bugün

/782
Mağdur edebiyatı yapan fakir takımı.
avrupada desteklediğim takımdır. tabiki ligde fenerbahçe candır. Dipnot : galatasaray olsa avrupada desteklemem ..
Lige odaklanmalari gerekiyor. Acik we net olarak Avrupa Ligini bjk ye yedirmezler.
4-4-2 oynuyorsa pektemek'le oynamamasi gereken takimim.
Iki kulvarda mucadele eden bir takim tek forvet oynamamali. Hele ki takimin gol yükunu demba ba tek basina cekiyorsa.
dürüst namuslu tatavası yapıp şikenin ağababasını yapan kulüp. yeryüzüne bundan öte itici kulüp gelmedi amk.
brugge maçında yeni avrupa ligi rekorunu kıracak hatta habere göre şimdiden kırmış olan takım.
yürü be beşiktaş, bir de finale çıkıyorlar mı... hayali bile güzel!
http://abcspor.com/index....avrupa-ligi-rekor-futbol/
https://www.youtube.com/watch?v=AOECNb7Yi44
Tüm takım imzalı forma çıkaran takımım. Çok güzel be. Aldım hemen amk. Yarın brüj maçını alıcaz inşallah.
--spoiler--
Müjdeler var yurdumun toprağına taşına! Erdi Beşiktaş'ım 112 şeref yaşına!
--spoiler--
doğum günün kutlu olsun sevgilim akşama hediyelerin en güzelini bekliyorum.
112 yaşına girmiş büyük kulübümdür. en kötü günüm onunla olsun.
Bitanesinin doğum günü Bugün.
Beşiktaş sen olmasan ben napardım ya. Nasıl sevinirdim üzülürdüm. Sinan akçıl bir sen iki yani o derece seviyorum be seni hehe.
iyiki doğdun beşiktaşım lay lay lay lay.

Bugün club brugge maçını kazanıp bize en büyük hediyeyi verecektir. Umarım çooook güzel bir gün olur.
Bugün itibariyle 112 yaşına girmiş futbol kulübü.
Nice 112 senelere Kara Kartal... Bugun bize buyuk zaferi yasattirman dilegiyle..
Bu nasıl büyük bir sevda geçer babadan oğullara
Bu aşkın tarifi yok ki, seni sevmek yaşam biçimi
Bir asır 12 yıl önce Beşiktaş'ım doğdu bu gece
Dertlerin sevinçlerinle; kartalım nice senelere

yine yeni yeniden..
(#23190089)
(#19046396)
(#14757000) 2012'de manisa maçı nedeniyle yazmamışım 19.03'te ama asıl doğum gününü tabi ki boş geçmemişiz allaha şükür.

iyi ki doğdun Beşiktaşım..
112 yıldır bi boka yaramamış,memleket futboluna yandası fenerle birlikte şikeden baska birsey vermemis,
nerde gereksiz,katil,ahlaksız futbolcu varsa bunyesinde barındıran jimlastik kulubu.
1-sportif anlamda pek başarılı değildir.
2-çok sık şampiyon olmaz yada kupa kazanmaz.
3-diğer iki kulübe gore hep daha arka plandadır.(bunda yancı ve yardakçı medyanın payı büyüktür)
4-taraftar sayısı yine diger iki kulübe gore daha azdır.

fakat diger iki kulüpte bulunmayan bir şeye sahiptir,o da bazen 5-6 yıl geçirir şampiyon olmadan bazende 15,fakat taraftar sayısında hiç azalma olmaz.fenerbahçe taraftar sayısını galatasaray'ın 14 sene şampiyon olamadığı süreçte elde etmiştir.galatasaray bu sayıyı 2000'li yılların başında geri almıştır.yine aynı sürece girseler yine aynı kaybı yaşarlar.

bu aramızda ki bakış açısından kaynaklanmaktadır.ne kulübü diktator gibi demir yumrukla yöneten başkana köpeklik ederiz,ne de iki tane şampiyonluk kazandırıp,soktuğu borç kazığının farkında olmadan botokslu bir lejyonere başgan nutukları çekeriz.şerefli ikincilik sözümüzle dalga geçerler akılları sıra,çünkü bu sözü söyleyen adamı ve bu sözün derinliğini anlamayacak kadar muhtaçtırlar o cümlede ki şeref'e.

şampiyon olması ya da,kupa kazanması belki odamızın duvarlarını süslerdi evet,bunlara hasret geçti çocukluğumuz belki evet.ama o bize hiç kupa kazanmayı yada şampiyonluklar vaad etmedi,o bize metin,ali,feyyaz Verdi,devrim yapan bir süleyman seba,bir Gordon milne Verdi,bazende yıllardır dalga geçtikleri 8-0 gibi ağır bir mağlubiyet Verdi...acısıyla tatlısıyla bir ömür geçiriyoruz onunla,ve bazılarının hiç bir zaman anlamayacağı bir şekilde seviyoruz onu.

iyi ki doğdun beşiktaş iyi ki varsın.

http://video.uludagsozluk...ları-şampiyonluğa-123979/
nice mutlu ve şerefli yıllara kartalım.
her maç olduğu gibi bu akşamda yanındayız, gururlandır bizleri.
Nice mutlu başarı dolu yıllara kartalım.

iyi ki doğdun. iyi ki varsın.
bugün büyük gün beşiktaşımızın kuruluşunun 112. yılı şerefine akşam maçı güzel bir futbolla alacağız inş...
tek aşk .
istanbul'un en sevdiğim semti ilçesi çarşısı mahallesi olup kendine has özellikleri olan ilçesidir.
Doğum günü kutlu olsun.
Uefa şampiyonu olacak takımım.
efenediim!!
© copyright 2005 - 2026