bugün
- bir ilişkiyi kim yönetir19
- sokuk yazarlar6
- sikişirken hüzünlenmek6
- yeni sevgiliden beklentiler4
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- velvet48
- aleyna tilki7
- cd devrinin bitmesi4
- pandela 319
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın2
- 4 temmuz 2026 istanbul yağmuru2
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek6
- ata demirer dinin mizahı olmaz2
- en gıcık olunan insan davranışı5
- samsung4
- kürt hareketinin devşirme olması15
- sandalye8
- lamba5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- masa5
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- ciguli kral16
- amedspor12
- deniz göktaş34
- diamond bosphorus14
- memduh bashgan9
- mony tontana11
- aysu türkoğlu2
- bik bik kaç yaşında10
- elektriği ödeyen adam7
- ahtapot yemek9
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- ptt de idari hizmet sözleşmeli sisteme geçilmesi2
- iblis3
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- 2026 dünya kupası33
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- kemal kılıçdaroğlu20
- evde kalmış kız kurusu7
- yürüyüş flörtü9
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- araf suresi 12 ayet2
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- araf suresi 13 ayet2
- uludağ sözlük bir ailedir9
- bik bik abla vs vurduranlar12
- yapsam yaptım derim3
- kokusuz küllük2
Ölüsü bile renkli güruha yeten siyah gece.
şikeden aklanma gibi bir durumu yoktur. zaten şikeye teşebbüsten yargılanıyordu, davayı şikeye çevirdiler.
yani haksızlığa uğradığı kısım bu, şikeye teşebbüs sabit yani o açıdan aklanmadı.
ayrıca avrupa'ya iki yıl üst üste gidememesinin sebebi bu yargı zaafiyeti değil, ilk yıl gidememesinin sebebi yıldırım demirören yönetiminin hesaplardaki usulsüzlüğü.
yani haksızlığa uğradığı kısım bu, şikeye teşebbüs sabit yani o açıdan aklanmadı.
ayrıca avrupa'ya iki yıl üst üste gidememesinin sebebi bu yargı zaafiyeti değil, ilk yıl gidememesinin sebebi yıldırım demirören yönetiminin hesaplardaki usulsüzlüğü.
aaron hunt, lescott ve bir adet box to box ile tüm çehresini değiştirebilecek olan takım.
imkanlar önünde, aşırı bir mali yükü de yok. yapıp yapmamak ise yönetime kalmış.
imkanlar önünde, aşırı bir mali yükü de yok. yapıp yapmamak ise yönetime kalmış.
Varsın babadan kalmasın villa, olmasın para ya da araba..
Üzülme baba, sakın takma kafana
BEŞiKTAŞ'lı yaptın ya o yeter bana..
Üzülme baba, sakın takma kafana
BEŞiKTAŞ'lı yaptın ya o yeter bana..
süleyman sebaya yaptıkları vefasızlığının bedelini yıldırım Demirören olarak hala ödemekteler.
Nicolas Lodeiro' yu transfer ederek kadrosundaki götünden bacaklı orta saha oyuncularına bir yenisini eklemiştir. lan oğlum alsanıza 1.85 lik bir zebellah. bari savunmaya lescott' u alın adam bildiğin sağlam irade.
bilinen adıyla sekiztaş. 8 yemeleriyle ünlü kulüp.
(bkz: nicolas lodeiro/#22634277)
taraftarının en akıllısı, sevginin en delisi, hakların en kötüsü verilen klüp.
ısrarla mantık dışı hareket etmeye devam eden kulüp.
takımın temel eksiklerini görmeyip, potansiyelli oyuncu transferine yönelmek kendi kafana sıkmaktır.
stoperin, sağ bekin, ciddi bir ortasahan ve kaliteli bir alternatif forvetin yokken pırpır bir 10 numaraya sarılırsan, sezon sonu avucunu yalarsın.
futbolun temel kuralı, temel eksikleri kapatmaktır, temeli sağlam oluşturmaktır.
kilit mevzu "temel"dir.
temeli sağlam atmadan, binanın içine istediğin kadar gelecek vaat eden kolon dikersen dik sıkıntı aynen devam eder.
kadro iskeleti oluşturmak zor değil. üstelik etrafta bu kadar alınası, uygun futbolcu varken.
francolar, freiler, lodeirolar bu takımın ikinci işi olmalı. ilk iş temeli sağlamlaştırmaktır her zaman.
edit: yapması gereken transferler öncelik olarak lescott, jermain jones'tur. bu vesileyle atiba da sağ bek'e kaydırılabilir. eğer escude ile yollar ayrılıp, franco da kiralanırsa; hunt tarzı bir hücumcu yahut p.cisse tarzı bir forvet takviyesi de çok etkili olur.
bu hamleler beşiktaş'ı winner bir takım yapar ki tüm çehresi değişir.
yöneticilerin ve o çok zeki, çok dahi(!) önder özen'in bunları görmemesi, bilmemesi gerçekten acı.
takımın temel eksiklerini görmeyip, potansiyelli oyuncu transferine yönelmek kendi kafana sıkmaktır.
stoperin, sağ bekin, ciddi bir ortasahan ve kaliteli bir alternatif forvetin yokken pırpır bir 10 numaraya sarılırsan, sezon sonu avucunu yalarsın.
futbolun temel kuralı, temel eksikleri kapatmaktır, temeli sağlam oluşturmaktır.
kilit mevzu "temel"dir.
temeli sağlam atmadan, binanın içine istediğin kadar gelecek vaat eden kolon dikersen dik sıkıntı aynen devam eder.
kadro iskeleti oluşturmak zor değil. üstelik etrafta bu kadar alınası, uygun futbolcu varken.
francolar, freiler, lodeirolar bu takımın ikinci işi olmalı. ilk iş temeli sağlamlaştırmaktır her zaman.
edit: yapması gereken transferler öncelik olarak lescott, jermain jones'tur. bu vesileyle atiba da sağ bek'e kaydırılabilir. eğer escude ile yollar ayrılıp, franco da kiralanırsa; hunt tarzı bir hücumcu yahut p.cisse tarzı bir forvet takviyesi de çok etkili olur.
bu hamleler beşiktaş'ı winner bir takım yapar ki tüm çehresi değişir.
yöneticilerin ve o çok zeki, çok dahi(!) önder özen'in bunları görmemesi, bilmemesi gerçekten acı.
kumar bir transfer yaptık eğer ledeiro kesin gelirse fakat şuan için kötü veya iyi transfer dersek galatasaraylı ergenlerin alex telles'i yıldız yapmasıyla aynı duruma düşeriz.ledeiro kapalı bir kutu umarım iyi şeyler çıkar içinden.
hala herhangi bir futbolcu alamamış takımımız.. almayacağız de konuyu kapat. ne oyalıyorsunuz milleti anasını satiyim... bunu bari yapın.
loderio kim lan ayrıca ronaldinho'dan loderio'yaya nasıl geldiniz o da kiralıkmış bir de vay anam vay
yaşasın fikret orman
eksile fikret ormancı.
loderio kim lan ayrıca ronaldinho'dan loderio'yaya nasıl geldiniz o da kiralıkmış bir de vay anam vay
yaşasın fikret orman
eksile fikret ormancı.
amatör kişilerce yönetilen kulüp.
SU KADROYA BIR AMOKACHI BULABILSE ISLER DEGISECEK TAKIMDIR.
büyük kulüp. gerçekten çok büyük kulüp. beşiktaşsız süper lig olmaz, olursa da boşluk hissi büyük olur.
ama... her sezon oynanan kötü futbolu, bireysel hataları görmezden gelip, özeleştiri yapmayıp federasyon ve hakemlerden şikayet etmeleri artık kabak tadı vermeye başladı.
yanlış anlaşılmasın. beşiktaş ile ilgili sorunum yok. sadece beşiktaş' ın gündeme getirdiği, futboldaki özeleştiri yoksunluğunu eleştirmeye çalışıyorum.
ama... her sezon oynanan kötü futbolu, bireysel hataları görmezden gelip, özeleştiri yapmayıp federasyon ve hakemlerden şikayet etmeleri artık kabak tadı vermeye başladı.
yanlış anlaşılmasın. beşiktaş ile ilgili sorunum yok. sadece beşiktaş' ın gündeme getirdiği, futboldaki özeleştiri yoksunluğunu eleştirmeye çalışıyorum.
siyah beyaz formalı futbol takımı.
taraftarının takım üzerinde baskı kuramadığı takım. kafayı çekip ooo fernandes çalım yaptı, ooo bilic sosyalist diye geziyorlar.
yönetiminin taraftarı olan beni çıldırttığı takımdır.
fiko başkandan memnunum çok şükür, ayakları yere basıyor, onlarca aleyhimizdeki davayı sonuca bağladığı, sponsorluk, stad, biliç, önder özen tercihi bunların hepsi güzel.
Ama etrafındaki yöneticilerden bıktık artık, ahmet kavalcı ile deniz atalayı görmek istemiyorum aq televizyona, bir gün sorun yok diyip ertesi gün transferin yattığını söylemelerinden bıktım usandım. en son lodeiro transferinde patladı, adamlar botafogo ile görüşmeyip fonla görüşüp anlaşıyoruz diyor, botafogoda lan bu adam benim ilk 11 oyuncum, 8 milyon euroya alıyosan al, yoksa ben mal mıyım sana niye kiralayım diyor, göt olup kalıyoruz. lescott transferi ne oldu belirsiz ve biz en kritik maçımıza ersan-franso göbeği ile başlıycaz yedekleri de necip aq.
yav arkadaş, fenerbahçenin ilk 2ide olacağı açık bu sene. bu da 3 kulvarda kapışan savunması senden bok galatasarayı geçmen halinde direkt şampiyonlar ligine gitmen demek, yani cebine kafadan 25 milyon euro girmesi demek, şamp liginin gelirlerini saymıyorum bile.
e aq iki milyon daha fazla verip şu takıma 1. sınıf 1 stoper ve orta saha alın, 10 milyon euro bonservis verin adamlar seni soksun ilk ikiye mislisini kazan.
ayrıca seneye stad için transfer yapacağın açık, senin şampiyonlar ligine gidiyor olman gelecek futbolcunun senden sırf bu lig uğruna daha az paraya imzaya razı olması demek, ordan bile gelirin çıkacak aq delirecem arkadaş.
ferdi sezon sonu gidiyo, ona bel bağlaman imkansız, onun dışında orta sahada ilk 11 oynıycak iki adamın var oğuzhan ve veli ve sen tüm yarım sezonun bütün yükünü ozzye yüklüyosun.
sinirden kendime sikicem yemin ediyorum.
fiko başkandan memnunum çok şükür, ayakları yere basıyor, onlarca aleyhimizdeki davayı sonuca bağladığı, sponsorluk, stad, biliç, önder özen tercihi bunların hepsi güzel.
Ama etrafındaki yöneticilerden bıktık artık, ahmet kavalcı ile deniz atalayı görmek istemiyorum aq televizyona, bir gün sorun yok diyip ertesi gün transferin yattığını söylemelerinden bıktım usandım. en son lodeiro transferinde patladı, adamlar botafogo ile görüşmeyip fonla görüşüp anlaşıyoruz diyor, botafogoda lan bu adam benim ilk 11 oyuncum, 8 milyon euroya alıyosan al, yoksa ben mal mıyım sana niye kiralayım diyor, göt olup kalıyoruz. lescott transferi ne oldu belirsiz ve biz en kritik maçımıza ersan-franso göbeği ile başlıycaz yedekleri de necip aq.
yav arkadaş, fenerbahçenin ilk 2ide olacağı açık bu sene. bu da 3 kulvarda kapışan savunması senden bok galatasarayı geçmen halinde direkt şampiyonlar ligine gitmen demek, yani cebine kafadan 25 milyon euro girmesi demek, şamp liginin gelirlerini saymıyorum bile.
e aq iki milyon daha fazla verip şu takıma 1. sınıf 1 stoper ve orta saha alın, 10 milyon euro bonservis verin adamlar seni soksun ilk ikiye mislisini kazan.
ayrıca seneye stad için transfer yapacağın açık, senin şampiyonlar ligine gidiyor olman gelecek futbolcunun senden sırf bu lig uğruna daha az paraya imzaya razı olması demek, ordan bile gelirin çıkacak aq delirecem arkadaş.
ferdi sezon sonu gidiyo, ona bel bağlaman imkansız, onun dışında orta sahada ilk 11 oynıycak iki adamın var oğuzhan ve veli ve sen tüm yarım sezonun bütün yükünü ozzye yüklüyosun.
sinirden kendime sikicem yemin ediyorum.
haftalar sonra yarın kavuşacağımız beşiktaşkımız.
beşiktaş sahilde otururken bir prof ekipman eşliğinde filim setçisi kılığında birileri yanıma geldi . ben de ayaklarım denize doğru sarkmış seyirdeyim bir yandan.
beşiktaş belediyesinin bir tanıtım videosu varmış onun için çeşitli insanlardan mesajlı sesli görüntü alıyorlar. beşiktaş demek ! sizin için ne demek? dediler<
mesajım 1 iki tane aklımda bir şeyler vardı ama söylemişlerdir dedim ama söylememişler. fanatiklikle maçlarla alakam olmasa da fenerbahçenin galibiyetine sevinmiş mağlubiyetine ağlamış bir geçmişim vardır.
" beşiktaş demek çarşı demek!." <
çarşı nedir diyen olursa şöyle söylenir "beşiktaşın kalbidir"...
beşiktaş belediyesinin bir tanıtım videosu varmış onun için çeşitli insanlardan mesajlı sesli görüntü alıyorlar. beşiktaş demek ! sizin için ne demek? dediler<
mesajım 1 iki tane aklımda bir şeyler vardı ama söylemişlerdir dedim ama söylememişler. fanatiklikle maçlarla alakam olmasa da fenerbahçenin galibiyetine sevinmiş mağlubiyetine ağlamış bir geçmişim vardır.
" beşiktaş demek çarşı demek!." <
çarşı nedir diyen olursa şöyle söylenir "beşiktaşın kalbidir"...
utanmadan "transfer yapmayabiliriz" diye açıklama yapan bir başkana sahiptir.
adamlar resmen dalga geçiyor, eğleniyor taraftarla anasını satayım. yazık.
adamlar resmen dalga geçiyor, eğleniyor taraftarla anasını satayım. yazık.
bugün trabzonspordan 4 tane gol yiyecek olan takım. ah ulan kartal ah.
halkın takımı.
zannımca fikret orman gidene kadar doğru düzgün transfer yapamayacak takımım helal olsun size fikretçiler aynen devam hep destek tam destek.. bir tane doğru düzgün topçu olmazmı lan bir takımda.
zamanında transfer yapmayacak dediğim takımdır ayrıca.. eksi vermişti bir fikret ormancı yine ver koçum süpersin.
zamanında transfer yapmayacak dediğim takımdır ayrıca.. eksi vermişti bir fikret ormancı yine ver koçum süpersin.
25 ocak 2014 trabzonspor beşiktaş maçı bize gösterdi ki bu takımın futbol şubesindeki yöneticilerden tut teknik ekibine kadar hepsinin değişmesi gerek.
slaven bilic'in çıkarttığı kadrodan ziyade saplanıp kaldığı sistem ve bir türlü oturmayan takım kondisyonu 2013- 2014 sezounun çöpe atmış durumda.
hayır devre arası kamp döneminde ne yaptınız? oturup transfer mi beklediniz teknik ekip olarak, takım daha da gerilemiş her anlamda.
slaven bilic'in çıkarttığı kadrodan ziyade saplanıp kaldığı sistem ve bir türlü oturmayan takım kondisyonu 2013- 2014 sezounun çöpe atmış durumda.
hayır devre arası kamp döneminde ne yaptınız? oturup transfer mi beklediniz teknik ekip olarak, takım daha da gerilemiş her anlamda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar