bugün
- metro ve toplu taşımada kitap okumak19
- nervionun vedası14
- güzel kızımın ilk regl partisinden11
- acun ılıcalı10
- avrupa'nın çok sıkıcı olması8
- suriye iç savaşı20
- rey manaj12
- merve taşkın11
- ideal göt seviyesi14
- çaresizlik8
- arkadaşlar kombinim nasıl37
- insan olduğunuz doğrulanıyor13
- londra'ya adam dövmeye gitmek12
- suriyeliler türkiye'yi ne zaman terk edecek14
- beşar esad17
- albay kemal9
- gece kahve içmek8
- 8 aralık 2024 sivasspor galatasaray maçı24
- günahların takımı galatasaray8
- boşanmış kadın hiç evlenmemiş erkek ilişkisi8
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız16
- said nursi neden evlenmedi15
- jose mourinho11
- her sabah ceviz muz bal yemek9
- karınıza range rover alır mısınız14
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı40
- sözlük erkekeleri kahvaltı hazırlayın15
- kadınsızlık14
- muhaliflerin yeni hedefinin ypg olma ihtimali10
- suriye'nin türkiye'nin kontroüne gireceği gerçeği20
- türk milletinin suskunluğunun sebebi30
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- iremga19
- okumalık kitap önerisi9
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım9
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler14
- 1 senede ne değişebilir12
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması8
- sözlüğe yön veren 3 yazar15
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur12
- 0070 cabbar baba9
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar14
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası13
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
entry'ler (382)
benim duyduğuma göre mezun olduktan sonra hemen iş bulan da var, senelerdir işsiz olanda. iş bulma işi kişinin kendisine bağlı.
en büyük sıkıntılardan biride otobüslerdeki gürültüden dolayı inecekleri durakları kaçırmaları. insanların görme engelli vatandaşlara yardımcı olmamaları.
“Bir mümin diğer bir mümin için birbirine kenetlenen tuğlalar gibidir. Birbirinden kuvvet alır.” (Münâvî)
Müslümanın kime denildiğini önce bi öğrenin.
Son zamanlarda gittiğim en iyi filmdi. Vatan sevgisini çok güzel aşıladılar. izlerken 15 temmuzda yaşananlar geldi hep aklıma. Darbede yaşananları daha da iyi anladım.
Adeta bordo bereli olmak istedim. Bir ölür, bin diriliz.
Adeta bordo bereli olmak istedim. Bir ölür, bin diriliz.
islami dogru kaynaklardan arastirmak lazim. islami gercekten bilen ve yasayan insanlarla bi tanisin gorusun de buralarda rezil olmayin.
Asil cahil sizlersiniz. Kuran' in mealini, tefsirini okuyunda bakin ne diyor ondan sonra gelin burda konusun.
Allah' in emrettigini yerine getiren insanlar onlar sadece. Siyasal bir simge kesinlikle olamaz türban. Birlik beraberlik icin herkes türbanlida olamaz tabiki aynı şekilde birlik beraberlik icin turban da çıkartilmaz, böyle bir şey çok saçma. Herkes istedigini giyer. Türbanlilari eleştirdiginiz kadar mini eteklileri elestirmediniz be.
islamiyette kadini köle olarak görmekten vazgeçin artik. Kadin erkek esit degildir, kadin daha ustundur. Cennet annelerin ayaklari altindadir.
istanbul-Trabzon hattini kullandigim firmadir. Muavin ve şoförler tam Trabzonlu, neşeli, komik insanlar. Çoğu firmayi kullandim ama namaz kilmak icin mola verenini görmemistim ta ki ali osman ulusoyu kullanana kadar.. Müslüman bir ülkede sürekli eleştirdigim bir seydi bu. Firmalar namaz kilmak icin durmuyorlar. Üzücü bir durum bu. Neyse koltuklar rahat, usb girişi var. Ayrıca tvde de dörtten fazla kanal var ve trtde var. Özetle ben memnun kaldım.
Başörtüsünü takan bir insan onun hakkini vermelidir! Başörtüsü ile maraton koşusuna katilimlari desteklemiyorum. Başörtüsü sadece bir bez parçası değildir. Bir emirdir, insanlar başlarinda ayet tasiyorlar ve hakkini vermek zorundalar. Kadin her yerde olmalidir ama islami sinirlar icerisinde..
ilk olarak insAllah kuran-i kerimde anlatilan islam'i asilayacagim cocuklarima. Pesinden vatan millet sevgisini.. Tarihini dogru kaynaklardan ogrenmesini saglayacagim.
Trabzon.
Tesettürü yanlış anlayanlar destek verirler böyle bir şeye. Tesettürün modası olmaz. Böyle saçmalık olmaz. Resmen ayetlerle dalga geçiliyor. Emredilen tesettürü inkar edercesine.. Bu da kapitalizmin bir oyunudur.
abdest al ve kendine gel dostum.
böyle bir şey eğer olmuşsa o turbanı takanlar sadece takmak icin takan tiplerdendir. Tesetture girmenin amacini bilen bi insan böyle sacma seyler yapmaz. böyleleri yüzünden basini edebiyle kapatan insanlarin da hakkına giriliyor. insanlar; bu tesettürlülerin de hepsi böyle zaten diyerek genelleme yapmaya başlıyorlar.
Gereksiz bir yarisma. cumhurbaskanimiz dogru soylemistir.
gereksiz bir gündür.
harp devriminin yapılması.
bazi durumlarin cezasini ya da mukafatini Allah dunya da verir. bazilarininkini de ahirette verir. biz dunyaya imtihana geldik. direkt cehenneme ya da cennete gitseydik, ne yaptik ta buraya geldik demez miydik ? dunyada yaptiklarimizin karsiligini ahirette alicaz.