bugün
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek14
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek8
- sözlükte flörtleşmek18
- annenin ölmesi5
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması15
- wednesdayin annesi9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler8
- alain delon vs cüneyt arkın5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- izlenmiş en kusursuz film8
- alev isimli kızların genel özellikleri3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- erkekleri taciz eden kadın3
- ismet bin şerh'i çağmini vel astronomi el öklidevi2
- khk ile devletten şutlanan cemaatciler2
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz2
- azgın türbanlı10
- mavi gözlü erkek5
- türk müsün6
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- bir sözlük kızına soylu duygular beslemek2
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- sözlüğün kahve olması13
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- gerizekalı ai moderatör3
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- evlenmekten korkmak10
- raikagetokatlayan6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz2
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- alttaki yazara aşık ol11
- aquila bicipite2
- sözlükte dertleşme3
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- dikkat dikkat tai lung kız11
- dünyanın en kısa fıkrası4
- yaşlılara moruk demek4
- akepede kliklerin savaşı12
- madımak2
- gerdek namazı10
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- lanetli çaylak2
- uçağa binmek3
- gizem altunsoy5
- abd başkanlık seçimi2
bu sezon sampiyonluga oynayip, klasik fb, gs rekabetine renk katacak kuluptur.
15 yilligina 145 milyon dolar karsiliginda vodafone ile anlasan kulüp. 5 yili forma reklami olacakmis. stad'in insaasina asagi yukari 95 milyon harcanacakmis.
stadi devlet yapacak diyenlere ve adalicilara gelsin.
stadi devlet yapacak diyenlere ve adalicilara gelsin.
taş gibi takım olmuş. dört büyükleri ilk maçlarını izledim. nşa da şampiyon olması lazım.
Vodafone ile anlaşmaları sonucu ilk beş yılda ortalama her yıl yaklaşık 14 milyon dolar yani 10 milyon euro gelir kazanacak takımdır.
Almeyda sırığı yerine şu takımda formunda bir bobo olsaydı eminim şampiyonluk içln daha çok iddialı olunurdu.
Iddiasiz takimdir.
yeni stadının adı vodafone arena olan taraftarı olduğum güzide takım..
dirim tiimin bu seneki en büyük rakibi.
geçen seneki en büyük handikapı olan alan - takım savunmasında mesafe kat etmiş takımdır. hazırlık maçları oynanırken serdal adalı yalakası ergenler sürekli 'takım bok gibi, hiç umut yok, yıldız yok, bu mu bilic' gibi söylemleriyle güya muhalefet ettiler.
biz de dedik ki sabır. sabır, çünkü bilic belliki önce savunmayı oturtmaya çalışacak, ki öyle olduğunu trabzon maçında gördük, bir kontra ve bir şut dışında trabzon'a top göstermedi, takım. ki trabzon daha hazır daha oturmuş ve aslında daha favoriyken.
gerçi ilk maç için konuşmak erken, çünkü takım bazı mevkileri idare ediyor. almeida hala büyük problem hala hava toplarında etkisiz, hala isteksiz. sol bek mevki de idare ediliyor, işallah ileriki maçlarda başımıza bela olmadan bu problemler çözülür.
biz de dedik ki sabır. sabır, çünkü bilic belliki önce savunmayı oturtmaya çalışacak, ki öyle olduğunu trabzon maçında gördük, bir kontra ve bir şut dışında trabzon'a top göstermedi, takım. ki trabzon daha hazır daha oturmuş ve aslında daha favoriyken.
gerçi ilk maç için konuşmak erken, çünkü takım bazı mevkileri idare ediyor. almeida hala büyük problem hala hava toplarında etkisiz, hala isteksiz. sol bek mevki de idare ediliyor, işallah ileriki maçlarda başımıza bela olmadan bu problemler çözülür.
teknik direktöründen adamlık öğrenilebilen kulüp.
oyuncularına o kadar faul yapsınlar, birisinin resmen ayağını kırmaya çalışsanlar ama sen böyle yap..
helal olsun.
adamı zorla beşiktaşlı yapar bu hocaları.
http://s1.directupload.ne...mages/130818/sdvnmitg.swf
oyuncularına o kadar faul yapsınlar, birisinin resmen ayağını kırmaya çalışsanlar ama sen böyle yap..
helal olsun.
adamı zorla beşiktaşlı yapar bu hocaları.
http://s1.directupload.ne...mages/130818/sdvnmitg.swf
bu sene ya şampiyon yada 2. olacak olan takım.
bu sene umarım şampiyon olacak takım... çarşı bu şampiyonluğu hakediyor. helal olsun.
Not eklemezse ölür : galatasaraylıyım.
Not eklemezse ölür : galatasaraylıyım.
fenerbahçeli olmama rağmen son zamanlarda istanbuldaki bu güzide semte gidişimden mütevvelit ve taraftar grubunun yaratıcılığından olacak ki sempatimi kazanmış takım. Ayrıca çok güzel bir yer.
kendisini severim de, çarşı denen terörist misali taraftar grubundan hiç hazzetmem.
beşiktaş takımıyla hiçbir problemim yok hiçbir zaman da olmadı ama şunu da söylemeden edemicem taraftarı, çarşı grubu istediği kadar halk tabanıyız falan diyebilir sonuna kadar hak ediyolar da bjk kulübünü de böyle göstermek baya hayalcilik oluyo. bakın az evvel fikret orman bir açıklama yaptı statta olanlar 1-2 dk.lık provakasyondur inşallah böyle şeylerin ortadan kalkacağına inanıyorum dedi. bu sebeple yöneticiler, futbolcular vs. üzerinden birbirine devletin takımı falan demek çok saçma herkesin bir yerlerde işi düşüyo ve devletin yanında yer alıp ilişkilerini iyi tutmaya çalışıyo. kulüp bazında söylüyorum bunu.
edit: merak ediyorum bu entry'i eksileyenler komünizmle falan mı yönetildiklerini düşünüyorlar?
edit: merak ediyorum bu entry'i eksileyenler komünizmle falan mı yönetildiklerini düşünüyorlar?
farklı bir takım olmanın gururu.
bu sezon şampiyonluğa oynuyacak takımdır.
yüksek ihtimalle cas davasini kaybedecek kulüp. simdiye dek uefa savunmasi olsun, tahkim savunmasi olsun, herkes bir umut icindeydi. "saglam savunma yaptik!" gibi sözler dönüyordu. bu kez ise cikanlarin cogu son derece umutsuz aciklamalar yapiyor.
aşktır, tutkudur, vazgeçilmezdir, yaşam tarzıdır, heyecandır, adrenalindir, ayrıcalıktır, hayattır.
trabzonspor'u 5 maç aradan sonra yenince şampiyon olmuştur.
teknik direktörü, oyuncusu, taraftarı yani herşeyi ile TÜRKiYE NiN en centilmen takımı.
çocukluğum,gençliğim iki gözüm şanlı beşiktaş'ım tarihinin en güzel günlerini yaşıyor ilk defa tünelin sonundaki ışığı gördük. gelecek çok güzel gelecek beşiktaş'ımıza.
inşallah daha da iyi olacak takımım. Şu stadyum işi bitsin ekonomik açıdan rahatlarız. Artı olarak ozzy, mami, pedro Franco, ismail, Necip, Gökhan töre gibi gelecek vaad eden oyunculara sahip takımım.
Kalede cenk de iyi.
Kalede cenk de iyi.
kabus gibi geçen 8 senelik demirören dönemini çoktan atlatmış olan büyük kulüp.
en büyük futbol takımı değil en büyük sosyal kurumdur.
en büyük futbol takımı değil en büyük sosyal kurumdur.
1980-81 daha küçük bir çocuğum ilkokula başlamamış . Çevremdekilerin % 70 i fenerli ve % 30 u cimbomlu hiç beşiktaşlı yok . beşiktaş ı seviyorum ve tutmaya karar veriyorum . Maçların bazısı cumartesi oluyor o zaman sadece 2. yarıları radyodan veriliyor . 2. yarı anonsunu bekliyorum . içimden sürekli dua ediyorum beşiktaş ım goller atmış olsun diye . eğer iki maç varsa diğer maç anlatılırken yayın kesilip bizim maça bağlanılmışsa dualarım artıyor kalbim hızlı hızlı atıyor . Beşiktaş ım gol atmış olsun . Spiker hızlı hızlı anlatırken beşiktaşıma atak yapılıyorsa yüreğim daralıyor . Beşiktaşım yenik durumdaysa hiçbir sure dua bilmememe rağmen gidip namaz kılyorum etrafa bakıp sonra uzun uzun dua ediyorum beşiktaşıma . döndüğümde gol veya goller atmışsak kendimden biliyorum atmadıysak hiç olmazsa ben takımım için gerekeni yaptım diyorum . Bu duygularla sevdim beşiktaşımı hiçbir şeye ağlamamış olan ben beşiktaş gol yediğinde yenildiğinde hıçkırarak ağladım . Maçlarına gittiğim zaman sürekli dua ettim . Hiç bir yerde yapmadığım şey olan ayetel kürsi yi okudum üfledim . benim için o kadar önemli bir yerde . Beşiktaş ımı onun için karşılıksız sevin . çünkü sen olmasaydın ben sıradan bir takım taraftarı olacaktım .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar