savunma yapan takımlara karşı bu tip gollere ihtiyacımız var kesinlikle.
olcay ve kerim'in golleri de tek paslarla düzgün ve hızlı ataklar ile gerçekleşti.
kerim'in sonradan oyuna girip gol katkısı vermesi beni çok sevindirdi, hem de renktaşlarımı çok sevindirmiştir diye düşünüyorum.
sonraki haftalarda takımıma başarılar diiyorum.
bünyesinde bir yığın vasat topçu barındıran kulüp.
2 tane vasat sol bekin üstüne 1 tane daha vasat sol bek transferi yapmak hangi futbol dehasının fikriydi merak ediyorum.
hala ve hala necip uysal'ı sahaya sürme dehşetini yaşıyoruz. yıl 2015.
kimse kimseyi kandırmasın beyler, leş bir takım var ortada. bilic'in beşiktaş'ı bile -ki ben baş düşmanıydım- bu beşiktaş'tan katbekat iyiydi. en azından bir düzen içerisinde oynuyorlardı. 3 haftadır beşiktaş izliyorum, oğuzhan'ın ayağına bakan bir takım hüvviyetinde. gökhan çok kötü durumda, olcay zaten klasik kanser. atiba haricinde işini kusursuz yapan oyuncu yok.
bu takım fener'e de galatasaray'a da fena leşler. bir de işe yaramaz quaresma'yı ekleyin bugünkü futbola, rezilliği iyice katlayın.
4'e, 5'e aldanmadan; takımın kötü durumda olduğunu görebilen beşiktaşlılar umarım bir katkı sunarlar.
edit: entry'nin başını okuyup, renkli sanıp eksiliyorsunuz biliyorum. bu yüzden; kafanızı sikeyim sizin.
2 tane vasat sol bekin üstüne 1 tane daha vasat sol bek transferi yapmak hangi futbol dehasının fikriydi merak ediyorum.
hala ve hala necip uysal'ı sahaya sürme dehşetini yaşıyoruz. yıl 2015.
kimse kimseyi kandırmasın beyler, leş bir takım var ortada. bilic'in beşiktaş'ı bile -ki ben baş düşmanıydım- bu beşiktaş'tan katbekat iyiydi. en azından bir düzen içerisinde oynuyorlardı. 3 haftadır beşiktaş izliyorum, oğuzhan'ın ayağına bakan bir takım hüvviyetinde. gökhan çok kötü durumda, olcay zaten klasik kanser. atiba haricinde işini kusursuz yapan oyuncu yok.
bu takım fener'e de galatasaray'a da fena leşler. bir de işe yaramaz quaresma'yı ekleyin bugünkü futbola, rezilliği iyice katlayın.
4'e, 5'e aldanmadan; takımın kötü durumda olduğunu görebilen beşiktaşlılar umarım bir katkı sunarlar.
edit: entry'nin başını okuyup, renkli sanıp eksiliyorsunuz biliyorum. bu yüzden; kafanızı sikeyim sizin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar