bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları18
- babamın hiç 31 çekmemesi8
- ragnar rockefeller38
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- deniz göktaş37
- dünya17
- lahmacunun yanında ne içilir10
- 2026 dünya kupası20
- futbol16
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- norveç5
- brezilya6
- türklerin tembel bir millet olması9
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- ronaldo gaucho de assis moreira2
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- doa3
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- evli olduğunu saklayan kişi9
- tipimi sikeyim diyen erkek3
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- tarkan'ın eşcinsellikten tedavi olarak kurtulması2
- gocu10
- kimseye yaranılmaz3
- ısparta3
- aşkı ölçmek2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- haklı olduğuna inanmak3
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar5
- queen feristah7
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi7
- kızlarla nerede tanışılır3
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi7
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- türk birliği3
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- ayak fetişi erkek popüler kültürün köpeğidir5
- super mario3
- kılıçdaroğlu nun yumruğunu kürsüye vurması3
- valiz hazırlamak4
- almanya5
- velvet33
- 5 temmuz 2026 brezilya norveç maçı5
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum4
Bugün un sonunda derbiyi alarak fenerle puan farkini 7 ye cikarip liderligini surdurmesini umuyorum..
Zor bir mac olucak kalede Tolga nin olmamasi dilegiyle yoksa agir bir sonucla mactan ayrilabiliriz..
Zor bir mac olucak kalede Tolga nin olmamasi dilegiyle yoksa agir bir sonucla mactan ayrilabiliriz..
liverpolu yenince bir tarafı havalanan sonrada brugge tarafından pamuk gibi yapılan jimlastik kulubu.
bugün derbi oynayacak takımım.
https://www.youtube.com/watch?v=7h0j95tDzQY
belki siz duymayacaksanız ama biz hepimiz izlediğimiz her yerden gündoğdu marşıyla başlayacağız yeniden.
haydi beşiktaşım, lider geldin lider kal.
https://www.youtube.com/watch?v=7h0j95tDzQY
belki siz duymayacaksanız ama biz hepimiz izlediğimiz her yerden gündoğdu marşıyla başlayacağız yeniden.
haydi beşiktaşım, lider geldin lider kal.
bugün alacağı fenerbahçe mağlubiyeti ile normal haline dönecek olan takımdır. Takımımdır.
Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var alevler içinde BEŞiKTAŞ sana yemin olsun bitmeyecek sevdan mezarımda bile🏁🏁 BEŞIKTAŞ'K.
bugün fenerin .mına koymasını tüm kalbimle dilediğim karizmatik takımımdır.
"çocuklar inanın..." ben inanamıyorum bu sefer. ne kadar oldu böyle ümitsiz olduğum bilmiyorum. "umudunu yitirdiğinde gökyüzüne bakacaksın" nedense bakamıyorum bugün. evlatları olduğumuz Seba'nın mezarına gitmek öylece kalmak istiyorum. neden böyleyim bugün bilmiyorum.
tanım ba: kara sevda.
tanım ba: kara sevda.
https://www.youtube.com/w...;ab_channel=mehmetaliacar
--spoiler--
kalbimin en orta yerinde
büyük bir yangın var alevler içinde
beşiktaş sana yemin olsun
bitmeyecek sevdan
mezarımda bile
--spoiler--
--spoiler--
kalbimin en orta yerinde
büyük bir yangın var alevler içinde
beşiktaş sana yemin olsun
bitmeyecek sevdan
mezarımda bile
--spoiler--
kritik her dönemeçte şarampole yuvarlanan bir kamyondur beşiktaş. aşkımızdır o ayrı..
bir besiktasli olarak nah sampiyon oluruz diyorum. feneri bu halde yenemiyosan hic bir seyi haketmiyosun.
2 maçtır benim yüzümden yenildiği gibi garip bir inancım var, hayırlısı diyorum.
bütün maç güzel oynayıp son dakikalarda gol yemeyi alışkanlık haline getiren takım.
bugün talihsiz bi yenilgi almış takımım.
ama önemli mi, hayır.
çünkü bugün bi kez daha bu çocuklarun nasıl tutkuyla beşiktaşa bağlı olduklarına şahit olduk.
tolga sakatlandı.gözleri doldu ağlayarak çıktı.öylesine bağlıydı işte bu takıma.
günay girdi.daha ikinci kez forma giyişiydi.gol yedi.yüzünü kaldıramadı.gözlerini silince kalktı.hayır kimse bu adamların derdinin para olduğunu iddia edemez.bu adamlar sevgiyle tutkuyla bağlı bu takıma.ve bizim aradığımızda bu.olm siz kupa almayın isterseniz zerre üzülmeyiz yeter ki böyle adam olun.yeterki bu takımı böyle tutkuyla sevin.hepinizi seviyoruz biz de.hepinizi.
ama önemli mi, hayır.
çünkü bugün bi kez daha bu çocuklarun nasıl tutkuyla beşiktaşa bağlı olduklarına şahit olduk.
tolga sakatlandı.gözleri doldu ağlayarak çıktı.öylesine bağlıydı işte bu takıma.
günay girdi.daha ikinci kez forma giyişiydi.gol yedi.yüzünü kaldıramadı.gözlerini silince kalktı.hayır kimse bu adamların derdinin para olduğunu iddia edemez.bu adamlar sevgiyle tutkuyla bağlı bu takıma.ve bizim aradığımızda bu.olm siz kupa almayın isterseniz zerre üzülmeyiz yeter ki böyle adam olun.yeterki bu takımı böyle tutkuyla sevin.hepinizi seviyoruz biz de.hepinizi.
fenerbahcenin arkasinda yine nal toplamis olan takimdir.
iki gün önceki kasımpaşa galatasaray ve fenerbahçe beşiktaş maçını izleyen ortalama bi zekaya sahip olan herkezin görebileceği nedenlerdir.
bu ülkede adalet istersin ağlaklık olur.
iki haftada bir düzenli atılması gereken emre atılmaz, yüzde birini yapmayan gökhan töre atılır (erciyes maçı)
kurallarda açık açık yazar neyin ne olduğu ama bu en enteresan kurallar bile beşiktaşa uygulanırken, yuh artık diyebileceğiniz kural ihlalleri fenere uygulunmaz.
gassarayada giydiricem merak etmeyin ama azize döneminden beri en çok hak yiyen takım fener olduğu için şimdi zamanı değil sadece kasımpaşa veyseli aklınızda tutun birde şike yapılan (!) ibb beşiktaş kupa finalinde ibrahim akınızda tutun biraz vicdan muhasebesi ile sonuca ulaşacağınızı umuyorum.
tamam lan tamam biz ağlağız timerciyiz üçüncü büyüğüz felan hadi şimdi el sikkolarınızla emrenizle volkanınızla devam edin lige.
melo diyemiyorum la diyemiyorum dinsizin hakkından imansız gelir, o bile adam gözümde.
bu ülkede adalet istersin ağlaklık olur.
iki haftada bir düzenli atılması gereken emre atılmaz, yüzde birini yapmayan gökhan töre atılır (erciyes maçı)
kurallarda açık açık yazar neyin ne olduğu ama bu en enteresan kurallar bile beşiktaşa uygulanırken, yuh artık diyebileceğiniz kural ihlalleri fenere uygulunmaz.
gassarayada giydiricem merak etmeyin ama azize döneminden beri en çok hak yiyen takım fener olduğu için şimdi zamanı değil sadece kasımpaşa veyseli aklınızda tutun birde şike yapılan (!) ibb beşiktaş kupa finalinde ibrahim akınızda tutun biraz vicdan muhasebesi ile sonuca ulaşacağınızı umuyorum.
tamam lan tamam biz ağlağız timerciyiz üçüncü büyüğüz felan hadi şimdi el sikkolarınızla emrenizle volkanınızla devam edin lige.
melo diyemiyorum la diyemiyorum dinsizin hakkından imansız gelir, o bile adam gözümde.
ligde kalma yolunda emin adımlarla ilerleyen ancak sıradan oyuncu ve oyunuyla bank asya'ya çok yakışacak olan vasat futbol takımı. çilekeş taraftarının hezimetlere alışkın olması tek artısı.
vasatın altı kulüp. derbi maç tatminimde tuttu amk. (#27021122)
bazı bursalı hoplatilmis ibnelerin kendilerince laf attığı takım.
ulan çoluk çocuk olmasaniz ciddiye alicam sizide, max 16 yaşında ergensiniz bakın işinize.
ulan çoluk çocuk olmasaniz ciddiye alicam sizide, max 16 yaşında ergensiniz bakın işinize.
bu dandik futbolla sürekli 'ama bizim sahamız yok ki' garibanlığına yaslanan takım.
devletten dilenerek değil stadını kuruşu kuruşuna kendi parasıyla yapan kulübüm.
bu yıl belirgin bir şekilde ülkemizi avrupa'da temsil etmiş,lig için şampiyonluk favorilerinden olan çoğu sezon ilk ilk haftalara fırtına gibi başlayıp devamını ne yazık ki tam anlamıyla getiremeyen fakat çarşı gibi çok kaliteli taraftar grubunu bünyesinde barındıran türk futbolunun saygın klüplerinden biri.
Şampiyonluk hasreti 6.yılını doldurmaktır. Gönül ister "bu sene son verelim dertlere!". Lakin "Bişiktişi şimpiyin yipiciklir!" diye sızlanan sezonda hakemler pek yedirecek gibi durmamaktadır.
Beşiktaşım'ın ilk yarıda eskişehir maçında alınan 1 puan dışında içimize sinmeyen tek puanı yoktur.
-Stoperine uçan tekme atıldı.(Fernandao o pozisyonda sarı kart gördü)
-Stoperine döner tekme atıldı.(Civelli sivok'a kontrolsüz girdi,alnı yarıldı.Cezası sarı)
-Fuck off yüzünden en iyi oyuncusu üç maç ceza aldı.(Aynı kelimeyi sadece 7 gün sonra bir tane piç kurusu hocasına dedi. Kart görmedi.17 hafta sonra yine aynısını yaptı. 4. Hakemin "Küfür var. Emre'yi at!" uyarısı satılmış Fırat tarafından "işine bak sen!" olarak geçiştirildi.)
-Derbilerde Forvetine künde atıldı,Veli kavlak ise Emre-Meireles-Selçuk-Sneijder tarafından boğazlandı.Penaltısı es geçilirken iki pozisyonda sarı ve kırmızı kartları gören sadece Veli oldu. Caner'in serdar'a dirseği kartsız geçilirken ilk yarıda olcay'ın emre'ye değmesi 2. sarı kart olarak nitelendirdi.
-Demba Ba'nın penaltılarına kulp bulunan sezonda sadece ilk yarıda 1-1 biten rize maçında 3 penaltısı verilmemiştir. Ayriyeten Kasımpaşa+Rize+Erciyes+Balkes+Bursa maçlarında atılan penaltıların 5'i de net penaltıdır.
Gördüğümüz 9 kırmızıdan 7-8'i Kurallara uygun olabilir. Ama adaletsizdir.
Atiba Çizgiye bastı diye oyundan atılır, sadece bir hafta sonra başka bir formanın temsilcileri penaltı pozisyonunda 11 kişiyle ceza sahası içindedir.
*"Fuck off"tan gökhan 3 maç ceza alır. ff aynı küfürü her hafta eder kartı bile yoktur.
*Pedro Son adam olmaktan 2 kez kırmızı görür. Ama Muslera ve egemen'den sonraki son adam olarak 5. ve 6. hakem görülür (Haksız da değiller. Amaçları aynı, formaları farklı) sarıyla geçiştirilir.
*Olcay kaleye 60 metre uzakta rakibine arkadan elini uzatır ff kendini yere bırakır kırmızı görür olcay. Ama demba'ya mehmet topal künde atar 6. hakemin gözüne toz kaçar.
*Mehmet ekici Sosa'ya 70 km hızla toslamak için 5 metreden kayarak gelir, sosa zıplayıp ekici'nin ayağına basınca Sosa futbol kasabı olur.
Bu uzar gider...
Bunlar sadece önemli maçlarda akılda kalanlar. Bunun bir de 25 haftalık uzun versiyonu var. Bursalıların sadece arkadan kerim'e toslayan Şener'in haksız Olduğunu iddia ettikleri penaltıyla hatırladıkları,5 atacağız diye gelip 3lük olup dönen trabzonluların Sosa ile, Fenerlilerin kendine küfür eden emre'ye tepki veren Bilic'le, Galatasaraylıların Dağ başına kaçırdıkları, konya'ya gelmedikleri galibiyetleriyle hatırladığı uzun bir özeti..
Şanslılar, hepsi çok şanslılar. Futbolcularımızın emeğini çalan hakemlerin, futbol fahişesinin, hırsız burak'ın, Yarmagül fernandao'nun seneye stat seçme lüksü o seçtikleri futbol tarihinin en rezil yapıtının 50 metre boşluklu tribünlerinin önünde rahat oynamanın rahatlığı olmadan..
Baba hakkı'nın, Şeref Görkey'in,Seba'nın,Rıza'nın,Vedat'ın,Şifo'nun,Pascal'ın,ilhan'ın,Ernst'in ter akıttığı yerde, 6 metre uzaklıktaki tribünlerin önünde Boğazdan esen yelin 42 bin Kartal'ın boğazından çıkan ateşi yellediği yerde sizi bekliyor olacağız..
ha unutmadan. 6. yılı dolduruyor hasretimiz. Daha önce 15 yıllığı var. Yine bekleriz gerekirse. Lakin;
15 yıl Beklemek mevzu değildir. Yine beklenir, Mesele o 15inci senenin her sene başında geleceğine, formanın sırtında yazan isimlere,içindeki cüsselere bakmadan inanmaktır. 15.sinde de olsa ona kavuşup istanbul-Bolu arasında konvoy kurmaktır.
Halayla türküyle,davulla zurnayla, milyonlarca farklı bedende, milyonlarca farklı koordinatta aynı tonda atan YÜREKLE..!
(bkz: La Vittoria Sara Nostra!)
Beşiktaşım'ın ilk yarıda eskişehir maçında alınan 1 puan dışında içimize sinmeyen tek puanı yoktur.
-Stoperine uçan tekme atıldı.(Fernandao o pozisyonda sarı kart gördü)
-Stoperine döner tekme atıldı.(Civelli sivok'a kontrolsüz girdi,alnı yarıldı.Cezası sarı)
-Fuck off yüzünden en iyi oyuncusu üç maç ceza aldı.(Aynı kelimeyi sadece 7 gün sonra bir tane piç kurusu hocasına dedi. Kart görmedi.17 hafta sonra yine aynısını yaptı. 4. Hakemin "Küfür var. Emre'yi at!" uyarısı satılmış Fırat tarafından "işine bak sen!" olarak geçiştirildi.)
-Derbilerde Forvetine künde atıldı,Veli kavlak ise Emre-Meireles-Selçuk-Sneijder tarafından boğazlandı.Penaltısı es geçilirken iki pozisyonda sarı ve kırmızı kartları gören sadece Veli oldu. Caner'in serdar'a dirseği kartsız geçilirken ilk yarıda olcay'ın emre'ye değmesi 2. sarı kart olarak nitelendirdi.
-Demba Ba'nın penaltılarına kulp bulunan sezonda sadece ilk yarıda 1-1 biten rize maçında 3 penaltısı verilmemiştir. Ayriyeten Kasımpaşa+Rize+Erciyes+Balkes+Bursa maçlarında atılan penaltıların 5'i de net penaltıdır.
Gördüğümüz 9 kırmızıdan 7-8'i Kurallara uygun olabilir. Ama adaletsizdir.
Atiba Çizgiye bastı diye oyundan atılır, sadece bir hafta sonra başka bir formanın temsilcileri penaltı pozisyonunda 11 kişiyle ceza sahası içindedir.
*"Fuck off"tan gökhan 3 maç ceza alır. ff aynı küfürü her hafta eder kartı bile yoktur.
*Pedro Son adam olmaktan 2 kez kırmızı görür. Ama Muslera ve egemen'den sonraki son adam olarak 5. ve 6. hakem görülür (Haksız da değiller. Amaçları aynı, formaları farklı) sarıyla geçiştirilir.
*Olcay kaleye 60 metre uzakta rakibine arkadan elini uzatır ff kendini yere bırakır kırmızı görür olcay. Ama demba'ya mehmet topal künde atar 6. hakemin gözüne toz kaçar.
*Mehmet ekici Sosa'ya 70 km hızla toslamak için 5 metreden kayarak gelir, sosa zıplayıp ekici'nin ayağına basınca Sosa futbol kasabı olur.
Bu uzar gider...
Bunlar sadece önemli maçlarda akılda kalanlar. Bunun bir de 25 haftalık uzun versiyonu var. Bursalıların sadece arkadan kerim'e toslayan Şener'in haksız Olduğunu iddia ettikleri penaltıyla hatırladıkları,5 atacağız diye gelip 3lük olup dönen trabzonluların Sosa ile, Fenerlilerin kendine küfür eden emre'ye tepki veren Bilic'le, Galatasaraylıların Dağ başına kaçırdıkları, konya'ya gelmedikleri galibiyetleriyle hatırladığı uzun bir özeti..
Şanslılar, hepsi çok şanslılar. Futbolcularımızın emeğini çalan hakemlerin, futbol fahişesinin, hırsız burak'ın, Yarmagül fernandao'nun seneye stat seçme lüksü o seçtikleri futbol tarihinin en rezil yapıtının 50 metre boşluklu tribünlerinin önünde rahat oynamanın rahatlığı olmadan..
Baba hakkı'nın, Şeref Görkey'in,Seba'nın,Rıza'nın,Vedat'ın,Şifo'nun,Pascal'ın,ilhan'ın,Ernst'in ter akıttığı yerde, 6 metre uzaklıktaki tribünlerin önünde Boğazdan esen yelin 42 bin Kartal'ın boğazından çıkan ateşi yellediği yerde sizi bekliyor olacağız..
ha unutmadan. 6. yılı dolduruyor hasretimiz. Daha önce 15 yıllığı var. Yine bekleriz gerekirse. Lakin;
15 yıl Beklemek mevzu değildir. Yine beklenir, Mesele o 15inci senenin her sene başında geleceğine, formanın sırtında yazan isimlere,içindeki cüsselere bakmadan inanmaktır. 15.sinde de olsa ona kavuşup istanbul-Bolu arasında konvoy kurmaktır.
Halayla türküyle,davulla zurnayla, milyonlarca farklı bedende, milyonlarca farklı koordinatta aynı tonda atan YÜREKLE..!
(bkz: La Vittoria Sara Nostra!)
ilköğretim 5. sınıf zeka seviyesindeki açıklamaları "ayar" olarak algılayan embesilleri görmemizi sağlamış şanlı takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar