/782
Dağıstanlıların kurduğu takım ben de bir çeçen olarak beşiktaşlıyım.
Korkutuyor beni yine iyi basladik hayra alamet degil.
takım savunması kimyasında büyük sıkıntılar olan kulüp. rakip takım olur da orta sahayı fazla adamla hızlı geçip hücumcusunu kaçırmaya çalışırsa, savunma tam anlamıyla afallıyor. rhodolfo çok ağır ve bence kumaş olarak sivok'tan herhangi bir fazlası yok. daha çok ağır vasıta franco'yu andırıyor. ersan zaten saatli bomba.
Aşktııııır aşşşk.

Bu sene şampiyon olacak takım. Dudu demişti dersiniz.
sağlam bir ortasaha ile tüm taşları yerine oturacak. ayrıca oğuzhan beni yanıltmadı: (bkz: oğuzhan özyakup/#28759842).
fenerbahçe'nin müthiş transferlerine rağmen bu yıl şampiyonluğun gizli favorisi. avrupa'da da başarı gelirse kimse şaşırmasın. yarı final ya da final neden olmasın.
Bu hafta 6 lig maçı izledim. 3 ü canlı diğerleri özet ve gözüme hoş gelen en iyi topu oynayan takım Beşiktaş oldu. Makine gibi oynadılar dar alanda yaptıkları paslaşmalar çok iyiydi.
oğuzhanın nirvana, cenk tosunun bjk tarihinde ilk kez hat-trick yaptığı spor kulübü.
çok zevkli maç oldu, analize de katılıyorum çünkü tolga evlere şenlik, kesinlikle bu takımın en zayıf halkası!
http://abcspor.com/houdininin-donusu/
guzel bir ucus ile lige baslamis kartalimizdir. nazar falan degmesin diye uzatmayacam yazimi.
Artık şampiyon olalım be dediğim takımımdır.
müthiş bir başlangıç yapmış takımdır.
takdir ve tebrik ederim.
Mersin den bir koydu istanbul un yarısı ayaklandı amk.

Çıkarmadan 5.

Aşksın ulan!
hadi bakalım ilkte ilk yaptık devamı sonuna kadar gelir inş...
2015-2016 sezonunda liderle arasında en az 8-10 puan fark olacak jimlastik kulübü..

1)gs 79
2)fb 77
bjk 70

hadi ağlayın şimdi...
beşiktaş jimnastik kulübü. 1903 te, bereket jimnastik adıyla kurulmuştur. süper ligde şampiyon olan 5 takımdan bir tanesidir. renkleri; ara renk, kırmızı olmakla birlikte siyah ve beyazdır. bir çok spor dalında aktiftir.
sene boyu böyle oynarsa bir şeyler başaracağı kesin olan takımım.
lige süper moralle başlayan takımımdır.
Mersinde hafife alınacak takım değil forvet hattı çok iyi bence.
lan noluyo dedirterek lige başlangıç yapan takımdır.

yani , takımda daha gomez yok, sosa yok, tolgay yok, veli yok, takım dellenmiş gibi top oynuyor.

iş terse döndü görünen o ki, böyle giderse, gomez cenk Tosun'dan, sosa Oğuzhan'dan forma alabilmek için epey uğraşacaklar.

haydi hayırlısı, kazanan Beşiktaş olacak.

not: bu arada adı geçen fellaini ve rode isimleri var, bence ikincisi zor, birincisi daha zor olmakla birlikte, eğer birisi gelirse, o zaman bu takımla UEFA için favoriyiz arkadaşlar.
Bu Sezona büyük bir başlangıç yaparak şampiyonluk için en büyük adaylardan biri olduğunu göstermiş takımdır.iyi başladınız,umarım kötü bitmez.
beşiktaş seninle ölmeye geldik.
hatırlarsanız dün beşiktaş başlığına bir entry girmiştim. (bkz: #28949121)

bu entry'me karşılık beşiktaşlı kardeşlerimin çoğunluğu benim bu isteğimi onayladılar.

artık ben de bir beşiktaşlıyım!

tanım: yine, yeni, yeniden tuttuğum takım.
bu sezon tolga zengin'in yerine yeni bir kaleci (yabancı olsa daha iyi) alması gereken yeni takımım. (bkz: #28966080) yoksa yine üçüncü olacağız.
Sezona harika bir başlangıç yapan takımım. inşallah ileriki haftalarda da bu tempoyu devam ettirerek kupayı alacağız.
sezonun ilk maçında , gerçek bir büyük gibi oynayan tek takım.

ancak bu sene 25. haftadan evvel şampiyonluk yorumu yapmayacağım, totem yaptım.
sezona bomba gibi girş yapan takımım.
© copyright 2005 - 2026