bugün

beşiktaş

yönetiminin taraftarı olan beni çıldırttığı takımdır.
fiko başkandan memnunum çok şükür, ayakları yere basıyor, onlarca aleyhimizdeki davayı sonuca bağladığı, sponsorluk, stad, biliç, önder özen tercihi bunların hepsi güzel.
Ama etrafındaki yöneticilerden bıktık artık, ahmet kavalcı ile deniz atalayı görmek istemiyorum aq televizyona, bir gün sorun yok diyip ertesi gün transferin yattığını söylemelerinden bıktım usandım. en son lodeiro transferinde patladı, adamlar botafogo ile görüşmeyip fonla görüşüp anlaşıyoruz diyor, botafogoda lan bu adam benim ilk 11 oyuncum, 8 milyon euroya alıyosan al, yoksa ben mal mıyım sana niye kiralayım diyor, göt olup kalıyoruz. lescott transferi ne oldu belirsiz ve biz en kritik maçımıza ersan-franso göbeği ile başlıycaz yedekleri de necip aq.
yav arkadaş, fenerbahçenin ilk 2ide olacağı açık bu sene. bu da 3 kulvarda kapışan savunması senden bok galatasarayı geçmen halinde direkt şampiyonlar ligine gitmen demek, yani cebine kafadan 25 milyon euro girmesi demek, şamp liginin gelirlerini saymıyorum bile.
e aq iki milyon daha fazla verip şu takıma 1. sınıf 1 stoper ve orta saha alın, 10 milyon euro bonservis verin adamlar seni soksun ilk ikiye mislisini kazan.
ayrıca seneye stad için transfer yapacağın açık, senin şampiyonlar ligine gidiyor olman gelecek futbolcunun senden sırf bu lig uğruna daha az paraya imzaya razı olması demek, ordan bile gelirin çıkacak aq delirecem arkadaş.
ferdi sezon sonu gidiyo, ona bel bağlaman imkansız, onun dışında orta sahada ilk 11 oynıycak iki adamın var oğuzhan ve veli ve sen tüm yarım sezonun bütün yükünü ozzye yüklüyosun.
sinirden kendime sikicem yemin ediyorum.
© copyright 2005 - 2026