bugün

/782
hasta beşiktaşlıyım öyle böyle değil. ama ''fener emenikeye 10 milyon verdi galalatasaray'da drogba var yea'' diyen bir grup çemçük ağızlı taraftar yüzünden bu sezon illahlah dedim. anlatayım.

ulan sikikler tamam onlarda var ve bizim kadro biraz sönük kalıyor.

iyi güzelde bu sezon stadımız yok, avrupada zaten yokuz, kupadan elenmişsin, bir lig var onda da liderle aranda 11 puan fark var. üstelik mali durum düzelmekle birlikte henüz tam rayına oturmamış durumda. eee ne sikime tranfer yapacan yapacanda şampiyon mu olacaksın?

bak kabul et bu takımın ölüsü bile bu yıl en kötü 3. olur ve şampiyonlar ligine katılım hakkı elde eder merak etme (fener nasıl olsa cezalı) o nedenle tranfer diye götünü yırtma güzel kardeşim.

bu sezonda hele devre arasında acil tranfer yapacaksında ne olacak? bu sezonu kayıp say. asıl hedef gelecek sezon olmalı.

gelecek sezon yeni stad ve sponsorlar devreye girince zaten kasan dolacak. hocan tecrübe kazanmış, takımda çok iyi yerli oyuncular var, birkaç tane kaliteli yabancını elinde tut yanlarına adam gibi 2-3 yabancı al. olsun bitsin.

o nedenle yönetime laf söyleyeceğinize kafanızı çalıştırın olm.
maçlarında taraftarını kanser eden takımdır.
bugün karşısında Trabzon gibi nazik, yumuşak, gol yeyince de tribal bir takım olmasa 3-4 tane yemesi kaçınılmazdı.
öylesine takılıyor bu aralar, kısa vadede umut yok gibi.
tatlı belamız. canımızı yakan bir aşk gibi işte.
Önceden delicesine tarafı olduğum şimdi sadece futbol konusundaki bildiklerimi, ideallerimi üzerinde denediğim takımım. Eee bireyselleştik artık yok öyle ortaya yüreğimi koymak.
önder özen'i, ötesi, berisi, alayı hikaye kulüp.

adamlar koca 2 sezonda dişe dokunur bir tane saha içi icraat yapamadılar.

20 ay geçmiş pedro franco dışında bonservis ödeyip yabancı almamışsın. piyangodan çıkan iki tane yerli oyuncuyla sezon kurtarmaya çalışıyorsun.

bu mu büyük takımlık?

kimse stat hikayesi anlatmasın beyler. bu zihniyet meselesidir. ahmet kavalcıyla, ahmet nur çebiyle, deniz atalayla wembley'de oynasan ne becerecen.

ne kadar amatör, iş bilmez, dan dun adam varsa bu yönetimin içinde.

başkan desen olayı sadece mali yapılanma olarak anlamış. futbol için de sikindirik bir direktör getirtmiş, güya sorumluluk vermiş.

bu camianın her şeyden önce zihniyeti değişmeli.

beleş futbolcu kovalayarak başarıya koşmuş kim var lan? bankasya mı burası?

sen stoper zafiyetini parayı bastırıp taş gibi bir adam alarak çözemiyorsan, nerde büyüklüğün?

kimse para yok demesin beyler. ronaldinho'ya milyonları bu herifler dökecekti. sezer öztürk'e, serdar kurtuluş'a, pedro franco'ya bu herifler döktü yine parayı.

üstte bir yorum vardı.

sağbek serdar ve stoper franco, kendi mevkilerinde orjini o mevkiler olmayan adamları kesemiyorlar yahu. bu iki adama milyonlar aktı. ne sike yaradı?

önder özeni de bilici de yönetimi de ayrı ayrı bitiktir.

bunların bir gelişim göstereceği de imkansız görünüyor. bunun ışığını göremiyoruz.
şerefli ikinciliklerin takımıdır. bu yüzden bazı kesimler 2 büyük diyip beşiktaşın büyüklüğünün farklı olduğunu söyler
futbol şubesinin başındaki iki isim olan deniz atalay ve ahmet kavalcı'yı yollayıp ibrahim altınsay'ı getirmesi gereken kulüp.

deniz atalay ve ahmet kavalcı'nın hatta önder özen'in içinde bulunduğu transferler komple fiyasko.

ayrıca bu takımın başını başarıları tescilli, türk futbolunu bilen, kaybetmeye tahammülü olmayan bir hoca gerekli. yükselen değerlere fahiş paralar ödersek olacağı bu.
benden pek de bi farkı olmayan futbol kulübüdür. taraftar grubu çarşıyı hayli severim ama kulüp olsun, takım olsun biraz tırt sanki. ulan adamlar devre arası transfer döneminde (isimlerini teker teker sayamıyacağım) yaklaşık 10-12 tane futbolcuyu izlemeye alıp alıp bıraktılar. aynı ben, ben de izler izler bırakırım mesela, almam yani, niye çünkü bi futbol kulübüm yok. yazıktır lan çarşı gibi sağlam bir taraftar grubuna. silkelenin bi amk.

edit: jermaine jonas'ı almışlar lan. entry etkili mi oldu nedir? kiralık almışlar ama olsun, hadi hayırlı olsun ne diyelim.

içten gelen edit: gsliyim.
siyah beyaz, kartal imgelerine sahip kulup.
ileride kanser olmanızın nedenidir.
taraftarı olduğum takım.
transfer konusunda super basarisiz kulubum. ust duzey bi transfere de gerek yok, gerekli olan bir iki pozisyon var. onun disinda takim silkelense yetecek. sezon basina hizli giris yapan kadro bu.
Takım ya hiç genç oyuncu yetiştirmiyor ya da hep genç oyunculardan kurulu bir kadro oluşturuyor. Ikisi de yanlış.
beceriksizlerin elinde irtifa kaybeden kulübümüz.
her gece bu saatlerde gizemli bir şekilde sol frame de görülen ve içime anlamsız bir mutluluk serpen kelimedir.
istanbul un en güzel semtlerinden biridir.
fenerbahçe'nin esas ezeli rakibidir. ben şu ömrü hayatımda beşiktaş ile oynadığımız maçlarda gerildiğim kadar hiç bir şey de gerilmiyorum arkadaş. galatasaray ile durumumuz belli içerde kesin çakıyoruz dışarıda allah kerim. ama beşiktaş maçlarında herşey olabiliyor, beşiktaş en dandik durumdayken bile son dakikaya kadar ne olacağı belli olmuyor, etlerim çekiliyor, heyecandan yiyip içemiyorum, genç yaşta kalp krizinden gidersem sebebi bir fenerbahçe beşiktaş maçıdır.
gönülden taraftarı olduğum futbol klubüdür. fakat bu aralar yönetimin izlediği politika insanı gerçekten kanser eder.

şimdi şöyle ki; fikret orman ilk geldiğinde feda dedi, feda dedik. eminim her beşiktaş taraftarı olabildiğinde destek olmuştur o sıralar klubüne. bazıları tarafından ne kadar eleştirilse de bence güzel ve realist bir olaydı 'feda'. ben o sıra fikret orman'ı takdir ettim.

stad falan hep bunlar güzel şeyler.

yeni sezona yönelik bir kaç değişiklik yapıldı. önder özen futbol direktörlüğüne getirildi. bütün transfer yetkileri ona verildi. fikir harika.

neyse,

yeni sezon başladı. başlarda herşey çok güzel gidiyor. yönetim 'artık feda değil, sefa zamanı' muhabbettini almış diline, biz taraftarlar zaten 4 köşe o sıralar. mutluyuz yani. 5-6 maç sonra bir anda takım tökezlemeye başladı. tökezleme o tökezleme ama. ilk maçlardaki performansından, yırtıcı futbolundan eser yok. ben bunun sebebini takımda bulunan gençlere (ve tabi kilit rol oynayan fernandese) bağlıyorum. hücum yönünde bu kadar gençlerden kurulan bir takımdan istikrar beklemek malesef hayalcilik olur. bunların arkasına o takımı sırtlayacak, liderlik yapacak birinin mutlaka olması gerekiyor. sanırım fernandes'i bu konum için düşündüler fakat malesef fernandes'in performansı ortada.

iyi yada kötü bir şekilde kapattık ilk yarıyı. geldik transfer dönemine. teknik direktör diyor: bana bir stoper, bir orta saha oyuncusu lazım.

transfer listesinde 50 tane isim var. transferden sorumlu kişi önder özen. ronaldinho dediler. önder özen hariç herkes görüştü bu ronaldinhoyla. yok ahmet nur çebiymiş, yok ahmet kavalcıymış... ama önder özen transferden sorumlu tek adam ha (!). ellerine yüzlerine bulaştırıp rezil ettiler bizi. stopere lescott dediler yine önder özen hariç herkes lescott temasında. muhtemelen o da olmayacak. lodeiro dediler, ulan borsaya bile bildirdiler. yine önder özen'in alakası yok. onu da beceremediler.

ben önder özen'e kesinlikle suç bulmuyorum eminim bu saydığım transfer girişimleri bir başkasının (ahmet nur çebi, ahmet kavalcı vb.) başının altından çıkıyordur. önder özenin yaptığı transferlerin başarısı ortada.
eminim dedikleri gibi transfer işlerini komple önder özene bırakmış olsaydılar devre sonrası bambaşka bi beşiktaş görürdük sahada. ama yok kişisel reklam yapmak için saçma sapan işler yapmaya devam.

hala ronaldinho dedikçe sinirlerim zıplıyor bak.

sonra başkan çıkmış diyor 'kulup içi mali dengeler' bilmem ne 'transfer yapmayabiliriz'. ulan hani sefa zamanıydı. nerde bu stada transfer olan vodafone'un milyon dolarları. sen şampiyonlar ligine gidemezsen nasıl düzelsin bu kulup içi mali dengeler a be başkanım.

ben kesinlikle biliç'e suç bulmuyorum. adamın istediğini vermezseniz adamın elindekilerle ancak bu kadarı olur.

saygılar.

edit: ahmet kavalcı yerine ibrahim altınsay yazmışım. altınsay beni andı. *
tekrar maçında kasımpaşaspor'a yine yenilirlerse 8-0'dan daha büyük bir rezilliğe imza atacak takım.
pedro franco adlı oyuncumuzu o kadar ücrete alıp TS maçına necip i stoper olarak başlatan biliç i kınıyorum . madem iyi oyuncu değil toramanı affedin o zaman . ( adam sağ kanatta , stoper de ve defansa yönelik orta sahada oynuyor - ki sevmiyorum toramanı ) . orta sahada fernandes fernandes oynamaya oynamaya bu hale getirdi takımı oynat bari muhammed i görelim var mı yeteneği . bu takın onbiri belli ne diye habire farklı oyuncularla oynuyorsun anlamıyorum .
yeni inönü stadı 2016-2017 sezonunda açılacakmış en erken.
beşiktaş ın büyükleri ; yeni stadın ekmeğini fikret e yedirmeyiz diyorlarmış ayrıca.
hem sportif yapılanma hem de stad inşası aynı anda gider mi hiç ?
takım biraz eksik de olsa renklilere kafa tutacak bir halde ve bilic , özen ikilisi de görevdeyken stadyum yok. 2016 yılına kadar önder özen ne de bilic ne de fernandes falan kalır. kaldı ki fernandes 30 yaşına girecek bu da ilginç bir ayrıntı demek oluyo ki beşiktaş yanı gülüm keten helva.... hal böyleyken fiko ya ne yaptın oğlum sen demek istiyoruz tüm beşiktaşlılar olarak.

edit : yeni stad açılışında toramanı,almeidayı, quaresmayı yorumcu olarak görebeliriz..

(bkz: halimiz içler acısı beyler)
Şerefli 2. Liklerin takimidir.
1969-70 sezonunda 30 maçta 10 galibiyet 10 beraberlik 10 yenilgi almasının yanında, 26 gol atıp 26 gol yiyerek fantastik bir istatistiğe imza atan futbol takımı.
© copyright 2005 - 2026