bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması18
- sizce uzay milyarlarca dolar harcamaya değer mi4
- sevgiliyle tatile gitmek5
- nato liderler zirvesi akşam yemeği menüsü3
- uzun entry giren yazar enayiliği5
- yazarların en sevdiği hayvan4
- ölümün en iyi tanımı9
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır5
- yorgun mermi5
- kol saati takmanın anlamsızlığı6
- squirtle2
- isviçre'nin çeyrek finalde arjantin'in rakibi olma2
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı9
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler5
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği3
- beyaz yakalıların yüzde 90'ı işsiz kalacak3
- yazarların mezun olduğu okullar17
- tarık biberovic2
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- kadınların esasında ters dönmüş penis olması2
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- ankara da nato zirvesi13
- sabahın şiiri2
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- ctrlx'in ayakları11
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- günün şiiri25
- saraca finch house19
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- bakire kadını gözünden tanımak6
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- yoğurt11
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- 23 yaş7
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- döl bankası4
- dövmesi olan erkek9
- 2026 dünya kupası24
- aleyna tilki nin ayakları4
sezona her zamanki gibi sakatlıklarla başlayan kulüp.bitmek bilmedi gene ama en azından bu yıl kulübe daha derli toplu. bekleyip, görelim.
110 yıllık tarihiyle en eski Türk takımlarından biridir. Aslı rengi kırmızı beyazdır. Yastan dolayı rengini siyah beyaz olarak değiştirmiştir. Taraftar gurubu dünyada nam yapmış çarşıdır. Trömsö takımı ile uefa play offta eşkeşmiştir. Eleyip guruplara kalacaktır.
Turu çok rahat geçecek ama cas davasında pek umudunun olmadığı takımım. Neyse en azından maç kondisyonu sağlayacak.
atiba hutchinson transferi ile yılın en iyi * transferini yapan takım.
trömsöye döşeyen takım.
hazırlık maçlarında pek iç açıcı performans sergilemese de daha akıcı oynadığı görülmüştür ancak pozisyon verimi pek iyi olmadı hiç bir maçta
trabzonspor maçında ikinci lig seviyesinde bir rakiple karşılaştı. rakibin konsantrasyonun bozulduğu anlarda goller geldi. galibiyet herkesi yanılttı.
trömsö maçında çok da şaşırtmadı, çünkü biraz dirençli bir takım karşısında çok pozisyon vermese de geriye düşmesi büyük olasılık. bu tip kontrolü oyunları teknik kapasitesi yüksek oyuncularla tercih eder genellikle dünyaca ünlü teknik adamlar . ancak beşiktaş kalitesindeki takımlar samet aybaba nın geçen sene oynattığı oyunla iyi puan alabilir . neyse her şeyi zaman gösterecek yine de.
trabzonspor maçında ikinci lig seviyesinde bir rakiple karşılaştı. rakibin konsantrasyonun bozulduğu anlarda goller geldi. galibiyet herkesi yanılttı.
trömsö maçında çok da şaşırtmadı, çünkü biraz dirençli bir takım karşısında çok pozisyon vermese de geriye düşmesi büyük olasılık. bu tip kontrolü oyunları teknik kapasitesi yüksek oyuncularla tercih eder genellikle dünyaca ünlü teknik adamlar . ancak beşiktaş kalitesindeki takımlar samet aybaba nın geçen sene oynattığı oyunla iyi puan alabilir . neyse her şeyi zaman gösterecek yine de.
(bkz: güldür yüzümü)
araya renk katmayan ciddi ve tamamiyle karakteri olan bi takimdir.
dört gün çok oldu üç günlük mutluluk yeter dedin dimi kartalım. Dört olmasın bize hep dert hep keder sonumuz olacak kanser...
görsel
görsel
taraftarına beşiktaş olduğunu hatırlatmıştır. Trabzonu yenince sezona bomba gibi girdik sandık tarihimizden farklı olarak.
Ama ne yaptı beşiktaşım? Siyah dedi. son 10 yılda adam gibi sezon başlangıcı yaptığımızı hatırlayan var mı?
neyse canın sağolsun kartalım nazar boncuğu olsun. Sen başını öne eğme diye biz marsa gelmeye razıyız arkandan biz eğeriz başımızı sen dik tut.
(bkz: SiYAH)
Ama ne yaptı beşiktaşım? Siyah dedi. son 10 yılda adam gibi sezon başlangıcı yaptığımızı hatırlayan var mı?
neyse canın sağolsun kartalım nazar boncuğu olsun. Sen başını öne eğme diye biz marsa gelmeye razıyız arkandan biz eğeriz başımızı sen dik tut.
(bkz: SiYAH)
Tromso yu gecer de cas i gecer mi bilinmez.
Ama olsun biz seni kaldirimdan sevdik.
Ama olsun biz seni kaldirimdan sevdik.
özlediğimiz Beşiktaş ve mutsuz taraftar portresini sağolsun eksik etmemiştir bu gece.
tüm dertler senden gelsin, mazoşistliğimizin sebebisin.
aksilik kelimesinin hayat bulduğu büyük değer...
aksilik kelimesinin hayat bulduğu büyük değer...
VALERENGA MACI GORMUS TARAFTARLARDAN OLUSAN FUTBOL KULUBUDUR VE BUNA RAGMEN KOPEK GIBI ASIKTIRLAR. MISAL BEN.
överkende yererkende sakin olunması gereken takım. bazı onun bunun çocukları fırsat kolluyor sallamak için. gazına gelmeyin onların.
hoca yeni biraz sabır. ligin ilk yarısı biter, oturur konuşuruz.*
hoca yeni biraz sabır. ligin ilk yarısı biter, oturur konuşuruz.*
Tromsö'ye yenilmiş takımım. Canın soğulsun.
tromsö maçı öncesi beşiktaş'ın 7-8 atacağını söyleyen taraftarlarının erkenden uyuduğu takım.
tekrar hatırlatayım tromsö 16 takımlı norveç liginde 13. sırada.
tekrar hatırlatayım tromsö 16 takımlı norveç liginde 13. sırada.
utanması gereken takım.
kimse sezon başıdır, alışma sürecidir falan demesin. rakip tromso lan.
escude, ersan, dentinho, veli bu takımda ilk11 oynamamalı. hatta serdar bile bu takımın sağ beki değil.
kimse sezon başıdır, alışma sürecidir falan demesin. rakip tromso lan.
escude, ersan, dentinho, veli bu takımda ilk11 oynamamalı. hatta serdar bile bu takımın sağ beki değil.
Kalbimi kırıyorsun..
insanım bende dayanamıyorum..
gün geldi dişimi kırdım, saçımı kestim, bıyık bıraktım..
Hep senin yüzünden..
Birayı, sehpayı, bi sürü bardak çanağı kırdım, koltuğun başı sallanıyor yumruklamaktan,
Annem bi gün ya beni ya kendini öldürecek.
Geçen yıl atletico Madrid maçında falcao cenk'in elinin arasından kafa golü atınca abim televizyona uçan tekme atıyordu, Allahdan ben vardım önünde!
Evde eşya kalmadı.. Lütfen..
insanım bende dayanamıyorum..
gün geldi dişimi kırdım, saçımı kestim, bıyık bıraktım..
Hep senin yüzünden..
Birayı, sehpayı, bi sürü bardak çanağı kırdım, koltuğun başı sallanıyor yumruklamaktan,
Annem bi gün ya beni ya kendini öldürecek.
Geçen yıl atletico Madrid maçında falcao cenk'in elinin arasından kafa golü atınca abim televizyona uçan tekme atıyordu, Allahdan ben vardım önünde!
Evde eşya kalmadı.. Lütfen..
Küçülmeye giden takım. Bu haftaki kayseri erciyes maçında görücez ne kadar küçülmüşüz.
besiktas taraftari umudunu yitirmesin ve diger hiyarlar da erkenden sevinmesin.
biz ne kanserler yasadikta ölmedik, bireysel 2 hatayla kaybettigimiz mac da öldürmez bizi. rövans cok farkli olacak panpalar, gevsemeyin.
tanim: taraftarini kanser eden takim.
biz ne kanserler yasadikta ölmedik, bireysel 2 hatayla kaybettigimiz mac da öldürmez bizi. rövans cok farkli olacak panpalar, gevsemeyin.
tanim: taraftarini kanser eden takim.
8 yıl önce galatasarayımızın uğradığı facianın bir benzeri ile tanışan kara karallardır.
Hatasını telafi edecek takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar