bugün

/782
çok güzelsin en güzelsin.
sezonun ilk maçına şahane başlayan takım/ takımım. inşallah sezon sonuna kadar böyle devam eder.
Bence bu sene fener yerine 2. Olacaktir super ligde formunu korursa.
iyi bir bjk gordum.
sol bek alırlarsa ve eneramo çabuk iyileşirse ligin tozunu atacak takım.

eneramo tam bilic'in oyuncusu top saklar, servis eder.
Sezona galibiyet ile başlayan takımımız.
(bkz: şampiyon beşiktaş)
bazen sahada kaybedebilen ama asla tribünde kaybetmeyen türkiye'nin en güzide takımıdır.
olmasi gerekendir, fazla buyutmeden besiktasimiza yakisir sekilde gelene gecene koymaliyiz.
takım oyununu geliştiren takım.

yerli kadromuz çok iyi.
Trabzon'u yenerek sampiyon olmus takimdir. Taraftarin tepkileri o yonde.

Kutluyoruz kendilerini. Insallah trabzon'u yendi diye ulkemizi sampiyonlar liginde iyi temsil eder.
tutmaktan gurur duyulan takımdır.
beşiktaş umuttur. beşiktaş'ın varlığı bize motorları maviliklere sürdürür, güzel günler gösterir güneşli günler.
bu sezonun en büyük şampiyonluk adaylarındandır.

takım oyunu oynayan kazanır.
beşiktaş ruhtur. sınıftaki tek beşiktaşlı çocuğun en saf en temiz duygusudur beşiktaş.
o kadar özlemisim ki, pek ahim sahim olmasa bile, defalarca trabzon maci'nin özetini izleyip, gol sevinclerinde görüntüyü durdurup oyunculari seyrediyorum. cok güzel takimimiz oldu lan. 1-2 transfer daha, cillop gibi oluruz serefsizim.
bir an evvel fernandes ile sözleşme uzatması ve sol bek transferini gerçekleştirerek önüne bakması gereken takım.

sezona oturaklı bir giriş yapıldı. genel anlamda ne yaptığını bilen, oyunu kontrol eden bir beşiktaş izledik. pozisyona girme husunda zamanla daha da gelişecektir takım ama savunmada açıklar vermemesi olumluydu. sol bek transferi ile daha da net, oturmuş bir takım izleriz diye düşünüyorum zira ersan'ın bir kaç hatasını escude kapatmaya çalıştı, yakın oynayarak.

atiba yine iyiydi. beklenti yüksek değilken, bu denli olgun bir futbolcu ile karşılaşmamız bizleri sevindirdi. fernandes iyiydi. reis küskün değil, üstelik gayet ateşli oynadı bugün. serdar sağ bekte idare ediyor ama hilbert'in verdiği ofansif katkıyı beklememek gerek. olcay aynı olcay. nereye koşacağını iyi biliyor ve skor yapıyor. hepsi bu. pektemek son hamlelerde tedirgin ve tereddütlü oluyor hep. o sorunu çözerse, üst düzey bir forvetimiz olacak ama biraz atacağı goller ile gelecek özgüvenle alakalı o. bu yüzden ısrar edilmesi taraftarıyım. tolga'ya her ne kadar pek iş düşmese de kalede olması bile güven veriyor. dentinho ile olur mu bilmiyorum, sağ kanatta biraz ağır kalıyor. üstelik olcay gibi doğru koşuları da yok. gökhan töre iyi bir gol attı, oyuna hareket de kattı. dikine gidebilme özelliğini akılcı ve güvenli kullanırsa daha çok katkı yapacaktır. gerektiği yerde basit oynamayı öğrenmeli.

yerinde bir sol bek transferi ile iddialı konumunu daha da pekiştirecektir takım. geçici çözüm olacak diye saçma sapan bir transfer yapılmaz umarım.

yabancı sınırı için sıkıntı yaşanabilir mi ben onu düşünüyorum. sahaya 5 yabancı ile çıkılması taraftarıyım. atiba, fernandes, sivok kesinlikle sahada olmalı. escude de görünen o ki bilic'in asları arasında. almeida'yı da ilk11 düşündüğünü öngörürsek, gelecek sol bek ile 6 yabancısı sahada olan bir takım oluyoruz.bu da holosko, dentinho, franco ve eneramo'nun 18 dışında kalacağı anlamına geliyor. Bu anlamda her ne kadar istemesem de toraman veya ersan'dan birinin stopere, sivok'un yanına monte edilmesi en akılcı çözüm olur sanırım. böylece kenardan gelecek bir yabancı tehdite de yer açmış oluruz. bunun yanında iyi dönen bir ismail ile sol beki de yerlileştirirse, yabancı sıkıntısı pek yaşamayız gibi duruyor. eneramo veya holosko/dentinho gibi skor değiştirebilecek kenar kozları kulübede yer bulabilir. sanırım önder özen bu plan dahilinde düşünüyor fakat bilic'in escude düşüncesi işi biraz bozuyor gibi. franco zaten bu sene pek izleyemeyeceğiz diye düşündüğüm bir oyuncu, uzun vadede katkı yapacaktır.
ilk maçta güven vermiş takımımız.. Olcay şaşırtmaya devam ediyor. Tolga,töre mükemmel transfer, fernandes can kurban.
Maç 2145 te . pazar akşamı . Olimpiyat stadı ve 50000 taraftar . Beşiktaşlı olmak bu demek . Yensen de yenilsen de seviyoruz seni .
futbolcuların gollerden sonraki sevinçleri umut vermiş takımdır.

almeida bile zıpladı ikinci golden sonra ya, oluyo galiba bi şeyler.
sağlam bir sol bek alırsa avrupa ligini kazanacak takım.
eneramo, sezer ve sağlam bir sol bekle avrupa'da en az çeyrek final görecek takım.

eneramo lig için biçilmiş kaftan.

sezer ise ferdi yorulunca oynayabilir. oğuzhan-muhammed de aynı şekilde. akabinde ömer şişmanoğlu da değerlendirilebilir.
bir maçla göklere çıkarılmış takımım. zorlasa biraz şampiyonlar ligini de kazanır seneye değil mi? birkaç hafta geçsin ondan sonra yorum yapın. dünkü skor çok iyiydi tamam ama biraz sabretmek gerek. 4. haftadaki bursa ve 5. haftadaki galatasaray maçları gidişatı net bir şekilde ortaya koyacaktır kanımca.
trabzonspor u yendi diye kendilerini şampiyon gören takım. galatasaray bir tokatlasın da yerini bilsinler.
Trabzon'a üç atamayan takımımdır. At işte üçü 2-0 tehlikeli skor.
genelleme yapmayı sevmiyorum ama benim hayran olduğum, adam gibi adam dediğim insanların çoğu beşiktaşlı çıktı bugüne kadar. (bkz: emrah serbes) (bkz: barış akarsu) (bkz: erkin koray)
https://www.youtube.com/watch?v=nVra8BVqfQc
(bkz: haydi kalk ayağa yürü güneşe)
© copyright 2005 - 2026